Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου

ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΝΑΣΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ..."???

Ξεχάστε αυτά που λέει η ΝΑΣΑ...
Δε μελέτησε "παρατηρητήριο..."!
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Εκεί στη NASA δεν ξέρουν τι τους γίνεται... 
Ανακοινώνουν χωρίς καμία συναίσθηση, ότι αναβάλλεται επ' αόριστον το τέλος του κόσμου, χωρίς να έχουν έρθει προηγουμένως σε συνεννόηση με το Ελληνικό «παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων»!!!
 Είναι σοβαροί; Δεν έμαθαν τα χαμπέρια μας; Δεν τους είπε κανείς ότι από τη ΒΑ Χαλκιδική θα αρχίσει  «το τέλος της ανθρωπότητας»? Πως?
Από 1 βιολογική τουαλέτα και 2 κοντέινερ, που εγκαταστάθηκαν από «εξωγήινο πολιτισμό» στις Σκουριές πάνω σε μετάλλευμα χαλκού – χρυσού, όπου πρόκειται να γίνει σε 2 χρόνια ανοιχτό όρυγμα (open pit).

ΚΚΕ για τις αυξήσεις στη ΔΕΗ

Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κοροϊδέψει κανένα, οπότε ας αφήσει το θέατρο ότι προσπαθεί να εμποδίσει τις μεγάλες αυξήσεις. Οποιαδήποτε αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ είναι αδιανόητη και ασήκωτη για τις εργατικές – λαϊκές οικογένειες που τραβούν τα πάνδεινα και μόνο τα 4 τελευταία χρόνια πληρώνουν 50% ακριβότερο ρεύμα. Να μειωθούν τώρα δραστικά τα τιμολόγια της ΔΕΗ για τις εργατικές – λαϊκές οικογένειες, καμιά διακοπή ρεύματος σε όσους αδυνατούν να πληρώσουν, να καταργηθούν

Ένταξη Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Νικήτης


Το 2/θέσιο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Νικήτης εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονία Θράκη» με προϋπολογισμό 970.000 ευρώ.
    Το νέο κτίριο του Νηπιαγωγείου θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο του Δήμου Σιθωνίας και θα περιλαμβάνει δύο αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και τραπεζαρία, αίθουσα ύπνου, γραφεία και χώρους υγιεινής.
   Ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ.Ιωάννης Τζίτζιος σε δήλωσή του ανέφερε:

Κάλαντα στο Δημαρχείο Σιθωνίας

Τελευταία μέρα σήμερα των μαθημάτων στα σχολεία και οι μαθητές του Γυμνασίου Νικήτης επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Σιθωνίας και τον Δήμαρχο κ.Ιωάννη Τζίτζιο για να του τα… ψάλλουν.
Οι μαθητές της μπάντας του Γυμνασίου πλημμύρισαν με μελωδίες τις υπηρεσίες που στεγάζονται στο Δημαρχείο, έψαλλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Δήμαρχο και ευχήθηκαν χρόνια πολλά και καλή δύναμη στο έργο του.

Συγχαρητήρια Γ. Δριβελέγκα

Στην αγαπητή φίλη Ελένη Τριανταφύλλου, που ορίστηκε Αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «Δήμητρα» εκφράζω τα ειλικρινή συγχαρητήριά μου και εύχομαι καλή επιτυχία στο σημαντικό έργο, της επιμόρφωσης των αγροτοκτηνοτρόφων της χώρας μας, που έχει να επιτελέσει.
Η εμπειρία της, η πολύχρονη ενασχόληση και καταξίωσή της σε επιμορφωτικά προγράμματα στο χώρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το αμέριστο και ανιδιοτελές ενδιαφέρον της για προσφορά δημιουργία και δράση, είναι μερικά από τα

Χριστούγεννα στην ...Κασσανδρούπολη


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Χριστούγεννα στην «Κασσανδρούπολη»!

Ραδιομαραθώνιος Αγάπης στη Χαλκιδική: 21/12/12 ώρες 10:00 - 15:00