Κυριακή, 26 Μαΐου 2013

Μήνυμα Μίκη Θεοδωράκη στους αγωνιστές της Χαλκιδικής

Ο Σαμαράς και το μπάσταρδο

Του Θανάση Καρτερού - ΑΥΓΗ
Λέγονται και γράφονται διάφορα για τον τρόπο με τον οποίο ο Σαμαράς κλώτσησε με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Για τους λόγους που τον ώθησαν να το αντιμετωπίσει από την πρώτη στιγμή σαν μπάσταρδο της ΔΗΜ.ΑΡ. και του ΠΑΣΟΚ που έθιγε την τιμή και την υπόληψη του ίδιου, της Ν.Δ. και της κυβέρνησής του. Και για τους υπολογισμούς πίσω από τη σχεδόν ανοιχτά περιφρονητική στάση του απέναντι και στον υπουργό Δικαιοσύνης, αλλά και στους -υποτίθεται- ισότιμους και -επίσης υποτίθεται- εταίρους του.

Εκδήλωση του ΚΚΕ για τα οχτώ χρόνια από το θάνατο του Χαρίλαου Φλωράκη

ΚΚΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ

Η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει άμεσα στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κλείσιμο της ΕΡΤ και περικοπές στο προσωπικό της. 
Το ΚΚΕ θα βρεθεί απέναντι σε κάθε τέτοια εξέλιξη, όπως επίσης και σε κάθε μορφή ιδιωτικοποίησης και συρρίκνωσης της ΕΡΤ, που θα πλήξει ακόμη περισσότερο τα δικαιώματα των εργαζομένων σε αυτή και το δικαίωμα του λαού στην ενημέρωση.

Ο ορισμός της "Στρατευμένης" δημοσιογραφίας...


Οδεύοντας προς ...

...μνημονιακή  ανάπτυξη! Λίγο είναι να χτιστούν 200 νέες φυλακές;

Έδειξε το μεσαίο του δάχτυλο σε πολίτες!

Έργα και ημέρες της συμμορίας των νεοναζί!
Διαβάστε ΕΔΩ

Το βιβλίο της Γαλλίδας δημοσιογράφου που καίει Παπανδρέου - Καραμανλή [Αποσπάσματα]

Οι αναφορές της Γαλλίδας δημοσιογράφου Φλοράνς Οτρέ στις συναντήσεις των δύο Ελλήνων πρώην πρωθυπουργών με τους ηγέτες κρατών της Ευρωπαϊκής Ενωσης «καίνε» Παπανδρέου - Καραμανλή φέρνοντας στο φως άγνωστες πτυχές της χρονιάς που η Ελλάδα μπήκε στο μνημόνιο και το ΔΝΤ.
Τα δύο μυστικά ταξίδια του Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ στην Αθήνα επί κυβερνήσεως Καραμανλή και η ωμή παραδοχή Παπανδρέου για το ψευδές των στατιστικών στοιχείων της Ελλάδας είναι μερικά μόνον από τα «ελληνικού ενδιαφέροντος» αποσπάσματα του βιβλίου «Αγκελα Μέρκελ, μια Γερμανίδα (σχεδόν) σαν όλες τις άλλες» (εκδ. Τallandier, Βρυξέλλες, 2013).

Πολύγυρος: Οδοί Αναξαγόρα και Ασκληπιού

Στην Ιαπωνία ο δρόμος της εικόνας έγινε σε έξι (6) μέρες!!!
Συγκριτικά η μέση επισκευή παρόμοιου τύπου στις ΗΠΑ διαρκεί δύο με τρεις μήνες ενώ στο Ellada κάπου 2-3 χρόνια…
-Στον Πολύγυρο και στις οδούς Αναξαγόρα και Ασκληπιού, για 500 μέτρα ασφαλτόστρωση πόσος χρόνος απαιτείται; 
-Έχουν περάσει τέσσερις μήνες και τρώμε "τόνους" σκόνη καθημερινά!!! 
-Οι νοικοκυρές δεν τολμούν να ανοίξουν παράθυρο!
Έλεος, έλεος, επιτέλους!

Προσαγωγές αφισοκολλητών στον Πολύγυρο

Προσαγωγές σε άτομα που αφισοκολλούσαν υλικό του κινήματος ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές φρόντισαν να κάνουν οι αστυνομικές αρχές στον Πολύγυρο!!!
Μάλιστα αυτό συνέβη ανήμερα της μεγάλης συναυλίας ενάντια στα μεταλλεία και στην κρατική καταστολή, που έγινε χθες στην Ιερισσό. 
Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα όπου κρατήθηκαν και τους ζητήθηκε να δώσουν δαχτυλικά αποτυπώματα, πράγμα που αρνήθηκαν να κάνουν.
Τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι αφού τους ενημέρωσαν ότι κατηγορούνται για παράνομη αφισοκόλληση και θα οριστεί δικάσιμος για την υπόθεση τους. (ΠΗΓΗ)
ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ: 
Οι αφισοκολλητές της συναυλίας τους ενόχλησαν; 
Το χάλι της Πόλης με τα τεράστια πανό που διαφημίζουν ...διάφορα εδώ και μήνες κρεμασμένα σε κολόνες της ΔΕΗ, στο κέντρο της Πόλης, δεν τους πείραξε; Ή αυτά δεν τα βλέπουν καθημερινά!!!

O Αγγελάκας τραγουδάει για τους προφυλακισμένους της Χαλκιδικής