Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013

Άδωνις: Η απληστία του νεόπλουτου και η φρενοβλάβεια του ΚΙΤΣ

Σε εποχές σήψης και παρακμής το γελοίο, το γλοιώδες, αλλά και η θηριώδης κακογουστιά παίρνουν απαίσιες μορφές, απαστράπτουσες στα πρόσωπα των νεόπλουτων της πολιτικής εξουσίας και των τηλεοπτικών κοπράνων.
Τηλεοπτικά κόπρανα (τα υποπροϊόντα της απληστίας του τηλεοπτικού νεοπλουτισμού) και οι νεόπλουτοι πολιτικοί γίνονται ένα κράμα, κράμα που καταγράφει με τα πιο γκρίζα χρώματα την τραγωδία της παρακμής: Τη μωρία του λογικού, την «αισθητική» βαρβαρότητα, τη χυδαιότητα και την καταθλιπτική ηθική μηδαμινότητα.


Ζούμε πραγματικά μια παράνοια ραχιτικών πολιτικών «αναστημάτων», τόσο ραχιτικών που εύκολα μεταμφιέζονται σε ασπόνδυλα όντα, σε σκουλήκια που σέρνονται, γλιστράνε, κολλάνε, πάντα με οδηγό τα ατομικά τους συμφέροντα. Γι αυτό προκαλούν και τι σιχασιά ενός σκουληκιού…
Δεν υπάρχει πιο αηδιαστικό να γλείφεις εκεί που έφτυνες…
Αυτή η σχιζοφρενική παθογένεια της σήψης, της κωλοτούμπας, της χυδαιότητας, της κενότητας πολιτικού λόγου, του γλειψίματος, της γελοιότητας, της ανηθικότητας και του λεκτικού κανιβαλισμού έχει γίνει ΚΑΘΕΣΤΩΣ: Διαπερνάει το σύνολο του πολιτικού κόσμου, ιδιαίτερα βοούσα στους σαλτιμπάγκους του κυβερνητικού δωσιλογισμού και στους γενίτσαρους των ΜΜΕ…
Περίοπτη θέση στην εξέδρα των γλοιωδέστατων νεόπλουτων και πολιτικών σαλτιμπάγκων κατέχει ο Άδωνις Γεωργιάδης: Από τις πιο αηδιαστικές, γραφικές και φρενοβλαβείς φιγούρες που αποτυπώνουν το ΟΝΕΙΔΟΣ, τη ΦΡΙΚΗ και το ΚΙΤΣ του κατοχικού καθεστώτος…
Γι αυτόν τον τύπο που τσιρίζει από τα κανάλια των «νταβάδων» σχεδόν καθημερινά, έχουμε γράψει πολλά…Εδώ απλώς θα παραθέσουμε το παρακάτω βίντεο που έβαλε στο σημερινό του σημείωμα ο Νίκος Μπογιόπουλος.

http://www.enikos.gr/mpogiopoulos/184369,E_oxi_fysika__.html

Σ’ αυτό αποτυπώνονται όλα τα παραπάνω, τα πάντα…

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον ο Άδωνης σας έγινε έμμονη ιδέα. Δύο αφιερώσεις στο ίδιο μπλόγ και μόνο βρισιές. Γιατί δεν λέτε ότι δεν τον συμπαθάτε.

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι πραγματικά.Σαμαρά έχεις σώας τας φρένας και έβαλες αυτόν τον γελοίο Υπουργό Υγείας?

Ανώνυμος είπε...

Κάθε ηλίθιος μπορεί να κριτικάρει,να κατηγορήσει,να παραπονεθεί,και οι περισσότεροι ηλίθιοι το κάνουν....

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι πραγματικά.Σαμαρά έχεις σώας τας φρένας και έβαλες αυτόν τον γελοίο Υπουργό Υγείας? ρε 11.37 σε καθρέφτη μιλάς:

Ανώνυμος είπε...

η μπουμπουκους του είχει καβαλίσ του άλογου από τοτε που ηταν στουν καρατζαφέρ. σαμαντις είνι ο μονους ηλιθιους. αυτην η κυβερνηση εχει κι χειροτερους απ τουν αδωνη. έπιασι πατου σι λεω πατου. παρακατ δεν γενιτι

Ανώνυμος είπε...

Όταν δεν έχεις επιχειρήματα γράφεις βρισιές. Τα περισσότερα που λέει και κάνει ο Άδωνις είναι σωστά και έπρεπε να είχαν γίνει πριν τουλ΄χισοτν 30 χρόνια. Η ρέμουλα στον χώρο της υγείας ήταν ο βασικός παράγοντας της σημερινής εξαθλίωσης της χώρας μας και είναι ο μόνος υπουργός που κάνει πραγματικές προσπάθειες στον χώρο της υγείας αλλά τα συμφέροντα που χάνουν την μεγάλη μάσα σντιδρούν.
Προοδευτικός δεν είναι αυτός που το λέει αλλά αυτός που κάνει προοδευτικά έργα. και κάτι άλλο είναι ίσως από τους ελάχιστους πολιτικούς που είναι σήμερα στη βουλή που έχει δουλέψει. Οι περισσότεροι είναι επαγγελματίες πολιτικοί, συνδικαλιστές, καταληψίες, αντιδραστικοί κλπ. κλπ.