Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013

Επιστολή Επιτροπών Αγώνα προς την εκπομπή "Ζούγκλα"

Κύριε Τριανταφυλλόπουλε,
 Τα Συντονιστικά και οι Επιτροπές Αγώνα Ιερισσού, Μεγάλης Παναγίας, Ουρανούπολης, Ν. Ρόδων, Αμμουλιανής, Γοματίου, Ορμύλιας, Μεταγγιτσίου, Αγίου Νικολάου και Στρυμωνικού, αισθανόμαστε καταρχήν την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε, γιατί στην πρώτη εκπομπή σας θελήσατε να έχετε ως θέμα το μεγάλο πρόβλημα της Μεταλλουργίας Χρυσού και γενικά της Μεταλλευτικής δραστηριότητας στην προ του Άθω περιοχή.   
 Θέλουμε επίσης να εκφράσουμε την δυσαρέσκειά μας για το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα, που τα διεθνή ΜΜΕ ήταν παρόντα στη χειμαζόμενη περιοχή μας και ενημέρωναν την παγκόσμια κοινότητα και που η Διεθνής Αμνηστία έπαιρνε θέση για τα φαινόμενα βίας και πρωτοφανούς αγριότητας απ΄ τις δυνάμεις καταστολής, τα ελληνικά ΜΜΕ απουσίαζαν αδικαιολογήτως.
 Το πρόβλημα της Μεταλλουργίας Χρυσού έχει τρεις διαστάσεις, αυτήν του οικονομικού εγκλήματος, του περιβαλλοντικού εγκλήματος και προσφάτως της καταπάτησης των στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και επειδή δεν μας ενημερώσατε σε ποια ακριβώς διάσταση θα εστιάσει η εκπομπή σας, ούτε μας ζητήσατε συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο προφανώς αρκεστήκατε να ζητήσετε μόνο από την εταιρεία, κατόπιν τούτων, ομόφωνα απ΄ όλα τα Συντονιστικά αποφασίστηκε, αν μας δώσετε τη δυνατότητα, να έρθουμε σε μια επόμενη εκπομπή σας, αφού σας στείλουμε το ανάλογο οπτικοακουστικό αποδεικτικό υλικό και διαθέσουμε τους επιστήμονες που μας εκπροσωπούν, για να ενημερώσουμε πλήρως, αντικειμενικά και υπεύθυνα το τηλεοπτικό κοινό σας. Ως εκ τούτου, ουδείς εξουσιοδοτείται από τα Συντονιστικά και τις Επιτροπές μας να συμμετέχει στην εκπομπή σας.

Τα Συντονιστικά και οι Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πουλημενος δεν περιμενα τιποτα καλυτερο

Ανώνυμος είπε...

Πολλά τα λεφτά Μάκη εε;;Κρίμα πολύ κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΠΟΝΤΑΙ ΣΥΛΗΨΗΣ Α ΚΑΙ ΜΗΝΞΕΧΑΣΩ ΤΟΛΑΚΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΗ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΕ ΓΥΡΕΥΗ

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ 8:27 μαθε πρωτα ορθογραφια.

Ανώνυμος είπε...

Στο στρατωνι το βγαλες το δημοτικο?Μπα πρεπει να εμεινες στην πρωτη.

Ανώνυμος είπε...

NOMIZATE OTI O TRIANTAΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΙΑΣ Η ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ?ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΟΜΕΝΟΙ.ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΣΑΣ ΑΥΤΟΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑ ΕΣΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΟΧΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.....ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΥΣΦΗΜΗΣΕΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ.ΘΑ ΚΟΙΝΗΓΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΜΡ ΤΟ ΚΥΑΛΙ!!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΟΡΚΙΝΙΑ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ; ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΚΗΣ.ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΠΟΥ Κ ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.