Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012

Προσπάθεια επικοινωνίας με το θεό...


"Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ"

"Στο εγγύς μέλλον" !


Ν. Μπογιόπουλος για τα μνημόνια και τα "μέτρα"

ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής: Πού και πότε ψηφίζουν για αντιπροσώπους στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη

Εγκύκλιος της Γραμματείας που εστάλη στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ πριν από λίγες μέρες ορίζει τη διαδικασία εκλογής των αντιπροσώπων.

Αναλυτικά: Το μέτρο αντιπροσώπευσης είναι 1/10 επί των εγγεγραμμένων μελών. Πρώτο βήμα η εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής από τη Γενική Συνέλευση, στην οποία προβάλλονται υποψηφιότητες έως το βράδυ της προσεχούς Παρασκευής 23.11. Βουλευτές ή μέλη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δεν θέτουν υποψηφιότητα.

Ευχαριστίες...


ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Η "ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΗ" ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ...

Τελικά ποιοι απορρυθμίζουν την αναπτυξιακή εξέλιξη της ΒΑ Χαλκιδικής;
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Μια αναγνώστρια του blog μας έστειλε σε email ένα κείμενο σχολιασμού, περί των όσων ακούγονται από την ομάδα των αντιδρώντων, για το ρυθμιστικό Θεσσαλονίκης και τα όσα προβλέπει για την υποενότητα της ΒΑ Χαλκιδικής. 
Ως γνωστόν και σ΄αυτό το ζήτημα οι αντιδρώντες προβλέπουν μια σειρά μη αναστρέψιμων καταστροφών για τα Ν. Ρόδα και την Ουρανούπολη.
  Η αναγνώστρια και φίλη του blog, η οποία θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της για να αποφύγει τη στοχοποίηση, έχει διαφορετική άποψη και την θέτει στην κρίση όλων μας.
Ακολουθεί το σχόλιο της.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΥΝΘΟΥ


Αγιασμός στο υπό  κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο Ολύνθου  πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (19-11-2012), παρουσία του Δημάρχου Πολυγύρου  κ. Ζωγράφου, του Αντιδημάρχου Πολυγύρου  κ. Βορδού, του Αρχηγού της Μείζονος Μειοψηφίας του Δ.Σ. Πολυγύρου κ Μπογδάνου, του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Ολύνθου κ. Βαγιωνά, των πολιτιστικών φορέων της περιοχής και πλήθους κόσμου.

Απόλλων Καλαμαριάς - Νέος Μαρμαράς 64-45

Διαιτητές: Κυριακάκης, Κοντογιάννης.
Δεκάλεπτα: 16-8, 33-23, 49-34, 64-45.
Απόλλων Καλαμαριάς (Παπαμαυρουδής): Παυλίδης 7 (2), Κουκουλίδης 8 (1), Φωτιάδης, Παπαδόπουλος Μ. 4, Παπαδόπουλος Ν., Κάππος, Πιλακούτας 21 (2), Μούμογλου 15, Μπίντσης 4, Σιούλας, Ζελενίτσας 2, Καρβουνάρης 3. 
Νέος Μαρμαράς (Αλεξόπουλος): Ξανθόπουλος, Γιαννάκης, Λελούδας, Μιλκονίδης 6 (2), Μπαλκούρας 6, Σκούφος 9, Σπανός 3, Δεληγιάννης 2, Κανάτας 2, Παπαρήγας 3, Λαζόγλου 14.

Η εκπομπή της 4ε αφιερωμένη στην Αρναία

"ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ"


Πολύγυρος: Εορτασμός "Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων"


Ν.Προποντίδα: Διακοπή υδροδότησης


ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ NIKH ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ

Επιμέλεια: Μάνος Κατσαβαβάκης

Με την ιστορική εντός έδρας νίκη επί του Αμαρουσίου με 82-78 συνέχισε το Στρατώνι τις υποχρεώσεις του για το Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.Οι αθλητές του Δημήτρη Μύθου πραγματοποίησαν καλό ξεκίνημα (21-15 στο 8') αλλά οι φιλοξενούμενοι που έχουν πολλούς έμπειρους αθλητές κυριάρχησαν με εύστοχα σούτ και προηγήθηκαν 15 πόντους (38-53) στο 23'. Σε εκείνο το σημείο οι παίκτες μας με τη βοήθεια των 100 περίπου φίλων της ομάδας έκαναν ένα 14-0 μέσα σε 6' και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια και αφού ξεπέρασαν την αστοχία τους στην  με την αρχή της 4ης περιόδου, πήραν το προβάδισμα μέχρι και 8 πόντους(72-64) 2' πριν τη λήξη.

ΜΗΔΕΙΑ από "Τα Γκαρκάνια" της Ιερισσού