Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

Ψηφίστε για τη ΜΗ Κατάργηση του Τμήματος Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στα Νέα Μουδανιά


Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Τμήμα Αλιείας και Υδαοκαλλιεργειών
Το ΑΤΕΙΘ είναι ένα μεγάλο ίδρυμα, με ιστορία δεκαετιών, με τμήματα καταξιωμένα για την επιστημονική και τεχνολογική τους αυτοτέλεια, με ολοκληρωμένα προγράμματα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών τα οποία παρακολουθούν χιλιάδες φοιτητές, με υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό προσωπικό, με ερευνητικό έργο που το κατατάσσει σε αξιοζήλευτη θέση (ακόμα και σε σχέση με πολλά πανεπιστήμια) και με ιδιαίτερα ανεπτυγμένες σχέσεις συνεργασίας με τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης, όπου οι φοιτητές του πραγματοποιούν την πρακτική τους άσκηση στο επάγγελμα και οι απόφοιτοί τους βρίσκουν εργασία. Παρόλα αυτά και πέρα από κάθε λογική συρρικνώνεται δραστικά «χάνοντας» τα μισά από τα τμήματά του αφού με το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ» του Υπουργείου Παιδείας:


•    13 από τα 25 τμήματα του Α.ΤΕΙΘ καταργούνται ή συγχωνεύονται
-    8 μεταφέρονται στις Σέρρες
-    2 μεταφέρονται στη Φλώρινα
-    3 καταργούνται
•    15.000 φοιτητές πρέπει να μετακομίσουν στη Φλώρινα και στις Σέρρες

Πόσοι από αυτούς θα καταφέρουν να πληρώσουν τη συνέχιση των Σπουδών τους;

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΟΛΕΓΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Τμήματα που μεταφέρονται

Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας
1. Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης στις Σέρρες
2. Τμήμα Λογιστικής στις Σέρρες
3. Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας στις Σέρρες
4. Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων στις Σέρρες
Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών
5. Τμήμα Οχημάτων στις Σέρρες
6. Τμήμα Ηλεκτρονικής στις Σέρρες
7. Τμήμα Πληροφορικής στις Σέρρες
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας
8. Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Διοίκησης Αγροτικών Επιχειρήσεων στις Σέρρες
9. Τμήμα Φυτικής Παραγωγής στη Φλώρινα
10. Τμήμα Ζωικής Παραγωγής στη Φλώρινα
Τμήματα που καταργούνται
11.   Τμήμα Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών
12.   Γενικό Τμήμα Θετικών Επιστημών
13.   Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Φυσικής Αγωγής
ΠΡΟΤΑΣΗ-ΨΗΦΙΣΜΑ
Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω, το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι φοιτητές του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ) εκφράζουμε την έντονη αντίθεσή μας στην εφαρμογή του σχεδίου «ΑΘΗΝΑ» και στην κατάργηση του Τμήματος Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών στα Μουδανιά.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για την Ιστορια αληθευει οτι το Τ.Ε.Ι των Μουδανιων εχει 9 (ΕΝΝΕΑ!!!) σπουδαστες και 14(ΔΕΚΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ!!!) καθηγητες? Αν πραγματι ειναι ετσι το θρασος και η υποκρισια ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

Αν γινεται να δημιουργηθει και μια σελιδα που να ψηφιζουμε ποια τμηματα θελουμε να κλεισουν, θα ηταν πολυ δημοκρατικο!

Ανώνυμος είπε...

11 Φεβρουαρίου 2013 - 3:15 μ.μ

Πολλούς έβαλες.Το συγκεκριμένο ΤΕΙ έγινε για να εξυπηρετήσει συμφέροντα και προφανώς να διοριστούν ημέτεροι.
Μια βόλτα να περάσει κανείς από έξω θα καταλάβει τι πρέπει να ψηφίσει......

Ανώνυμος είπε...

Κάνετε μεγάλο λάθος οι μόνιμοι καθηγητές είναι 10 και οι ενεργοί εγγεγραμένοι φοιτητές πάνω απο 500 άτομα..Απλά εσεις που τα λέτε δεν έχετε καθόλου ιδέα στο τι γίνεται με αυτό το τμήμα που τόσα χρόνια παλεύει να κρατηθεί ανοιχτό επειδή οι τοπικοί πολιτευτές δν κάνουν τπτ..Αυτό το ΤΕΙ έχει κριθεί απο Καθηγητές Πανεπιστημιών του εξωτερικού αλλα και του εσωτερικού σε Αξιολογήσεις που το χαραχτηρίζουν άριστο για το επίπεδο εκπαίδευσης που δίνει στους φοιτητές αλλα και και την καλύτερη υποδομή σε Εργαστήρια απο τα άλλα δύο ΤΕΙ Μεσσολογγίου και Ηγουμενίτσας.Άντι να υποστηρίζετε το μόνο τμήμα που υπάρχει στο Νομό Χαλκιδικής απο Τεχνολογικής Εκπαίδευσης εσεις βγάζετε λασπολογίες και χωρίς να ξέρετε την κατάσταση...Μπράβο έτσι..γι'αυτο ποτέ δν θα πάμε μπροστά στην Ελλάδα και ειδικά στην Χαλκιδική με τέτοια μυαλά!!

Ανώνυμος είπε...

ε και πω΄ς να έχει σπουδαστές ?πρίν 2 χρόνια δεν υπήρχε καν στα μηχανογραφικα λόγο ''μεταφοράς του στο Μεσσολόγγι,ποιος θα το δήλωνε ??

χαχαχα και στα καρφουρ στα Μουδανιά διορίστηκαν ,ημέτεροι ,τι να λέει?
είναι κουλό πάντως ,σχολή υδατοκαλιεργειών και αλιειας στην Χαλκιδική??τι να το κάνεις βρε παιδάκι μου ,δεν έχει ουσία ,ούτε θαλασσες έχουμε ,ούτε αλιεία.

Ανώνυμος είπε...

Τους μετρήσατε καλά; Μήπως λείπει κανένας; Αν αληθεύει η αναλογία καθηγητών -φοιτητών,όσοι αποφοιτήσουν θα μπορούν να πιάνουν ψάρια χωρία να βρέξουν κ@@

Ανώνυμος είπε...

Να κλείσει άμεσα μια και δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια "παράγκα", όπου βρήκαν καταφύγιο και πρυτανείο ορισμένοι ημέτεροι, που παρασιτούν εις βάρος της κοινωνίας.

Ανώνυμος είπε...

ανεγκέφαλοι χαλκιδικιώτες θα έπρεπε να ντρέπομαι που είμαι μια από εσάς αλλά κ η μικρασιάτικη καταγωγή μου δε μου επιτρέπει να σκύβω το κεφάλι. ένα τριτοβάβμιο ίδρυμα έχει ο τόπος μας κ θέλετε να το σβήσετε... μέχρι πριν 2 χρόνια οι φοιτητές μας έφταναν τους 700, με την κατάργηση μας από τα μηχανογραφικά δελτία (παράνομα από το υπουργείο) πέσαμε στους 580, οι πάνω από 200 πτυχιούχοι στο 80% είτε εργάζονται είτε συνεχίζουν σε μεταπτυχιακά προγράμματα. είναι τραγικό εκ μέρους της πολιτείας να διαγράφει έναν κλάδο που είναι το μέλλον του πλανήτη για τη διατροφή μας. παρακαλώ να ενημερώνεστε πριν διασπείρετε λανθασμένες πληροφορίες και επικριτικά σχόλια!!! δεν είμαι ανώνυμη!!! λέγομαι Γεωργία Χατζηπέτρου και είμαι διοικητική υπάλληλος του τμήματος.

Georgia Chatzipetrou είπε...

ανεγκέφαλοι χαλκιδικιώτες θα έπρεπε να ντρέπομαι που είμαι μια από εσάς αλλά κ η μικρασιάτικη καταγωγή μου δε μου επιτρέπει να σκύβω το κεφάλι. ένα τριτοβάβμιο ίδρυμα έχει ο τόπος μας κ θέλετε να το σβήσετε... μέχρι πριν 2 χρόνια οι φοιτητές μας έφταναν τους 700, με την κατάργηση μας από τα μηχανογραφικά δελτία (παράνομα από το υπουργείο) πέσαμε στους 580, οι πάνω από 200 πτυχιούχοι στο 80% είτε εργάζονται είτε συνεχίζουν σε μεταπτυχιακά προγράμματα. είναι τραγικό εκ μέρους της πολιτείας να διαγράφει έναν κλάδο που είναι το μέλλον του πλανήτη για τη διατροφή μας. παρακαλώ να ενημερώνεστε πριν διασπείρετε λανθασμένες πληροφορίες και επικριτικά σχόλια!!! δεν είμαι ανώνυμη!!! λέγομαι Γεωργία Χατζηπέτρου και είμαι διοικητική υπάλληλος του τμήματος.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ.. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΔΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΤ ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΑΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ..

lena είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
lena είπε...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ Georgia Chatzipetrou.ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΙΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΟΥΝ, ΣΕ ΕΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 3 ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΤΕΙΘ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ 2.ΕΤΣΙ ΕΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΥΞΕΡΟΙ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΩΦΕΛΗ ΚΑΚΟΛΟΓΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ.ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΤΟΤΕ.

Blade είπε...

Ποιοι είναι οι 9 φοιτητές ρε;; Για ελάτε να μας δείτε πόσοι είμαστε και μετά μιλήστε! Μη λέμε ό,τι μας κατεβαίνει απ' το μυαλό μας.

Και έστω ότι για ορισμένους λόγους θέλουν να κλείσουν το τμήμα του ΑΤΕΙΘ στα Μουδανιά. Όλοι αυτοί που σπουδάζουν και εργάζονται εκεί τι θα απογίνουν; Ρωτάτε αν μπορούν να μετακινηθούν; Δεν μπορείς να πας μια μέρα σε κάποιον και να του πεις μάζευτα και φύγε στην άλλη άκρη της Ελλάδας!

Πού ακούστηκε να γίνονται τέτοια πράγματα; Καταλαβαίνετε πού έχουμε φτάσει σαν χώρα;

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον φιλοι μου Χαλκιδικιωτες.Ειμαι ενας απο τους 10 φοιτητες του τμηματος.Λυπαμαι πολυ που διαβαζω τα σχολια σας.Δεν ειμαι απο Χαλκιδικη ουτε απο Θεσσαλονικη.Ηρθα στα Μουδανια απο την νοτια Ελλαδα δεν θελω να πω την ακριβη τοποθεσια.Ηρθα στα Μουδανια το 2007 και απο τοτε μενω στα Μουδανια.Τετοιο μισος για ενα τμημα που δεν γνωριζετε καν ποσους φοιτητες εχει ενα τμημα που δινει χρηματα στον λαο των Μουδανιων αντι να το σεβεστε αντι να το τιματε και να το στηριζετε κανετε το ακρως αντιθετο.Ακουτε τον "κυριο" Καψη και ολους τους λασπολογους των media, που αντι να μπειτε στην διαδικασια να μαθετε τι και πως, βγαινετε και λετε για 14 καθηγητες και 10 φοιτητες...Αν ο Καψης εβγαινε και ελεγε ψεμματα για τον κλαδο του καθενος απο εσας θα νευριαζατε θα τους κατηγορουσατε θα λεγατε τα λαμογια .... Τωρα που λασπολογουν εναντιον του τμηματος που δινει λεφτα τοσα χρονια στον τοπο σας, αντι να βγειτε να φωναξετε υπερ αυτον που σας δινουν ψωμι και ζωη στον τοπο σας βγαινετε και τον βριζετε.Προκαλω ολους εσας να ερθετε να μας δειτε οταν και αν με το καλο ξανα λειτουργησει το τμημα μας.Να ρθειτε να ζητησετε απο την γραμματεια μας τον αριθμο των σπουδαστων που ειναι ενεργοι οχι που κανουν ανανεωση εγγραφης. Θα μας θυμηθητε και θα κλαιγεστε απο του χρονου οτι σας εχει λυγισει η κριση, αλλα τοτε θα ειναι πολυ αργα... Σκεφτητε και ξυπνηστε.Μη κατηγορειτε αν δεν εχετε δει με τα ματια σας και προπαντων, αφου δεν σας ενδιαφερει το τι θα απογινουμε σκεφτειτε τι θα απογινετε με τα μισα ξενοικιαστα σπιτια που θα μεινουν,με την νεκρη αγορα σας και με τις νεκρες καφετεριες και υπολοιπα καταστηματα που ειναι ηδη ετοιμα να κλεισουν... Ξυπνηστε και μη βγαζετε μισος με εμας που σας δινουμε ψωμι. Ενας απο τους "10 φοιτητες που λεει ο Καψης"...

George Maglousidis είπε...

Το Όνομα μου ειναι Μαγλουσίδης Γεώργιος και είμαι Πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Του Τει. Εγω τουλάχιστον εχω το θάρρος να λεω το ονομα μου και να μην κρυβομαι πισω απο την ανωνυμια που προσφερει το Ιντερνετ. Ειμαι στα Μουδανια απο το 2005 και μεχρι και σήμερα ειμαι και στο Τει. Τόσα χρονια στην Χαλκιδική γνώρισα παρα πολλους ντοπιους και πραγματικά κανεις δεν ήξερε για το Τει τιποτα... ΕΙμαι Απο το Κιλκίς και εκει Ολοι Πολεμούσαν και Πολεμάνε για το τμήμα και ο απλός κοσμος... εδω πραγματικα δεν ασχολειται κανεις και δεν τους νοιαζει κιολας(και οι ΠΟλιτικοι σας οπου προτιμουσαν να φερουν Κινεζους Φοιτητες παρα να μεινουμε εμεις εδω)Βεβαια Καποιος κακοπροαιρετος Μπορει να πει : και που ειναι αυτοι Οι φοιτητες που λετε ??? Το 2005 οταν ηρθα μέναμε στα μουδανια 220 ατομα(νοικιαζαμε σπιτια) και Γενικά Οσοι ασχόλουνται με Νυχτερινα μαγαζια θα θυμούνται πως κλειναμε ολοκληρα μαγαζία για φοιτητικά Παρτυ... Απο το 2009 και μετα (λογο κρίσης) Ολοι οι φοιτητες που ειναι κοντα στα μουδανια επιλεγουν πλεον να μενουν σπιτι τους για εξοικονομηση χρηματων. Επίσης ειμαστε το Μοναδικο Τει στην Ελλαδα που περασε εξωτερική Αξιολόγηση (απο επιστήμονες απολο τον κοσμο) και με πολη καλες Κριτικές. Δηλαδή Πραγματικα διαβάζοντας κατι Σχολια σε αυτο Το blog Σκευτομαι: Μα Ποσο Μισος και Εμμονη εχουν καποιοι για ενα ΤΕΙ που δεν Ξέρουν καν Τι ειναι και τι κάνει...Πραγματικα Ειναι Πολυ Λυπηρο και πολύ Εκνευριστικο ταυτοχρονα...Και αμα θέλετε Ρωτήστε καποιούς Επιχειρηματίες των Μουδανιών για να σας πουν για τους Φοιτητές... Εμείς Δεν παρακαλάμε Κανέναν να μας Συμπαθήσει αλλα Ζητάμε να μας Σεβαστεί και να σκεφτει ο Καθένας σας πως αμα το παιδί του Βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση αμα θα του άρεσε...

Ανώνυμος είπε...

ena exw na pw ntropi sas spoudaza 5 xronia sto tei sta moudania den to aksizei na katarghfei k auta pou diavazw den mporw na ta pistepsw fagame tou kosmou ta lefta sta moudania ftou sas na ta lete auta k sas dwsame mia periousia ola auta ta xronia nrepomai

Ανώνυμος είπε...

''φιλοι'' μου χαλκιδικιωτες το ονομα μου ειναι Μαρια Κυριακιδου και ειμαι και εγω μια απο τους φοιτητες φαντασματα που υποστηριζετε! Τοσα χρονια στηριζαμε και στηριζουμε την τοπικη σας κοινωνια σε αντιθεση με σας που ως επι τον πλειστον δεν γνωριζετε καν οτι υπαρχει τμημα τει στην περιοχη σας και ποσο μαλλον το αντικειμενο του. Θα ηταν λοιπον συνετο να πληροφορηθειτε πριν αρχισετε να μιλατε απαξιωτικα και προσβλητικα!Οσο χρονο σας πηρε να αφησετε αυτα τα κακεντρεχη σχολια αφιερωστε λιγο ακομη χρονο για να δειτε αν ολα αυτα που διαδιδουν τα μμε ειναι αληθινα, μην αναπαραγετε λανθασμενες πληροφοριες γιατι εκτιθεστε. Μπορειτε να μπειτε στην σελιδα του τει οπου εκει θα βρειτε αξιολογησεις και πολλες αλλες πηροφοριες. Ζουμε σε μια χωρα οπου κατεχει την 10η θεση με μηκος ακτογραμμης 14.880 χιλιομετρα οπως καταλαβαινετε αυτος ειναι ο μεγαλυτερος πλουτος αυτης της χωρας και ειναι εγκληματικο να καταργουν τμηματα με το αντικειμενο μας!! Καθε σχολη θα πρεπει να εχει τμηματα και στη Βορεια ελλαδα και στην Νοτια ετσι ωστε να μην αναγκαζονται οι φοιτητες να πηγαινουν να σπουδαζουν σε πολεις πολυ μακρια απο την δικη τους. Η σταση σας με λυπει ιδιαιτερα γιατι γυρνατε την πλατη σας σε ενα τμημα το οποιο συμβαλλει στην αναπτυξη της περιοχης σας αλλα και με εξοργιζει γιατι για λογους ειτε πολιτικους ειτε λογους αντιδρασης για αλλες πολιτικες αποφασεις ειτε γιατι πολλοι πολιτες ειναι ανιδεοι επι του θεματος στερειται σε εμας το μελλον μας,τους στοχους μας και τα ονειρα μας!!

Ανώνυμος είπε...

Λυπαμαι που υπαρχουν Μουδανιωτες που βγαινουν και αντιμετοπιζουν με τετοια απεχθια αυτο το τμημα που δινει ζωη στον τοπο σας.Λυπαμαι επισης για τα λεφτα που εχω δωσει 6 ολοκληρα χρονια στον τοπο σας. Δεν περιμενα ποτε τετοια αντιμετοπιση απο εσας ισα-ισα πιστευα οτι εχετε φιλοτιμο και σκεφτεστε σαν λογικοι ανθρωποι. Εχετε πεσει σε τετοιο λιθαργο απο αυτα που σας λενε στην τηλεοραση,εχετε κολλησει τοσο πολυ με τους πολιτικους που καταντισατε να μιλατε σαν αυτους και να σκεφτεστε σαν αυτους. Οπως ειπε και ο προεδρος μας αν τα παιδια σας τα στελναν μεσα σε μια νυχτα σε αλλο τοπο και επρεπε να τους πληρωσετε τα νεα σπιτια την μετακομιση και αλλα ποσα εξοδα για την ευρεση σπιτιου και ποσο μαλλον μεσα στην κριση που ζουμε, τοτε ναι θα ησασταν με το μερος μας. Τωρα εμεις θα την πληρωσουμε τη νυφη αλλα θα την πληρωσετε και εσεις μολις νιωσετε την ερημια. Μπορει να μη γλενταμε οπως τον πρωτο καιρο να μη γεμιζουμε απειρα τα μαγαζια σας οπως το 2006-2008 αλλα κουτσα στραβα απο την αγορα σας ψωνιζουμε και τα λιγα πραγματα που ψωνιζουμε.Μεχρι και οι ιδιοι σας οι φορεις απαξιουν το τμημα μας που δεν εχουν ιδεα για τις κριτικες που εχει παρει παγκοσμιος. Αντι να το διαφημισετε αντι να αγωνιστειτε για αυτο και να κανουμε το τμημα μας γνωστο και να φτιαξουμε τις καλυτερες δυνατες εγκαταστασεις ριχνετε και την τελευταια πετρα για να το καταστρεψετε. Ειναι δικο σας αυτο το τμημα δεν το εχετε καταλαβει? Τον τοπο σας θα μπορουσατε να διαφημησετε και εσεις το κατηγορειτε και λετε και τα ψεμματα που ακουτε οτι δεν υπαρχουν φοιτητες. Ειμαι σιγουρος πως ουτε που ξερετε καν που βρισκετε και τι ακριβως κανουμε εκει μεσα.