Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της «Κάπα Research»

Προβάδισμα 2,7% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ καταγράφει έρευνα της «Κάπα Research» για την εφημερίδα «το ΒΗΜΑ της Κυριακής».
Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 23,1%, η ΝΔ 20,4%, η Χρυσή Αυγή 10,4%, το ΠΑΣΟΚ 7,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,4% το ΚΚΕ 5,7%, η ΔΗΜΑΡ 4,6% ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 14,8%. Ωστόσο, το 42,5% θεωρεί καταλληλότερη να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες μια κυβέρνηση συμμαχική με κορμό τη ΝΔ έναντι 37,6% που

Στον αέρα δόση των 31,5 δισ.


Απαράδεκτη δήλωση του Στάθη Παναγούλη

"...κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, που υπογράψατε τα μνημόνια να περάσετε από ειδικό δικαστήριο. Αυτό σας εύχομαι και εγώ προσωπικά, παρά να βρείτε ορισμένοι από εσάς το τέλος του πρεσβευτή των ΗΠΑ πριν λίγους μήνες στη Λιβύη. Καλή σας τύχη». (Στάθης Παναγούλης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ)

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα:

Ανεξάρτητοι Έλληνες «για την τύχη της δόσης»

«Ο καταιγισμός δηλώσεων ξένων παραγόντων «για την τύχη της δόσης» την επόμενη μέρα της ψήφισης των επώδυνων και άδικων μέτρων, οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα ότι είτε ποτέ δεν υπήρξε ρητή και διασφαλισμένη συμφωνία μεταξύ πιστωτών και κυβέρνησης και η κυβέρνηση απλά κορόιδεψε τους Έλληνες είτε ότι υπήρξε κάποιου είδους συμφωνία, τους όρους της οποίας δεν κατανόησε ως όφειλε η κυβέρνηση και τώρα με τρόμο το διαπιστώνει».

“Ποιοι ντόπιοι ; Δεν υπάρχουν ” (video)

antigoldgreece
Δείτε ! Οι Σουηδοί διαδηλώνουν (δείτε όλο το βίντεο στη συνέχεια). Στα λόγια ακούγεται κάπου “…και ναι θα χτυπηθούμε”. Αυτό σας λέει κάτι; Ο κόσμος πια γνωρίζει το κακό! ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
To βίντεο: Stop mining industy greed (Sweden)

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ