Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013

Επίθεση Βαρνάβα στον Γεωργιάδη

"...ο φυσικός πολιτικός χώρος του κ. Γεωργιάδη είναι η Χρυσή Αυγή, οι πρακτικές του είναι όμοιες με εκείνες του Κασιδιάρη και καθοδηγητής του είναι ο Κώστας Πλεύρης". 
(Δημήτριος Βαρνάβας, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας)

10 σχόλια:

το βελόνι... είπε...

Η αντίδραση της παλιάς σχολής των βολεμένων Όταν οι ιδέες στερεύουν αρχίζουν τις βρισιές.

Όποιος δεν καταλάβει ότι βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα θα μείνει στο περιθώριο.
Μερικοί προσπαθούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα του τόπου και άλλοι μάχονται να διατηρήσουν το παλιό αμαρτωλό Status Quo που οδήγησε την χώρα στο χείλος του γκρεμού.

«Δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα χρησιμοποιώντας τον ίδιο τρόπο σκέψης που χρησιμοποιήσαμε όταν τα δημιουργήσαμε.» - Albert Einstein

το βελόνι...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΑ λόγια από εναν ΜΕΓΑΛΟ ανδρα...
Οπως έλεγε και ο Γκαίτε Κ. βΑΡΝΆΒΑ "θελεις να γίνεις μεγάλος?πάψε να είσαι μικρός!"

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ στις αναρτήσεις που κάνουν τα συντρόφια σου (ΣΥΡΙΖΑ)γιατί δεν βάζεις κουτάκια με σχόλια ή τίτλους απο εφημερίδες όπως για παράδειγμα την δίωξη κρητικού βουλευτή για οικονομική κατάχρηση σε πανεπιστήμειο, δεν πιστεύω να μην το ξέρεις:

Ανώνυμος είπε...

Ακολουθεί τα χνάρια του αρχηγού .Από τις μαθητικές διαδηλώσεις στα έδρανα της βουλής. Ασε τους άλλους να δουλεύουν και κανε αυτό που έμαθες να κάνεις καλά τόσα χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Δημήτρη,

Η θέση που κατέχεις στο συνδικαλιστικό κίνημα των ιατρών δεν συνάδει με δηλώσεις και ύβρεις που και τη θέση απαξιώνουν και κυρίως εσένα, που ώριμος και λευκασμένος πια, πρέπει να έχεις μάθει πως η ευγένεια , η ευπρέπεια , η ανεξιγνωμία και πάνω απ΄όλα ο σεβασμός του συνανθρώπου σου είναι τα όπλα που πρέπει να διαθέτεις στις μάχες που δίνεις υπηρετώντας και το λειτούργημά μας και το συνδικαλιστικό μας κίνημα.

Ο συνάδελφός σου Α.Α.

Ανώνυμος είπε...

ΟΟΟΟΟ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΒΕΛΟΝΑΚΙ-ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ.....
ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗ ΒΕΛΟΝΙΤΣΑ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 21ος ΑΙΩΝΑΣ!!!!ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Η ΒΕΛΟΝΙΤΣΑ ΓΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ......
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ????
ΠΑΡΕ ΛΙΓΟ ΑΔΩΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.........

http://www.youtube.com/watch?v=FlWGqQtXRfc

http://www.youtube.com/watch?v=O1-xK_hX5zk

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ????Η ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ?????

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ.
ΑΦΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΛΟΙΩΔΗ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΝΑ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΣΤΕΙΟΥΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΧΛΑΜΠΑΤΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί είναι βρισιές, αυτά που είπε ο Βαρνάβας για τον Αδωνι;
Από πότε οι αλήθειες είναι βρισιές;

Ανώνυμος είπε...

Α.Α. η καλή συμπεριφορά και όπως γράφεις "η ευγένεια , η ευπρέπεια , η ανεξιγνωμία και πάνω απ΄όλα ο σεβασμός του συνανθρώπου" δεν ανιχνεύονται σε κείμενα που λείπει κατά την άποψή σου ο "καθψωσπρεπισμός" που πάντα σε θέλγει. Άλλα είναι τα σημαντικά, με σπουδαιότερα την ανέχεια και τον καθημερινό εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας από τους σημερινούς ανάλγητους κυβερνώντες. Γι' αυτά τα ουσιαστικά δεν σε ακούσαμε να λες λέξη. Πες π.χ. την άποψή σου για την κατάντια της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, τον καθημερινό εξευτελισμό των εχόντων ανάγκη συμπατριωτών σου, την γελοιοποίηση της δημόσιας υγείας με την τοποθέτηση ως υπουργού υγείας ενός κατά γενική ομολογία γραφικού και ανίκανου υπουργού.... Αυτά σε θέλουμε να πεις και όχι τους ανούσιους λόγους καθωσπρεπισμού σε μια κοινωνία που καταρρέει. Άντε ντε ντε...
Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στον συνάδελφό σου Δ. Βαρνάβα που με παρρησία τα λέει έξω από τα δόντια. Να του δώσεις λοιπόν συγχαρητήρια γιατί μόνο αυτά του αξίζουν και θα πρέπει να πάρεις και εσύ θέση επί της ουσίας των ιατροφαρμακευτικών θεμάτων. Το οφείλεις άλλωστε και λόγω του όρκου που πήρες ως γιατρός...

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να είχαμε και άλλους μπουμπούκους σε άλλα υπουργεία πριν από 30 χρόνια. Ίσως να μην είχαμε φθάσει στην σημερινή κατάντια. Οι "προοδευτικοί" πολιτικοί που ρήμαξαν τη χώρα, από όλα τα κόμματα, δεν είναι φασίστες; Οι επαγγελματίες αντιδραστικοί συνδικαλιστές τι πρόσφεραν στον τόπο εκτός από το να νομιμοποιήσουν τους κλέφτες ("είπαμε να κάνει ένα ένα δώρο στον εαυτό του αλλά όχι 500 εκαταμμύρια" είχε πει ο "προοδευτικός" Ανδρέας για τον Μαυράκη της ΔΕΗ και άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου στο κλέψιμο από όλα τα λαμόγια του κινήματος και μη.