Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

Διοικήτρια νοσοκομείου Τρίπολης...

...ανίκανη και επικίνδυνη, θα τολμήσουν να την αντικαταστήσουν;

Το ...βάθος του σχεδίου "ΑΘΗΝΑ" στην εκπαίδευση


Η Ελλάδα της τρόικας (εσωτερικού-εξωτερικού)

Σημερινό πρωτοσέλιδο της "Εφημερίδας των Συντακτών".

18,3 δις στην Ελλάδα

Παπαδημούλης: "Η ΧΑ είναι εγκληματική οργάνωση"


Ανεξάρτητοι Έλληνες Χαλκιδικής: ΟΧΙ στην εξόρυξη χρυσού

Oι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν συναινούμε και δεν θα συναινέσουμε σε κανένα περιβαλλοντολογικό έγκλημα στη Χαλκιδική.

Χωρίς να είμαστε ενάντια στους ανθρώπους που επιζητούν ένα μεροκάματο, για να μπορέσουν να επιβιώσουν κάτω από τις μνημονιακές πολιτικές. Χωρίς να είμαστε αντίθετοι στους ανθρώπους που ψάχνουν για δουλειά για να κρατήσουν ζωντανή την ελπίδα στο αύριο , ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι είμαστε ενάντια , αντίθετοι και απέναντι σε όλους αυτούς που υπογράψανε και στηρίζουν την ανοιχτή εξόρυξη χρυσού στην Χαλκιδική, που για μας αποτελεί ταφόπλακα στην αειφόρο ανάπτυξη της περιοχής και του τόπου, ενός τόπου που εμείς, οι Χαλκιδικιώτες, τον κληρονομήσαμε από τους πατεράδες μας και τον δανειστήκαμε από τα παιδιά μας , στα οποία οφείλουμε και να τον παραδώσουμε, αν όχι σε καλύτερη κατάσταση, τουλάχιστον στην ίδια.

KKE ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη ρατσιστική δράση των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες έφτασαν στο σημείο να εισβάλλουν μεσάνυχτα στους θαλάμους του Παναρκαδικού Νοσοκομείου της Τρίπολης και να ζητούν στοιχεία από συνοδούς ασθενών, για να εντοπίσουν μετανάστες! Ευθύνες έχει η διοικήτρια του νοσοκομείου, που όχι μόνο δεν εμπόδισε την εισβολή και την παρενόχληση των ασθενών και των συνοδών τους, ως όφειλε, αλλά και γιατί, με προκλητικό τρόπο, προχώρησε σε κοινή συνέντευξη τύπου με τους τραμπούκους, λέγοντας μάλιστα ότι έχουν κοινούς στόχους και θα αναπτύξουν κοινές δράσεις.

Η Ελληνικός Χρυσός κερδίζει 4.240 ευρώ από το ΕΣΠΑ για κάθε άνεργο που “εκπαιδεύει”!


antigoldgreece
Πανηγυρισμοί στα Μαντεμοχώρια (;). Όλοι συμπληρώνουν “αιτήσεις γιαπρόσληψη στην εταιρεία”. Όσοι είχαν “προσληφθεί”, μετά δυο μήνες πήραν υποχρεωτική άδεια και υποσχέσεις για“επαναπρόσληψη”. Στα γραφεία της εταιρείας γίνεται χαμός. Ο Πάχτας και και οι “Πολίτες της Eldorado” διαλαλούν εκατοντάδες νέων προσλήψεων.

Τα δήθεν μέτρα της συγκυβέρνησης είναι κοροϊδία για τους αγρότες. Μόνη λύση η κλιμάκωση του αγώνα


Η συγκυβέρνηση δείχνει την εχθρότητά της στους αγρότες καθώς μιλάει και πάλι για «υποκινητές» λόγω της συνέχισης και κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων. Υποκινητής είναι η ίδια και η αντιαγροτική πολιτική της.
Κανένα από τα αιτήματα των αγωνιζόμενων αγροτών δεν απαντήθηκε με τα μέτρα που εξαγγέλλονται. Οι διεκδικήσεις των αγροτών είναι δίκαιες, αναγκαίες για να μη ρημάξει η ύπαιθρος και να μην πεινάσουν οι πόλεις. Γι’ αυτό πρέπει να δικαιωθεί ο αγώνας για κατώτερες εγγυημένες τιμές στα προϊόντα τους,  ουσιαστική μείωση του κόστους παραγωγής, αφορολόγητο πετρέλαιο, ώστε να μην κοστίζει 1,40 ευρώ για τους αγρότες όταν κοστίζει μόνο 0,40 για τους εφοπλιστές.

ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Σημαντικότερα είναι αυτά στα οποία δεν αναφέρεται ο πρωθυπουργός. Ο φιλομονοπωλιακός προσανατολισμός της κοινοτικής χρηματοδότησης, το βάθεμα των ανισότιμων σχέσεων των κρατών – μελών και η όξυνση των αντιθέσεων στο εσωτερικό της ΕΕ, που αποτυπώνονται στο συμβιβασμό για το νέο προϋπολογισμό, ο οποίος είναι ο πρώτος μειωμένος έναντι του προηγούμενου στην ιστορία της ΕΕ.
Κουβέντα δεν είπε ο πρωθυπουργός για την πιθανότητα επιβολής ποινών στα κράτη – μέλη με αναστολή πιστώσεων, που θα αξιοποιηθεί σαν μοχλός για να επιταχυνθούν οι αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις.
ΑΘΗΝΑ 8/2/2013 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Λουκέτο στην «EVIMA GROUP ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

Την οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας της ασφαλιστικής εταιρείας «EVIMA GROUP ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» αποφάσισε η Επιτροπή Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων της Τράπεζας της Ελλάδος. Η εταιρεία δραστηριοποιούνταν κυρίως στον κλάδο αυτοκινήτων και κατείχε περίπου 270.000 ασφαλιστήρια.
Όπως ανακοίνωσε η ΤτΕ, η εταιρεία δεν μπορούσε να διατηρήσει επαρκές περιθώριο φερεγγυότητας, απαίτηση, κάτι αναγκαίο για τη διαφύλαξη των συμφερόντων των ασφαλισμένων και κάθε άλλου δικαιούχου ασφαλίσματος. Παράλληλα παρουσίαζε έλλειμμα στην ασφαλιστική τοποθέτηση και δεν είχε σχηματίσει επαρκή τεχνικά αποθέματα.

Η ΕΛΑΣ αθωώνει τους αστυνομικούς για την κακοποίηση των τεσσάρων

Στη συμπλοκή των αστυνομικών με τους 4 συλληφθέντες αποδίδει η ΕΛΑΣ τα εμφανή τραύματα που έφεραν οι νεαροί, οι φωτογραφίες των οποίων προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, Παναγιώτη Στάθη, οι τραυματισμοί προέκυψαν από συμπλοκή «σώμα με σώμα» κατά τη σύλληψή τους…
Υποστήριξε επίσης ότι οι τρεις από τους συλληφθέντες αντιστάθηκαν, ενώ ο τέταρτος

Ξεφτυλίζεται η Δημοκρατία: Οι Γερμανοί Νεοναζί στην Ελληνική Βουλή

Με υπερηφάνεια ανακοίνωσαν τα στελέχη της γερμανικής νεοναζιστικής οργανώσης «Freies Netz Süd» από την Βαυαρία, την επίσκεψή τους στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Η επίσκεψη εκπροσώπων της ακροδεξιάς βαυαρικής οργάνωσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο κτήριο του κοινοβουλίου, αποδεικνύεται από φωτογραφίες που ανήρτησαν τα μέλη της «Freies Netz Süd» στην ιστοσελίδα τους.
Οι αντιπρόσωποι της γερμανικής νεοναζιστικής οργάνωσης φωτογραφήθηκαν εντός του ελληνικού κοινοβουλίου μαζί με τον Μιχαλολιάκο και δημοσίευσαν τις φωτογραφίες τους στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Παρέμβαση Καραμανλή για τα ΤΕΙ, κατήγγειλε ο πρόεδρος του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Θα μπορούσε να διδάξει "Γαστρονομία" στα ΤΕΙ Σερρών;
Πολιτική παρέμβαση «μεγάλης πολιτικής οικογένειας του νομού Σερρών» για το σχέδιο «Αθηνά» και τη μεταφορά τμημάτων καταγγέλλει η διοίκηση του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης επικαλούμενη δηλώσεις του προέδρου του ΤΕΙ Σερρών, Δημήτρη Πασχαλούδη.
«Σύμφωνα με ηχητικά ντοκουμέντα πολιτικών εκπομπών φαίνεται ότι υπάρχει πολιτική παρέμβαση από μεγάλη πολιτική οικογένεια του νομού Σερρών», ανέφερε ο πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Παύλος Καρακολτσίδης στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου, που δόθηκε χτες στο αμφιθέατρο της Τράπεζας Πειραιώς.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


Συντρόφισσες και σύντροφοι
Η πίεση του χρόνου με αναγκάζει να γίνω επιγραμματική. 
Θέλω να κάνω μια εκ βαθέων πολιτική εξομολόγηση και αμέσως μετά να επιχειρήσω την αναλογία της. 
Έχω χάσει λίγο την μπάλα. Αυτή είναι η πολιτική μου εξομολόγηση. 
Η αναλογία είναι ότι εάν σε μένα συμβαίνει κάτι τέτοιο, πολύ φοβάμαι ότι για το λαό αυτό μεταφράζεται σε ένα αίσθημα πολιτικής απογοήτευσης. 
Και πιστεύω, αλλά και γνωρίζω, στο βαθμό που μπορώ να γνωρίζω, ότι υπάρχει ένας κόσμος που δηλώνει και είναι απογοητευμένος από μας. 
Και θα επιχειρήσω να εξηγήσω το γιατί μέσα στη δυσκολία των λίγων λεπτών. 

Χαλκιδική: 2η σε τροχαία δυστυχήματα!

Η κρίση έκανε και κάτι καλό: μείωσε τα τροχαία δυστυχήματα! Για πρώτη φορά μετά το 1974, που είχαμε 943 νεκρούς και κυκλοφορούσαν στους δρόμους της Ελλάδας μόνο 650.000 αυτοκίνητα, το σύνολο των νεκρών είναι κάτω των χιλίων ατόμων, ενώ το 1998 είχαν φθάσει στη μέγιστη τιμή τους, που ήταν 2.229 νεκροί. Και μόνο του αυτό το στατιστικό στοιχείο αποτελεί μια σημαντική είδηση.
Αυτό είναι ένα από τα συμπεράσματα της ετήσιας έρευνας για τα τροχαία που εκπόνησε το Εργαστήριο Συστημάτων Χρηματοοικονομικής Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και αφορά το 2012.

Γήπεδο Ολύνθου: ΝΙΚΗ Πολυγύρου- ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν.Μαρμαρά


PHOTOSHOP...


Αρχίζει το Γυναικείο Πρωτάθλημα Μπάσκετ


Τοπικό ντέρμπι στο μπάσκετ το Σάββατο


Σύλλογος 3-τέκνων *Αλληλεγγύη * δήμου Αριστοτέλη - Τρόφιμα στους δικαιούχους.

Δεύτερη φάση διανομής τροφίμων από τον νόμιμα εκπροσωπούντα σύλλογο τον δήμο Αριστοτέλη .

Τυρί – λάδι –μακαρόνια, σε όσους κατέθεσαν αίτηση τον Μάρτιο 2012 στον νομαρχιακό σύλλογο 3-τέκνων και τους νόμιμους εκπροσώπους του.
Τα τρόφιμα παραλαμβάνονται από το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013 από τα γραφεία του συλλόγου Χαλκιδικής 37 (μπροστά από το Γυμνάσιο ) στην Ιερισσό.
Εγγραφές και νέες αιτήσεις τροφίμων από (1 έως 31 Μαρτίου 2013)

Το Δ.Σ. του συλλόγου τριτέκνων *Αλληλεγγύη* δήμου Αριστοτέλη

Την Κυριακή 16 /12/2012 διεξήχθηκαν άψογα και με μεγάλη συμμετοχή οι εκλογές του συλλόγου τριτέκνων του δήμου Αριστοτέλη *Αλληλεγγύη* στην Ιερισσό παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου.
Τo Δ.Σ. που αναδείχθηκε είναι:

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, 30/01/13

"Γεννήθηκα σε μια στιγμή" - Νίκος Ξυλούρης