Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013

Λίστα Λαγκάρντ: Καμία ευθύνη ο ΓΑΠ


Παράγοντες ποδοσφαίρου VS Ποδόσφαιρο Πολυγύρου

Στα χέρια ήρθαν σήμερα το απόγευμα παράγοντες των ποδοσφαιρικών ομάδων του Πολύγυρου, της ΝΙΚΗΣ και της ΕΛΠΙΔΑΣ.
Αρχές του χρόνου και το λυπηρό περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.
Δεν ξέρουμε πόση σημασία έχει να αναφέρουμε πώς ακριβώς συνέβη το περιστατικό, εκτιμούμε πως δεν έχει καμία αφού αυτό που έχει σημασία είναι να τα βρουν επιτέλους οι δύο ομάδες (παράγοντες) και να δουν μόνο το ποδόσφαιρο.
Οι γνωρίζοντες τα του ποδοσφαίρου της πόλης του Πολυγύρου διαισθάνονταν ("φαινόταν" το πράγμα) ότι το σημερινό συμβάν ήταν θέμα χρόνου να συμβεί ...και τελικά δεν αποφεύχθηκε!
Κατά την ταπεινή μας γνώμη τρεις λόγοι οδήγησαν τα πράγματα εκεί:

ΣΥΡΙΖΑ: "Πακέτο" για Παπακωνσταντίνου - Βενιζέλο

Τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών τόσο του  Γιώργου Παπακωνσταντίνου όσο και του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, αποφάσισε να ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.
Στη συνεδρίαση συμμετείχε και ο Αλέξης Τσίπρας.

Εξοφλούνται τα χρέη του Δημοσίου προς ...ιδιώτες...

...Θα κινηθεί η αγορά!

ΤΕΛΙΚΑ Ο «ΕΞΑΝΤΑΣ»... ΔΕΝ ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ, ΑΥΤΟΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ...!

Για τη Ρουμανία έγιναν οι διορθώσεις για τα "λάθη" που ακούστηκαν.
Για τις παραλείψεις που είχε η έρευνα της Χαλκιδικής, θα γίνει 
κσι 3η εκπομπή, σπό τον "ΕΞΑΝΤΑ" ή ό,τι έγινε έγινε;
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Δύο μέρες πριν την αλλαγή του 2012, ανακαλύψαμε μια περίεργη «αλλαγή» στο βίντεο της ντοκιμαντερίστικης εκπομπής του «ΕΞΑΝΤΑ», που αφορούσε το α΄μέρος της έρευνας που έκανε με τίτλο «Ο ΧΡΥΣΟΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ» για την εξόρυξη χρυσού στην περιοχή της Ρόσια Μοντάνα της Ρουμανίας.
Όπως θυμούνται καλά οι αναγνώστες μας, είχαμε εντοπίσει πως στο βίντεο, που προβάλλεται μέσα από την ταινιοθήκη του «ΕΞΑΝΤΑ», είχε «πέσει μαχαίρι» στα ονόματα του τραγουδιστή των U2 Μπόνο και του χρηματιστή Τζόρτζ Σόρος, τα οποία φιγουράριζαν ανάμεσα στις προσωπικότητες διεθνούς φήμης, που είχαν εκφράσει δημόσια την αντίθεση τους στην εξόρυξη χρυσού στη Ρόσια Μοντάνα, σε σχέση πάντα με το βίντεο, που προβλήθηκε στις 14/11/2012 από τη ΝΕΤ.

Σάββατο 12 Ιανουαρίου, πορεία για τα μεταλλεία χρυσού, στην Αθήνα.


ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Ποιά είναι η αλήθεια για τις Σκουριές ;

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχει χυθεί πολύ μελάνι για το θέμα των Σκουριών, από όλες τις πλευρές. Η κάθε πλευρά προσπαθεί να πείσει τους πολίτες για τη δικιά της «αλήθεια».
Ορισμένοι μάλιστα είναι αποφασισμένοι να χυθεί και αίμα, όπως προαναγγέλλουν σχετικές φωτογραφίες και αναρτήσεις στο διαδίκτυο, προκειμένου να πεισθούμε οι πολίτες ότι η δικιά τους «αλήθεια» ταυτίζεται με την αλήθεια.
Ποια είναι όμως η αλήθεια για τις Σκουριές ; Θα πρέπει να χυθεί και αίμα σε μάχες μεταξύ συγχωριανών και κοντοχωριανών ή θα πρέπει να περιμένουμε άλλα τόσα χρόνια, για να τη μάθουμε;

Ο χορός της τσιγαρίδας


Ο Υφυπουργός ΠΕΚΑ Ασημάκης Παπαγεωργίου για τη “χρυσή επένδυση” της Χαλκιδικής: Άσχετος; Διαπλεκόμενος; Ή απλά “ελάχιστος”;


Του Τόλη Παπαγεωργίου
Δηλώνω από την αρχή ότι η εντύπωση που μου έδωσε η εμφάνιση του συνονόματού μου, αρμόδιου Υφυπουργού ΠΕΚΑ Ασημάκη Παπαγεωργίου, στη συζήτηση ερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ για τη “χρυσή επένδυση” της Χαλκιδικής στη Βουλή στις 7/12/12 ήταν ότι ο πρώην αρμόδιος Υφυπουργός Γιάννης Μανιάτης τον έριξε στην αρένα χωρίς να του δώσει ούτε ένα σουγιά. Και είμαι βέβαιος ότι θα έσκασε στα γέλια παρακολουθώντας τον κ. Ασημάκη να προσπαθεί να καρφώσει απαντήσεις με το σουγιά. Το βίντεο από τη συζήτηση στη Βουλή εδώ.
Με την 22781/16.11.2012 αίτηση του “Παρατηρητηρίου” προς το ΥΠΕΚΑ, ζητούσαμε να μας βεβαιώσει αν έχει εκδοθεί απόφαση έγκρισης του “Επενδυτικού Σχεδίου Ανάπτυξης” των Μεταλλείων Κασσάνδρας από την ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, κατά την έννοια του άρθρου 3 παρ. 3.2 έως 3.5 της Σύμβασης Μεταβίβασης των Μεταλλείων

ΤΣΙΓΑΡΙΔΟΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΧΩΡΙ