Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013

"ΕΡΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ"

2η χειμερινή ημερίδα στίβου στη Νικήτη (Κυριακή, 3-3- 2013)

Με την έγκριση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής, ο Γυμναστικός Σύλλογος «η Σιθωνία» υπό την αιγίδα του Δήμου Σιθωνίας έχει προγραμματίσει να εκτελέσει ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ, τη Κυριακή 3/3/2013 (Πρωί 10.30-14.45) στο δημοτικό γήπεδο Νικήτης.Οι κατηγορίες αθλητών-τριών είναι: Π-Κ, ΠΠ/Β-ΠΠ/Β, ΠΠ/Α,ΠΠΚ/Α, Μινι-Σ.Μινι αγόρια και κορίτσια. Αγωνίσματα: 5000μ Π-Κ, 600μ ΠΠ/Α-ΠΚ/Α, 80μΕμπ.ΠΚ/Α, Αλμα σε μήκος ΠΠ/Α-ΠΚ/Α, ΠΠ/Β-ΠΚ/Β, Υψος ΠΚ/Α-ΠΚ/Β, Σφαίρα και δίσκος Π-Κ, Μπαλάκι ΠΠ/Β-ΠΚ/Β, Μινι (Α)(Κ0, 150μ μινι-Σ.Μινι, και για πρώτη φορά Σφυροβολία Κ. Λεπτομέρειες έχουν σταλεί σε όλους τους συλλόγους και ΜΜΕ, με την προβλεπόμενη προκήρυξη Υπάρχει ενδιαφέρον και καιρού επιτρέποντος θα υπάρχει μεγάλη συμμετοχή.

Προσήχθη από τις 6 το πρωί κι ακόμα!!!

Σήμερα το πρωί 6:00 π.μ προσήχθη μια πολίτης, κάτοικος Ουρανούπολης, και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Δ/νση Χαλκιδικής στον Πολύγυρο. Καθώς κόσμος κατευθυνόταν προς τον Πολύγυρο για συμπαράσταση προσήχθη και ο σύζυγός της. Στις 13:00 μμ άλλη μια γυναίκα προσήχθη μέσα από το συγκεντρωμένο πλήθος.
Τα δύο άτομα που προσήχθησαν από το πρωί παρανόμως κρατούνται στην Αστυνομική Δ/νση Πολυγύρου μέχρι αυτή τη στιγμή (14 ώρες), χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, ενώ με παρουσία εισαγγελικού λειτουργού διεξήχθη έρευνα στο σπίτι τους χωρίς να προκύψει κανένα στοιχείο. Το τρίτο άτομο αφέθηκε ελεύθερο στις 20:00 μμ - μετά από εφτάωρη κράτηση.

S.O.S. Χαλκιδική

Τη στιγμή που γράφουμε αυτές τις γραμμές (19:00, 23-2-2012) χτυπάνε πάλι οι καμπάνες στην Ιερισσό μας, κάποιοι προσαχθέντες μάλλον έχουν ΄΄χαθεί΄΄ , έχουν ΄΄αργήσει να γυρίσουν΄΄ , ποιος νοιάζεται...
Στην Ελλάδα που ''ακύρωσε'' τον αγωγό Μπουρκάς Αλεξανδρούπολης και τον South Stream που θα έδιναν πνοή στην Θράκη μας και σε όλη τη χώρα αναβαθμίζοντας μας γεωπολιτικά, αλλά που ταυτόχρονα ''άνοιξε την αγκαλιά της'' στα βαρέα μέταλλα και στο κυάνιο της El Dorado και των υποταχτικών της...

Ιερισσός: Χτυπάν οι καμπάνες για τις προσαγωγές

VENCEREMOS, ANTONIS!


Ή «Αναζητώντας τον ηθικό αυτουργό των κινητοποιήσεων στις Σκουριές» 
Αποσπάσματα από τον χαιρετισμό του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, στην εκδήλωση της Γραμματείας Περιβάλλοντος του κόμματος για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (4/6/2010)
«Ο Jeremy Rifkind αποκάλεσε κάποτε την Ελλάδα τη Σαουδαραβία των Ανανεώσιμων πηγών. Δεν ξέρω πόσο υπερβολική μπορεί να θεωρηθεί μια τέτοια φράση. Ξέρω όμως, ότι είναι έγκλημα να καταστρέφουμε τη φύση μας για να επιτύχουμε μια φτηνή δήθεν “Ανάπτυξη”».
«Για τους σύγχρονους ανθρώπους, που δεν ζουν απλώς το σήμερα, αλλά αγωνίζονται και για το αύριο, κάθε μέρα πρέπει να είναι μέρα του Περιβάλλοντος».

ΣΥΝΤΕΚΝΟΣ ΚΑΡΝΤΑΣΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ!!!

"Ζω χρόνια στην Χαλκιδική,
μα γω ΄μαι από την Κρήτη,
και έχω για καμάρι μου,
τον γέρο-Ψειλορίτη!! "

Παλλαϊκή αλληλεγγύη στην αγωνιζόμενη Χαλκιδική! Η τρομοκρατία και η συκοφαντία θα ηττηθούν

Μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο στην Μεγάλη Παναγιά την Κυριακή 24 του Φλεβάρη 2013

Με κάθε κόστος θα γίνουν  οι επενδύσεις  του θανάτου στις Σκουριές της Χαλκιδικής και στην Θράκη δήλωσε ο πρωθυπουργός της τρικομματικής κυβέρνησης. Στα απλά ελληνικά  η πρωτοφανής αυτή δήλωση σημαίνει πως οι Καναδοί χρυσοθήρες και οι έλληνες μεγαλοεργολάβοι  συνεταίροι  τους έχουν την άδεια από την ελληνική κυβέρνηση να καταστρέψουν  την φύση, την ζωή, την τοπική οικονομία και την ασφάλεια των κατοίκων στην Χαλκιδική για να λεηλατήσουν τον ορυκτό πλούτο της.

"Μουσικοί αυτοσχεδιασμοί ...μετά ποίησης"


Απίστευτα τραγικό!


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Χαλκιδικής καλεί όλους τους πολίτες της Χαλκιδικής να πάρουν μαζικά μέρος, στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Μ. Παναγία την Κυριακή 24/2 - 11.00 π.μ. 
Να ενώσουν ειρηνικά την φωνή τους με αυτή των πολιτών της Β.Α. Χαλκιδικής ενάντια στην καταστροφική μεταλλουργεία χρυσού και στην πρωτοφανή κρατική τρομοκρατία.

ΕΦΙΑΛΤΗΣ...


ΕΚΔΗΛΩΣΗ


Πώς η Χρυσή Αυγή στρατολογεί μαθητές στα ελληνικά σχολεία

Αντιμετωπίζουν τον χλευασμό του «άλλου» σαν παιχνίδι και την επίκληση της Χρυσής Αυγής ως μόδα και μέσο εκφοβισμού. Μαθητές γυμνασίου και λυκείου μιλούν για τους ξυλοδαρμούς μεταναστών και την προσέγγισή τους από την οργάνωση

Δηλώνει εθνικιστής και ενεργός υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής. Ο Δημήτρης είναι μαθητής της Γ' Λυκείου, κοντά στο 1,80 ύψος, με παιδικό πρόσωπο και δυνατή χειραψία. Βασικό μέλος, όπως λέει, της ομάδας Εθνικιστική Συσπείρωση Βορείων Προαστίων, στην οποία συμμετείχαν συνομήλικοί του, νεότεροι και 30άρηδες. «Βγάζαμε δικά μας αυτοκόλλητα, γράφαμε συνθήματα. Υπήρχαν όμως και κάποιοι που κοπανούσαν αλλοδαπούς στα φανάρια» λέει.

ΤΙ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ (!) ΤΙ ΣΚΟΥΡΙΕΣ…


Για ιδιότυπο καθεστώς τρομοκρατίας και αυθαιρεσίας από την αστυνομία έκαναν λόγο σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στη Θεσσαλονίκη οι δικηγόροι των συλληφθέντων –αντιδρώντων στα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές.
Μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου, οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορούμενων για πρόκληση επεισοδίων στις εγκαταστάσεις της «Ελληνικός Χρυσός» Αλέξανδρος Αδαμίδης, Γιώργος Κυρίτσης, Βασίλης Τζιμούρτος, Σπύρος Πετρίδης, Μανώλης Λαμτζίδης, Αναστασία Βαφείδου και Κωνσταντίνος Αμπατζάς, υποστήριξαν οτι πρόκειται για ένα… «σύγχρονο Γκουαντανάμο»!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ !!!

Κι αυτοί συνεχίζουν τη "δουλειά" τους...

Αύριο γίνεται στην Μ. Παναγία το μεγάλο συλλαλητήριο κατά της εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές και κατά της αστυνομικής τρομοκράτησης των πολιτών κι αυτοί ακόμα και σήμερα συνεχίζουν τη "δουλειά" τους!
Σήμερα Σάββατο, στις 6 η ώρα το πρωί, αστυνομικοί έκαναν προσαγωγή νεαρής Ουρανουπολίτισσας μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, την ώρα που πήγε να ανοίξει το κατάστημά της!!! Την πήραν από το κατάστημά της και την προσήγαγαν στην Ασφάλεια Πολυγύρου! 
-Τελικά αν είσαι Βορειοχαλκιδικιώτης δεν ξέρεις, κυριολεκτικά, πού θα σε ξημερώσει!