Κυριακή, 7 Απριλίου 2013

8η Συνάντηση χορωδιών Χαλκιδικής


Γέμισε ασφυκτικά η αίθουσα του δημοτικού σχολείου της Νικήτης  την Κυριακή 7 Απρίλη.
Μικρός ο χώρος μεγάλη εκδήλωση.
Οι χορωδίες του Παγχαλκιδικού Συλλόγου,  του Ν.Μαρμαρά & Παρθενώνα,  της Συκιάς, του Μεταγγιτσίου  και της Νικήτης   στην 8η συνάντηση χορωδιών που διοργάνωσε ο Παγχαλκιδικός  Σύλλογος και ο Δήμος Σιθωνίας  έδειξαν ότι σε αυτόν τον τόπο Πολιτιστικοί Σύλλογοι και δάσκαλοι, δουλεύουν για το μόνο που μας απόμεινε σ΄αυτή την χώρα,  η πολιτιστική μας  κληρονομιά.

«Η ΓΕΩΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ»


Από τον Σκεπτόμενο Πολίτη
 «Το σημαντικό είναι να εξαπλώσετε την σύγχυση, όχι να την καταργήσετε» (Σαλβαδόρ Νταλί)
 «Ξύπνησα το πρωί μέσα σε κρύο ιδρώτα. Το σώμα μου έτρεμε από φόβο και αγωνία. Ένα χρωματιστό υγρό φαινόταν να τρέχει από τα μπατζάκια μου. Είχα ξανά αυτούς τους εφιάλτες. Ονειρευόμουν για τη γεωλογία.
 ...Στις περισσότερες ταινίες τρόμου, υπάρχει πάντα ένα Κακό χωρίς πρόσωπο. Είναι αυτή η απειλή που δεν μπορείς να τη σκοτώσεις και που ποτέ δεν είναι μακριά. Στη γεωλογία, αυτό το Κακό είναι οι τεκτονικές πλάκες.

ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΕ - ΕΥΡΩ !


Την έβγαλε λάδι! με την ευγενική χορηγία Μαρκογιαννάκη...

Και ο ..αλήτης ο Σμπώκος του τα 'φαγε!


Τέλειωσαν τα πανηγύρια ;


ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ

Του Βασίλη Τσούγκαρη

Ο Απρίλης προχωρά γρήγορα στη χώρα του ποτέ, στη χώρα των προδομένων ιθαγενών, στη χώρα, που ανήκει σε όλους τους άλλους, εκτός από τους ιθαγενείς της.
Και ενώ οι πιστοί και ταπεινοί δούλοι των ξένων προσπαθούν να πείσουν όλους τους αφελείς ιθαγενείς ότι όλα στη χώρα τους πάνε καλύτερα, όλα πλέον άρχισαν να διορθώνονται, και ότι η οικονομία της χώρας θα μπει σε τάξη και ΔΕΝ θα μπουν άλλα μέτρα, έρχεται η πραγματικότητα να διαψεύσει τα πάντα.

SOS ... Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ


Ο Απόλλωνας Αρναίας στον τελικό του πρωταθλήματος Μπάσκετ Χαλκιδικής

Ορμύλια: "Οι επιπτώσεις που θα επιφέρει στον τόπο μας η ανοιχτή εξόρυξη χρυσού στην Β.Α. Χαλκιδική"