Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΑ 2013 - ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

  ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΑ 2013 - ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ


12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το καλεντάρι της ντροπής!

1. Πού είναι οι εκδηλώσεις στα "κάτω" χωριά? Αν δε θέλουν το Δήμαρχο οι κάτοικοι, ο Δήμαρχος πρέπει να κάνει την υπέρβαση και να τους θέλει εκείνος!

2. Γιατί έχετε οικειοποιηθεί εκδηλώσεις των φορέων και τις εμφανίζετε ως δικές σας? Άλλο συνεργασία, άλλο οικειοποίηση! Είναι οι αγώνες enduro ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΑ? Ντροπή!

3. Αυτό το παιδικό πάρτυ του δημιουργικού ρε παιδιά - έλεος - έλεος - δε σας παίρνει κανείς στα σοβαρά, βρήτε έναν γραφίστα! Ένας απλός γραφίστας με πτυχίο χρειάζεται - τόσο απλά!

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω ότι λεφτά υπάρχουν για τον πολιτισμό. Εύχομαι να υπάρχουν και για την καθαριότητα και για τα σχολεία.

Ανώνυμος είπε...

Όσο και να προσπαθήσει ο Πάχτας και η κα. Κασσάνδρα του,να αποκλείσει τα παραθαλάσσια χωριά από τα Αριστοτέλεια να ξέρει πως ο πολιτισμός δε χωράει σε ένα τίτλο.Η Ιερισσός,τα Ν.Ρόδα,η Αμμουλιανή και η Ουρανούπολη έχουν ιστορία,παράδοση και δύναμη που δεν μπορεί να την αμφισβητίσει κανείς.Αυτό το αποδεικνύαμε και χωρίς τα "Παχτοαριστοτέλεια" τα προηγούμενα χρόνια.Και να είναι σίγουροι πως έτσι θα συνεχίσουμε!
Καλό καλοκαίρι.
Ιερισσιώτισα

Ανώνυμος είπε...

9.31 Αγαπητή μου κυρία πες μου σε παρακαλώ : δεν κατάλαβες ακόμη ότι η κα Κασσάνδρα και ο κύριος διαπλεκόμενος τοπικός αντιδήμαρχος δεν ενημερώνουν για τίποτα άσχημο το Δήμαρχο και του παρουσιάζουν μία ιδανική εικόνα για την περιοχή?

Βέβαια αυτός έχει ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη γιατί αντί να ασχοληθεί μαζί μας (με όποιο κόστος) έχει ως συμβουλάτορες αυτούς τους δύο!

Το πρόβλημα μας δεν είναι σίγουρα τα Μεταλλεία. Είναι η κλίκα των αρπαχτικών που διαφαιντεύουν ακόμη και τα μεταλλεία και δε θέλουν να αλλάξει η κατάσταση.
Τους βολεύει που είμαστε στην απέξω.

Ας ξυπνήσουμε.
Να μπούμε μόνοι μας στην από μέσα....

Υ.Γ. Όσο για το καλεντάρι - όντως με πουλάκια και αηδίες δεν μπορεί να γίνει προβολή. Ποιος τους τα κάνει αυτά τα εκτρώματα; Τον πληρώνουν -με;

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ. ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ? ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΙΕΡΙΣΣΙΩΤΙΣΑ
κατσε στο αδειο σου χωριο να κλαις τι μοιρα σου απομωνοθηκατε οσο για ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ εσεις μην μιλατε τον διχνετε καθημερινα στους εργαζομενους μαζι με τις αξιες σας σαν εκανα πιονια τους καποιοι και παιζουν πανω σας λυπαμε και πιο πολυ για τα παιδια σας που τα γαλουχισατε με φαρμακι

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από την αφίσα με ενόχλησε η λέξη "ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ" (ο παπούς μου, η γιαγιά μου η θεία μου και πολλοί άλλοι δεν γνωρίζουν τη λέξη η οποία δεν είναι ελληνική αλλά λατινική).
Η λέξη π.χ. πρόγραμμα για τους διοργανωτές των πολιτιστικών εκδηλώσεων είναι τόσο αναχρονιστική και η λέξη καλεντάρι προοδευτική; Τώρα τι θέλω και ψάχνω ψύλλους στα άχυρα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δε φταίει μόνο ο δήμαρχος αλλά και όσοι τον ψήφισαν.

εγώ με αυτούς θα τα έβαζα.

Ανώνυμος είπε...

Ιερισσιώτισσα (Ορκινού δλδ,σαν μομφή στο επίπεδό σας) και λοιποί "συναγωνιστές" της Μη Βίας (εδώ γελάνε)και των ειρηνικών αντιδράσεων,έχω να ρωτήσω τα εξής απλά:όταν η κα Κασσάνδρα-όπως την αποκαλείς-σας έκανε ΤΙΣ εκδηλώσεις με Μητσιά-Φαραντούρη,θεατρικές εκδηλώσεις με τη συνδρομή και την υποστήριξη του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ της ΙΕΡΙΣΣΟΥ,με χρήματα για τον σκηνοθέτη σας,με παροχή υλικοτεχνικής υποδομής κλπ!Με εκδηλώσεις Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις αντάξιες της (μη χέσω) πρωτεύουσας!
Εσείς και τα τσιράκια σας δεν ήσασταν που τους στείλατε στην Ουρανούπλοη πέρσι για να χαλάσουν τη συναυλία της Φαραντούρη?Ε?Η στα Ν.ΡΌΔΑ με τους ψευτοπαλικαράδες (Σεκερογλου και σία) όταν ήταν οι Πέρσες μουσικοί?Ε λοιπόν όχι!Κανείς ΔΕΝ κάνει εκδηλώσεις σε μια εμπόλεμη ζώνη,βάζοντας το κεφάλι του στον τορβά,και διακινδυνεύοντας τη ΖΩΗ του για να μνη κατηγορηθεί από κάποιους σαςν και του λόγου σας!Διότι ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (θα έπρεπε να) ΕΝΩΝΕΙ!Αλλά αυτό αφορά τους ικανούς να το κατανοήσουν και όχι τους απολίτιστους και βαρβάρους στην ψυχή και στις πράξεις!
Καλά σας κάνουν λοιπόν και σζας αγνοούν αφού άλλωστε τα καταφέρνετε και μόνοι σας,όπως λέτε!Απορώ μόνο ποος θα παρακολυθησει τις εκδηλώσεις σας αφού φέρτος θα είστε εσείς..κι εσείς!Με τις υγείες σας!Ας προσέχατε!Καλόόόό΄ταξίίίδι!
ΜΕ ΑΓΑΠΗ! ΚΡ(Ε)ΙΤΩΝ!

υ.γ παρακαλώ να δημοσιευτεί!αυτούσιο!

Ανώνυμος είπε...

9:02
Αγαπητέ Κρετίνε (ονομα και πράγμα)
Πολιτισμός δεν ειναι οι ευκαιριακες παραστάσεις που τις κάνεις αν έχεισ κάποια λεφτά, αλλά οι πολιτιστικές εκφάνσεις ενός τόπου και κυρίως η στάση ζωής και η συμπεριφορά των ανθρώπων.
ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΝΑ ΜΙΛΉΣΟΥΜΕ ΌΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΤΌΠΟ ΜΑΣ ΑΛΌΓΙΣΤΑ;
ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΊΕΣ;
ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΆ;

Ανώνυμος είπε...

Είναι μεγάλο κρίμα να γράφονται τέτοια σχόλια για ένα θέμα που είναι τόσο καλό και όμορφο, τα Αριστοτέλεια. Ας ήταν τουλάχιστο πολιτισμένα και επί της ουσίας. Βαρεθήκαμε σε αυτή τη χώρα να μιλάμε για πολιτική ακόμη και στον πολιτισμό. Το καλό του τόπου και κάθε τόπου απαιτεί ενότητα και δημιουργική συνεργασία με αιχμή του δόρατος τον πολιτισμό. Στη περιοχή έρχονται πολλοί ξένοι και πρέπει να περάσουν ευχάριστα σε αυτό που οι ίδιοι επιλέξανε. Μη δείχνετε τον κακό σας εαυτό, θα σας μισήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Είναι κρίμα να δημοσιεύονται τέτοια σχόλια...