Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013

Αυτά συμβαίνουν στην Νέα Φώκαια Χαλκιδικής

Παιδιά sorry και όλας άλλα στη Φώκια  Πάμε καλά ή το έχουμε χάσει τελείως;;; 
είπανε να περάσουμε σωλήνες για το βιολογικό. οκ να πασάρουμε. είπαμε θα καταστρέψουμε του δρόμους. έρχεται καλοκαίρι ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΆΞΟΥΜΕ;; όχι βεβαία! έχουμε αφήσει έναν δρόμο μόνο να περνάει στο χωρίο. τον κεντρικό της πλατείας! 
Μπαίνω εχθές από το γήπεδο για να πάω σπίτι μου (στο οποίο σπίτι μένω 8 χρόνια, πάνω από το σπίτι μου υπάρχουν καμιά δεκάρια σπίτια ακόμα, και βέβαια δεν μας έχουν βάλει άσφαλτο. .-- φταίει μάλλον που δεν πληρώνουμε φόρους εμείς!!!-- ) πάω να μπω από την πλατεία κλειστή, πάω να κάνω δεξιά απαγορεύετε, πάω να κάνω αριστερά από τα έργα και τις λακκούβες που αφήσαμε δεν περνάει ο δρόμος. λέω να κάνω αναστροφή δεν γίνετε έχει παρκαρισμένα. Ε τι σκατά ρε παιδιά;;; άμα είναι βάλτε έξω από το χωριό μία ταμπέλα που να γράφει κλειστά ΛΌΓΩ ΜΑΛΑΚΙΑΣ να τελειώνουμε. 
Το κατανοώ. σε αυτό το χωριό είναι όλοι πλούσιοι και δεν θέλουν τουρισμό... οκ δικαίωμα! Αλλά δεν θέλετε να πηγαίνουμε ούτε στα σπίτια μας;;; αναρωτιέμαι τώρα! Είμαστε το μοναδικό χωριό στην Χαλκιδική χωρίς τουρισμό χειμώνα καλοκαίρι. έχουμε 2000 κατοίκους, έχουμε μια υπέροχη παραλία που την έχουν γράψει να μην πω που, έχουμε κατεστραμμένους δρόμους. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ;;; τα συγχαρητήρια μου για την αχρηστία κάποιον ανθρώπων. Στις εκλογές ξανά ελάτε! και άμα σας ψηφίσουν τι να πω... τα ίδια μυαλά θα κουβαλάτε!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: