Κυριακή, 21 Απριλίου 2013

Θέλει η "χουντοφυλλάδα" να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει!


Νομικός εκπρόσωπος δύο offshore εταιριών ο Δένδιας;

Είναι νόμιμο, πόσο ηθικό είναι ωστόσο ο Νίκος Δένδιας να υπήρξε νομικός εκπρόσωπος δύο offshore εταιριών με την ίδια διεύθυνση, καθώς και με έδρα και ΑΦΜ στην Εφορία της Κέρκυρας, όπου διατηρεί τη βουλευτική του έδρα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης; Κι όμως αυτό αποκαλύπτεται, σε μορφή ερωτημάτων, σε ρεπορτάζ του Θάνου Πασχάλη για την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», στο οποίο αναφέρεται επίσης πως το φορολογικό μητρώο των δύο επίμαχων εξωχώριων εταιριών (η μία

Τι είδους εργασίες γίνονται στην κεραία της cosmote στα Σήμαντρα;


Εργασίες γίνονται στην κεραία της cosmote στα Σήμαντρα, η κεραία των Σημάντρων δεν είναι δηλωμένη και ίσως είναι παράνομη ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ , εδώ και 5 μέρες τοποθετούνται επιπλέον κυλινδρικά τύμπανα κάθετα, αυτό σημαίνει πως ίσως αυξάνετε επιπλέον το δυνατό σήμα της cosmote ή τοποθετείτε επιπλέον και δεύτερος σταθμός βάσης που σε πολλές περιπτώσεις γίνετε (δηλαδή από έναν  πυλώνα να εκπέμπουν δυο εταιρίες, στην περίπτωση των Σημάντρων αν απότομα τα κινητά της vodafone βρεθούν με φουλ σήμα αυτό σημαίνει πως προστέθηκε επιπλέον σταθμός βάσης και ακτινοβολία!)

Τα φημισμένα Υφαντά της Αρναίας

Οι διαφορές τους: Δεν υπάρχουν !

Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον. Δεν θα πεθάνει μόνος. Τσάκισέ τον!

Χάθηκε σκύλος

Χάθηκε ο σκύλος της φωτογραφίας στην περιοχή "Σαλίγκαρος" στον Πολύγυρο
Όταν χάθηκε φορούσε γκρι λουράκι.
Όποιος τον είδε ή ξέρει που βρίσκεται ας επικοινωνήσει στο τηλέφωνο: 6974609123 (κ.Γιώργος)

Συνέλαβαν τον Κολλάτο για πανό κατά της Μέρκελ

Στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος οδηγήθηκε ο σκηνοθέτης, Δημήτρης Κολλάτος, ο οποίος συνελήφθη για τα πανό που τοποθέτησε έξω από το σπίτι του, με τον Χίτλερ και τη Μέρκελ. 
Οι άνδρες της αστυνομίας κατέβασαν τα πανό, παρουσία του Εισαγγελέα, και οδήγησαν τον κ. Κολλάτο στο τμήμα.

Τα Πανό


Κατά την διάρκεια της συμπαράστασης μας στα παλικάρια της Ιερισσού στη Θεσσαλονίκη,  τράβηξαν την προσοχή μου τα πανό που ήταν γύρω μας.
 Η συμπαράσταση στους συναγωνιστές μας ήταν από όλη της Βόρεια Ελλάδα!
 Πήρα θάρρος!  Ξέρω ότι μόνοι μας δεν είμαστε. Όπως φαίνεται παρακάτω, μερικές από τις περιοχές που έκαναν πανό είναι από τα χωριά του Στρυμωνικού, το Μεταγγίτσι με ένα σύνθημα που μας χαρακτηρίζει, το αδελφικό Κιλκίς, την μακρινή Αλεξανδρούπολη, τα αγωνιστικά Νέα Ρόδα, την περιοχή της Ροδόπης και του Έβρου, βρήκα τον φίλο τον Ηλία τον Τσολακίδη με τα παιδιά από το κίνημα "χωρίς μεσάζοντες"

LIBERATION: "ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ... ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΟΙ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ" ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ (???)"

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Πανηγυρίζουν οι αρχέγονοι... οικολόγοι για το δημοσίευμα της Γαλλικής εφημερίδας "Liberation" με τίτλο: "IERISSOS, IERISSOS!". Ένα δημοσίευμα ύμνος στην "επαναστατική διάθεση" των κατοίκων του χωριού απέναντι στην πολυμεταλλευτική επένδυση στη ΒΑ Χαλκιδική. 
Πολύ καλά κάνουν. Τέτοιες... αγιογραφίες σπανίζουν στις μέρες μας. 
Να μας εξηγήσουν μόνο (αν... τους επιτρέπεται), τι εννοεί ο συντάκτης του δημοσιεύματος, όταν στην τρίτη παράγραφο αναφέρει:

Βορειοανατολική Χαλκιδική: Η κρατική τρομοκρατία δυναμώνει τον αγώνα


«Και μάλιστα επιτρέψτε μου να σας πω ότι δεν μιλάμε για απλή σύλληψη βάσει εντάλματος. Μιλάμε για σύλληψη ατόμων που κατηγορούνται για πολλά κακουργήματα και πλημμελήματα. Για πράξεις οι οποίες εμπίπτουν στον ευρύτερο χαρακτηρισμό της τρομοκρατίας». «Εκρίθη κι αν θέλετε την άποψη μου μάλλον καλώς εκρίθη, ότι αν αυτό το ένταλμα εκτελείτο χθες το απόγευμα, δεδομένης μάλιστα της πιθανολογούμενης και προφανούς εκ του αποτελέσματος αντίδρασης των κατοίκων, θα γινόταν μακελειό. Κρίθηκε λοιπόν ότι το σωστό είναι να αιφνιδιαστούν οι υπόδικοι και ορθώς αιφνιδιάστηκαν». «Εάν οποιαδήποτε κοινότητα, χωριό ή κωμόπολη στην Ελλάδα έχει την εντύπωση ότι μπορεί να μετατραπεί σε γαλατικό χωριό και να εφαρμόσει δικό του Σύνταγμα, δικό του δίκαιο, την αυτοδικία ως κανόνα ζωής, αυτό δεν πρόκειται να περάσει. Εξηγημένες κουβέντες».

Ανόητο εύρημα ...ανόητης μέτρησης!

Δικαιολογημένα μέχρι και "βλακεία" της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τις "τυμπανοκρουσίες" για το ανόητο εύρημα της μέτρησης της Metron Analysis, για λογαριασμό της παραπάνω εφημερίδας, ανήμερα της μαύρης επετείου
-Όταν οι μισοί και πλέον από τους ερωτηθέντες δεν είχαν γεννηθεί τότε ή ήταν μωρά!
-Όταν ερωτάται κάποιος που έχει υποστεί τόσα και τόσα λόγω μνημονίων ασυναίσθητα δίνει αυτήν την απάντηση "συμπάθειας" στη απριλιανή χούντα!
-Μην τρελαινόμαστε εντελώς, καμία σχέση το "εύρημα" της μέτρησης με την πραγματικότητα!  

Στην Ιερισσό βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Στην Ιερισσό της Χαλκιδικής μετέβησαν με λεωφορεία και Ι.Χ. αυτοκίνητα 20 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, από διάφορες εκλογικές περιφέρειας της χώρας, μαζί με αρκετά στελέχη και μέλη του κόμματος από τη Θεσσαλονίκη και άλλους νομούς της Βόρειας Ελλάδας.
Οι κάτοικοι της περιοχής και η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Κατερίνα Ιγγλέζη, τους επιφύλαξαν θερμή υποδοχή και ακολούθησε συνάντηση με τις επιτροπές κατοίκων, που αντιτίθενται στην επένδυση χρυσού στις Σκουριές.

"Καημένη Ελλάδα ποιοι σε διαφεντεύουν..."

Αριστερά, στην εικόνα, ότι "ψαρέψαμε" στο Facebook: 
Στη συγκεκριμένη ανάρτηση γίνεται αναφορά σε συγκέντρωση της Επιτροπής Αγώνα Πολυγύρου "ΒΕΝΣΕΡΕΜΟΣ", την οποία, Επιτροπή, εμείς κρίνουμε ως πολύ σοβαρή και τη δουλειά που κάνει πολύ σημαντική.
Ο Facebooκάς όμως, γνωστός σε μας από πολλά..., υπερθεματίζοντας την συγκέντρωση και τα αποτελέσματά της, στις 19 Απριλίου 2013, δεν "διστάζει" να χρησιμοποιήσει στην ανάρτησή του φωτογραφία από την παρέλαση του  Αποκριάτικου καρναβαλιού στον Πολύγυρο!!!  
-Αλήθεια ποιος είναι ο στόχος του; Γιατί χρησιμοποίησε αυτή τη φωτογραφία;

Κάπου πρέπει να ελπίζει


Κάλεσμα της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής


Κλιμάκιο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με τη συμμετοχή 20 βουλευτών του κόμματος θα επισκεφθεί την Κυριακή 21/4 την Ιερισσό.Το κλιμάκιο θα επισκεφθεί και θα συνομιλήσει με τους κατοίκους που βρίσκονται στα «φυλάκια» που έχουν εγκαταστήσει στις εισόδους της Ιερισσού και στη συνέχεια θα πάρει μέρος σε ανοιχτή συγκέντρωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο, στις 12.00 το μεσημέρι.
Η Ν. Ε. του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Χαλκιδικής καλεί όλους τους πολίτες της Χαλκιδικής και τα μέλη του, να συμμετέχουν μαζικά και

ΤΟ ΣτΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ


Η δήθεν έκπληξη και ταλαίπωρο Σύνταγμα
 Σκεπτόμενος Πολίτης
 «…Αλλά οι άνθρωποι συγκινούνται πολύ από τις προκαταλήψεις. Δεν είναι οι αλήθειες, οι περιστάσεις που μας εντυπωσιάζουν, είναι η ανατροπή όσων πιστεύουμε, η συνειδητοποίηση όσων θα έπρεπε ήδη να γνωρίζουμε, αν δεν πιστεύαμε με πάθος σε αυτά που αργότερα ανακαλύπτουμε ότι θεωρούσαμε αληθινό, όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά έτσι, επειδή έτυχε να πιστεύουμε εκείνη τη στιγμή» (Ουίλλιαμ Φώκνερ, «Ο καπνός»)

Ιερισσός! Ιερισσός! (μετάφραση)


του MAKIS MALAFÉKAS Ecrivain
Ιερισσός! Ιερισσός
Θυμηθείτε αυτό το όνομα, άπληστοι αναγνώστες της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δικαιοσύνης απλά. Θυμηθείτε αυτή τη λέξη που δεν εμφανίζεται πουθενά στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, πολίτες μιας χώρας που θα πρέπει να υπερασπιστείτε  σύντομα με νύχια και με δόντια τα δικαιώματα που έχουν αποκτηθεί μετά από μακρές δεκαετίες θυσιών και αγώνων, που θα πρέπει να υπερασπιστείτε τη δημόσια περιουσία σας, την κοινή κληρονομιά σας, ακόμη και την ίδια την αξιοπρέπειά σας, για να αντιμετωπίσετε το φιλελεύθερο κύμα που κινείται αμείλικτα προς το μέρος σας.