Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

«Αυγή»: Τσουβάλια ψέματα για να εμφανίσει το ΚΚΕ «μια απ’ τα ίδια»

Πόσα ψέματα μαζεμένα για το ΚΚΕ μπορεί να γράψει κανείς σε μια πρόταση; Την απάντηση τη δίνει η «Αυγή» με το σημερινό της ρεπορτάζ για την ψηφοφορία που έγινε την περασμένη Τετάρτη στη Βουλή με θέμα την άρση της ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη. Συγκεκριμένα, λέει η «Αυγή» για τη στάση του ΚΚΕ σε αυτήν την ψηφοφορία: «Το ΚΚΕ ουσιαστικά απείχε, αλλά ο μεν Νίκος Καραθανασόπουλος ψήφισε να μην αρθεί η ασυλία (σ.σ. του Α. Γεωργιάδη), ενώ ο Γιώργος Λαμπρούλης ψήφισε υπέρ της άρσης».

Η ΕΥΔΑΠ Βγάζει στο σφυρί σπίτι άνεργου μεταλλεργάτη για 831 ευρώ!

Στο σφυρί βγάζει η ΕΥΔΑΠ σπίτι ανέργου της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης για οφειλή 831 ευρώ, γεγονός που πρέπει να σημάνει συναγερμό για κάθε εργατική, λαϊκή οικογένεια, για ολόκληρη την εργατική τάξη! Ο άνεργος με την ειδικότητα του μεταλλεργάτη, πατέρας δύο παιδιών, αφού καταδικάστηκε από την βάρβαρη πολιτική, εδώ και τρία χρόνια να μην μπορεί να πιάσει εργαλείο στα χέρια του, τώρα κινδυνεύει από στιγμή σε στιγμή να χάσει το σπίτι του, τον κόπο μιας ζωής, που έχτισε φτύνοντας αίμα μέσα στη Ζώνη. Χτες έγινε μια πρώτη παρέμβαση από αντιπροσωπεία του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά μαζί με τον άνεργο στα γραφεία της ΕΥΔΑΠ στον Πειραιά απαιτώντας να σταματήσει η διαδικασία, κάτι για το οποίο η διευθύντρια του καταστήματος δήλωσε «αδυναμία»...

Τα εργοστάσια δεν τα κλείνουν οι εργάτες

Σε συνθήκες εκτεταμένης ανεργίας και ανετοιμότητας του εργατικού κινήματος να απαντήσει επιθετικά στις αξιώσεις της μεγαλοεργοδοσίας το ερώτημα για το ποιος κλείνει ή ανοίγει τα εργοστάσια δεν είναι συνδικαλιστικό ζήτημα αλλά έχει βαρύνουσα σημασία για την στάση του εργατικού κινήματος απέναντι στον πόλεμο που δέχεται.

Ο μούργος με το πιστόλι ...

Διαβάστε ΕΔΩ σχετικά με το θέμα

Πολύγυρος: "Το μικρό μας τσίρκο”

Συνεχίζονται κι ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις “Μάϊος 2013” στην αίθουσα “Χώρος Τεχνών - Μικρό Θέατρο Πολυγύρου“ με την παράσταση του έργου : "Το μικρό μας τσίρκο”, Σάββατο 1 , Κυριακή 2, και Δευτέρα 3 Ιουνίου στις 9 το βράδυ .
Το σενάριο και η νέα σκηνοθεσία του έργου ( κωμικοτραγικών διαθέσεων , αφιερωμένο σε κομμάτι του θεατρικού μας πολιτισμού ) είναι του Μιλτιάδη Π. Μαρέτα . Στους φωτισμούς θα είναι ο Δημήτρης Καλαϊτζής και στην ηχητική υποστήριξη ο Αθανάσιος Βορδός . Σκηνογραφία Αμαλία Αλιφέρη. Τους ρόλους ερμηνεύουν ο Μιλτιάδης Π. Μαρέτας και η Μελπομένη Χριστολιάκου .
Στην αίθουσα θα βρίσκονται ακόμα τα έργα του Γιώργου Αρσένη.

ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ CRETA SENSE VS ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ

… “Είμαστε χιλιάδες θα γίνουμε άλλοι τόσοι”…
Είναι το μήνυμα που στέλνει ο  Ανδρέας Καραγιάννης ιδιοκτήτης της επιχείρησης κρητικών προϊόντων  Creta Sense στους κατοίκους της Χαλκιδικής οι οποίοι δίνουν τον αγώνα της ζωής τους για να μην αφανιστούν εν μια νυκτί όλα όσα έχτιζαν χρόνια τώρα. Η τσικουδιά Creta Sense λοιπόν, κυκλοφορεί  πλέον με ένα και μόνο σύνθημα που δεν είναι άλλο από το ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ. Και αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς  το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και με όλα τα προϊόντα που παράγονται για την Creta Sense .

1ος φιλικός αγώνας Enduro Motocross Δήμου Αριστοτέλη.

Δείτε στη συνέχεια σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου

Aνακοίνωση του Δήμου Ν. Προποντίδας

Καλούνται οι επιχειρήσεις οι οποίες είναι όμορες Αιγιαλού και Παραλίας με βάση τις  διατάξεις του νόμου 2971/2001 και της ΚΥΑ Δ10Β1075164/2439ΕΞ2013/02.05.2013
και της σχετικής απόφασης 204/2013 του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Προποντίδας, που επιθυμούν  να ασκήσουν το δικαίωμα χρήσης Αιγιαλού για το έτος 2013,για την τοποθέτηση ομπρελών και καθισμάτων καθώς και θαλασσίων μέσων αναψυχής,όπως καταθέσουν το αργότερο εώς 15/06/2013 τις αιτήσεις τους στο Τμήμα Εσόδων-Περιουσίας στο ισόγειο του Δημαρχείου στα Ν.Μουδανιά.
Απαραίτητα  στοιχεία για την προώθηση των  αιτήσεων θα είναι: