Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012

Οι "ακάθαρτοι" θα την "βρωμίσουν" μόλις έρθει !


ΠΟΙΟΝ ΩΦΕΛΕΙ Η ΒΙΑ ΤΩΝ «ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ» ;


Σκεπτόμενος Πολίτης
 «…ΜΠΙΝΤΕΡΜΑΝ: Θα ξέρετε πώς είναι σήμερα τα πράγματα. Δεν μπορεί ν’ ανοίξεις την εφημερίδα χωρίς να διαβάσεις για άλλη μια περίπτωση εμπρησμού. Και πάντα η ίδια ιστορία: ένας γυρολόγος που ζητά να τον φιλοξενήσουν και το πρωί το σπίτι έχει γίνει παρανάλωμα του πυρός. Θέλω να πω, καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι είναι δύσπιστοι κάπως.
 ΣΜΙΤΣ: Δεν σε δέχονται παντού όπως εσείς κύριε Μπίντερμαν. Ξέρετε τι έχω τραβήξει;…Ζητάω μια στέγη πάνω από  το κεφάλι μου, ένας τίμιος παλαιστής που πάλευε σ’ όλη του τη ζωή…»

Εμπορικός Σύλλογος Πολυγύρου - Εορταστικό Ωράριο


Εμπορικός Σύλλογος Πολυγύρου


ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΝΙΚΗ Πολυγύρου - ΔΟΞΑ Ορμύλιας 0-0

Για το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής σήμερα το πρωί έγινε ο αγώνας μεταξύ της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου και της ΔΟΞΑΣ Ορμύλιας.
Το "βαρύ" γήπεδο, λόγω της χθεσινής βροχής και του άλλου ποδοσφαιρικού αγώνα που έγινε σ' αυτό, δεν επέτρεψε να γίνει καλό παιχνίδι από τις δύο ομάδες.
Το τελικό ισόπαλο, χωρίς τέρματα, αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο για τις δύο ομάδες.

Ο Σημίτης διεκδίκησε και πήρε από το Δημόσιο χρήματα ως θύμα τρομοκρατίας

Ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης «κέρδισε» από το δημόσιο περισσότερα από 20.000 ευρώ ως θύμα τρομοκρατίας για τις εμπρηστικές επιθέσεις που έγιναν στο γραφείο του τα τελευταία δύο χρόνια.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Realnews ο κ Σημίτης διεκδίκησε και πήρε το ποσό των 25.000 ευρώ για τις 2 επιθέσεις με γκαζάκια που έγιναν στο γραφείο του, η μία τον Ιανουάριο του 2010 και η άλλη τον Απρίλιο του 2012.

Ηθοποιάρες οι μπαγάσηδες

Του Θανάση Καρτερού - ΑΥΓΗ

Από θεατρικής απόψεως δεν τα πηγαίνουν και άσχημα οι τρεις εταίροι της κυβέρνησης. Τα ψηφίζουν βέβαια όσα είναι να ψηφίσουν - επ’ αυτού δεν σηκώνουν αστεία οι δανειστές που τους περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους. Αλλά έχουν ταυτόχρονα το πολιτικό σθένος και την καλλιτεχνική διάθεση να σκηνοθετούν με μεγάλη προσοχή τον εαυτό τους και να υπηρετούν όλο και καλύτερα ο καθένας τον ρόλο που έχει επιλέξει. Και το όλον θέαμα απέκτησε διαστάσεις υπερθεάματος με το φορολογικό.

Υπάρχει αυτός ο πλούτος στα χέρια ανίκανων;

REAL

Πάρτι "ημετέρων" και πάλι!


Φτιάχνει το κλίμα