Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013

Original στον Κατίδη: Ρε τιποτένιε ξευτίλα

Oργισμένη ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, κατά του Γιώργου Κατίδη μετά τον ναζιστικό χαιρετισμό του στον αγώνα με τη Βέροια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Το ότι ήσουν απλά ένας γελοίος επιδειξίας με φράτζα, ζωγραφιές στο σώμα και ανωριμότητα κατώτερης και των πιστεύω του, το παραβλέπαμε... και σε καλή μας θέληση το συγχωρούσαμε...Το να χαιρετάς φασιστικά... ΡΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΞΕΥΤΙΛΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
Τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας, της ίδιας μας της ιστορίας... της προσφυγιάς και των αντιφασιστικών μας αξιών! Είσαι λίγος και σαν παίκτης και σαν άνθρωπος τελικά! Πλέον είσαι ανεπιθύμητος και καταζητούμενος ανάμεσά μας! Τα δάκρυά σου δεν μας πείθουν... οι δικαιολογίες σου το ίδιο!

Το τσογλάνι ανταποδίδει το χαιρετισμό!


ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΜΕ ΘΕΜΑ: Ε Ξ Ο Ρ Υ Ξ Η ΧΡΥΣΟΥ ΣΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ & ΚΙΛΚΙΣ


Την  Τετάρτη  20 Μαρτίου 2013 ώρα 6:00 μμ προσκαλούμε τα μέλη ,τους φίλους  της ΔΗΜΑΡ και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης  στην  αίθουσα  πολλαπλών  χρήσεων σε ημερίδα με θέμα:
 Ε Ξ Ο Ρ Υ Ξ Η  ΧΡΥΣΟΥ  ΣΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ & ΚΙΛΚΙΣ
               Τον τελευταίο καιρό γίνονται πιο έντονες οι συζητήσεις σε τοπικό επίπεδο και πολύ σκληρές  οι αντιπαραθέσεις μεταξύ τοπικών κοινωνιών  και πολιτικών κομμάτων .