Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012

ΚΕΝΤΡΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΩΝ PART II


Του Βασίλη Τσούγκαρη
Επανέρχομαι με το θέμα των ΚΕΠΑ, γιατί καίει και τσουρουφλίζει τόσο τους αναπήρους που υφίστανται πολύμηνη ταλαιπωρία, όσο και τους οικείους τους.
Όπως έχουν μέχρι στιγμής τα πράγματα, ΚΑΜΙΑ επιτροπή δεν λειτουργεί πουθενά.
Τα κατά τόπους ΚΕΠΑ το μόνο που κάνουν είναι να συλλέγουν φακέλους με δικαιολογητικά προκειμένου να τα «προωθήσουν» (εκτός από εκείνα που έχουν ήδη προωθήσει).
ΤΙΠΟΤΑ άλλο.

"ΣΤΡΟΦΗ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ;;;

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

«Μαζί με τους ανθρώπους του μόχθου και της εργασίας θα ανασυγκροτήσουμε τη χώρα»,δήλωσε προχθές από τις εγκαταστάσεις της ΛΑΡΚΟ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας.
 Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης απευθυνόταν με ομιλία στους εργαζόμενους της μεταλλευτικής βιομηχανίας, οι οποίοι αντιδρούν σθεναρά στα σχέδια της κυβέρνησης να δοθεί σε ιδιώτες.
 Ήταν τόσο θερμός ό κ. Τσίπρας προς τους εργαζόμενους, όπου σε μια αποστροφή αυτής της ομιλίας είπε κάτι που μας ταξίδεψε νοητά στη ΒΑ Χαλκιδική και τη δική μας μεταλλευτική δραστηριότητα...

Απόλλων Αρναίας – Μ.Κ. Στρατωνίου 5-1

Πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός καθαριότητας Αστυνομικών Υπηρεσιών της Α.Δ. Χαλκιδικής για το έτος 2013

Από το αστυνομικό δελτίο Χαλκιδικής

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών σε αποθήκες και μάντρες και μία κλοπή δίκυκλης μοτοσυκλέτας στον Άγιο Μάμα και στο Διονύσιο Χαλκιδικής
-Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 48χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης των κλοπών
-Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων εκτιμάται ότι ανέρχεται στο ύψος των (4.540) Ευρώ
Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής έξι περιπτώσεις κλοπών σε αποθήκες και μάντρες που βρισκόντουσαν σε περιφραγμένα οικόπεδα καθώς και μία κλοπή δίκυκλης μοτοσυκλέτας στον Άγιο Μάμα και στο Διονύσιο Χαλκιδικής.

Τραγούδια της Φωτιάς

Η δίκη της χούντας

Διομήδης Κομνηνός: Ο 17χρονος μαθητής που τα έβαλε με τη χούντα και δολοφονήθηκε στο Πολυτεχνείο


Ο ΝΕΑΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΜΠΛΟΥΖΑ
Μία μπλούζα αιματοβαμμένη και σκισμένη βρίσκεται ανάμεσα στα εκθέματα των θυμάτων του Πολυτεχνείου, είναι εκείνη που φορούσε ο 17χρονος μαθητής Διομήδης Κομνηνός, ο οποίος έπεσε νεκρός τη νύχτα της 16ης Νοεμβρίου 1973. Ηταν ένα από τα 24 θύματα που οι άνθρωποι της χούντας δολοφόνησαν, ένα από τα πρώτα...

Ο Τσίπρας στο Πολυτεχνείο

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ (Bίντεο)

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε, είναι μια παραγωγή της «Ελληνικός Χρυσός» σε μια γραφική απεικόνιση 3 διαστάσεων (3D – Animation). 
Δείχνει πώς έχει σχεδιαστεί να γίνει η εκμετάλλευση των Σκουριών σύμφωνα με την εγκριθείσα ΜΠΕ. 
Ιδιαίτερα προβάλλεται το ζήτημα της παράλληλης περιβαλλοντικής αποκατάστασης. 

ΕΑΜ – ΕΛΑΣ – ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ – ΣΦΑΓΕΙΟ!


ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, Σάββατο 17 Νοέμβρη, Πολυτεχνείο ΑΠΘ, στις 5 μμ
39 χρόνια μετά τη λαϊκή εξέγερση του Πολυτεχνείου η άθλια τρικομματική κυβέρνηση, με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα ψήφισε τα βάρβαρα μέτρα. Απομονωμένη από τον λαό, στηριγμένη στην βία, με τις συνιστώσες του Σαμαρά ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ να καταρρέουν, έγινε ακόμα πιο αδύναμη.
Με τους αγώνες μας των τελευταίων χρόνων  ανατρέψαμε δυο κυβερνήσεις. Δεν θα αφήσουμε να διαλύσουν τις ζωές μας για την «δόση» που θα πάει κατευθείαν στις τσέπες των τραπεζιτών φορτώνοντας σε εμάς το χρέος!