Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

Ένα ξεφτιλισμένο κράτος...

...που προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους Πολίτες του και να καταρρακώσει την αξιοπρέπειά τους αποστέλλοντάς τους "επιστολές" με την ένδειξη "ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΧΡΕΩΝ" γραμμένη φαρδιά πλατιά μπροστά στο φάκελο!
-Τι θα άλλαζε αν η ειδοποίηση ήταν πιο διακριτική; 
-Τίποτα! Απλά ήθελαν να δείξουν το πόσο ξεφτιλισμένο είναι το κράτος που ζούμε!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στέλνουν την ειδοποίηση με το ταχυδρομείο, και ο ταχυδρόμος τα αφήνει μέσα στην πολυκατοικία. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να ανοίξει τον φάκελο και να δει τι χρωστάς.
Συγκεκριμένα εμένα μου τον ξέσκισαν. Εντάξει λίγα χρωστώ αλλά τα φορολογικά στοιχεία αποτελούν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, και γιατί δεν τα στέλνουν συστημένα;
Θα πεις αλήτες μας κυβερνούν και καλά να πάθεις που ΔΕΝ τους ψήφισες.

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω να γράφουν κάτι ποιό διακριτικό.
Κάτι σαν "αφορά τις απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων".
Και να εξηγεί μέσα ότι πάνω σε κάθε άρνηση πληρωμής θα υπάρχει ρήτρα απόλυσης και ενός Δημοσίου Υπαλλήλου.
...θα απολυθούν όλοι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι γιατί και όποιος οφειλέτης έχει την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθει στο εν λόγω χρέος δεν θα το πληρώνει για να απολυθούν οι τεμπελχανάδες του Δημοσίου.
Εννοείται ότι θα πληρώνουν μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι. Αυτό όμως δεν μετράει. Δεν σώζει την κατάσταση , απλούστατα γιατί είναι σαν να προσπαθείς να ανυψωθείς τραβώντας προς τα πάνω τα κορδόνια σου.

Αιρετικός είπε...

Άραγε έχουν τον ανδρισμό να στείλουν παρόμοια ειδοποίηση και στη Hochtief για τα 500 εκατομ. που χρωστάει; Δε νομίζω, σ΄αυτούς κάνει την κότα ο Σαμαράς με το Στούρνο!!!

Ανώνυμος είπε...

+έχει προκύψει τέτοιο θέμα με το λιμενικό ταμείο του δήμου Νέας Προποντίδας και δεν γίνεται καμία αναφορά . Φυσικά ο κύριος βουλευτής μας , γνωστός και μη εξαιρετέος στις λαμογιές θα προσπαθήσει να το καλύψει γιατί πρόκειται για τα παλληκάρια του. ψάξτε τα έχει πολύ βούρκο