Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012

KAΛΑΘΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Ο.Πολυγύρου


Ο Αθλητικός Όμιλος Πολυγύρου στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του ξεκινάει μια νέα προσπάθεια προκειμένου ενόψει και των γιορτών των Χριστουγέννων να βοηθήσει άπορες οικογένειες της πόλης μας.
    Αδειάζουμε το καλάθι με τις μπάλες που χρησιμοποιούμε στα τμήματα Ακαδημιών του Ομίλου και το τοποθετούμε στην κεντρική πόρτα του Κλειστού Γυμναστηρίου με ένα σκοπό. Να το γεμίσουμε με τρόφιμα και ποιο συγκεκριμένα με:

ΟΙ 153 ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 3

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Οι εργαζόμενοι των μεταλλείων Μαύρων Πετρών - Ολυμπιάδος - Σκουριών - Στρατωνίου ανέβασαν στη σελίδα τους στο facebook, μια ανάρτηση καταγγελίας και προβληματισμού, για τα όσα συνέβησαν πρόσφατα στη Μ. Παναγία, από τη γνωστή μειοψηφία των δήθεν οικολόγων.

Η Ρένα έδειξε "πόρτα" στον Μίμη...

"...δεν παίζουμε με μεταγραφές ποδοσφαιρικού τύπου. Ανοιγόμαστε προς τον κόσμο, ενώ έχουμε επίγνωση ότι στο 27% είναι ψηφοφόροι παραδοσιακοί του ΠαΣοΚ και της Νέας Δημοκρατίας, δεν είναι ΣΥ.ΡΙΖ.Α όλοι αυτοί. Την ίδια στιγμή λέω ότι οι δικές μας λίστες, όποτε και αν γίνουν εκλογές, δεν θα είναι κολυμπήθρα του Σιλωάμ για ανθρώπους που έχουν ευθύνες για το ότι φτάσαμε ως εδώ... Με εξοργίζει το πώς βουλευτές από τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα νομίζουν ότι θα κάνουν μια βιβλιοπαρουσίαση ή θα ανεξαρτητοποιηθούν και θα επανατοποθετηθούν σε γραμμή εκκίνησης, για να υπάρχουν την επόμενη μέρα.

Τριαλαριλαρό

Θανάσης Καρτερός - ΑΥΓΗ
Κάναμε ένα αποφασιστικό και αισιόδοξο βήμα... για να βρουν τα ελληνόπουλα δουλειά και ο λαός το χαμόγελό του. Αυτά τα εξόχως ποιητικά δήλωσε στους δημοσιογράφους, αμέσως μετά την ψηφοφορία στη Βουλή και τις 153 ψήφους που κατόρθωσε να αποσπάσει για το τρίτο Μνημόνιο ο Σαμαράς. Διακηρύσσοντας μάλιστα ότι είναι ευχαριστημένος και υπογραμμίζοντας την ευχαρίστησή του με μια προσπάθεια

Αυτοί, σίγουρα, δεν μαθαίνουν τι γίνεται έξω από τη χώρα τους!

Η ιστορία ΕΔΩ

Εκπτώσεις… δημοκρατίας

Εκπροσωπώ ως βουλευτής τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη, την κεντροαριστερά, τη σοσιαλδημοκρατία.
Δεν είμαι δεξιός, ούτε κεντροδεξιός για να με εκφράσει η στροφή του Βαγγέλη Βενιζέλου. 
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διέγραψε όσους είχαμε αιτιολογημένη πολιτική αντίρρηση, αλλά δεν τολμά να αντιμετωπίσει στελέχη, που τέλεσαν το μνημόσυνο του ΠΑΣΟΚ σε τηλεοπτική εκπομπή! Πρόκειται για έκπτωση πολιτικού λόγου και έργου.
Μάρκος Μπόλαρης, βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Σερρών

Οι δικοί μας μνημονιακοί!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Μια ημέρα μετά την ψήφιση του πιο ακραίου, αντικοινωνικού πακέτου μέτρων, η κυβέρνηση έχει περιέλθει σε κατάσταση πλήρους απαξίωσης τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό. Ο συνεχιζόμενος εκβιασμός των τροικανών σχετικά με την καταβολή της δόσης, δείχνει ότι η τακτική του καλού μαθητή της Μέρκελ, που έχει υιοθετήσει η κυβέρνηση, όχι μόνο δεν απέδωσε, αλλά ανοίγει περαιτέρω τις ορέξεις των δανειστών για υποταγή της Ελλάδας στα συγκρουόμενα σχέδιά τους.

Νέα ΤΟΞΙΚΗ ΔΙΑΡΡΟΗ από μεταλλείο στη Φινλανδία! Αυτή είναι η “ανάπτυξη” που μας περιμένει στη γωνία…


antigoldgreece
Από την περασμένη Κυριακή, 4 Νοεμβρίου, υγρά απόβλητα από το μεταλλείο Talvivaara στη Φινλανδία, το μεγαλύτερο μεταλλείο νικελίου (και ουρανίου) της Ευρώπης, χύνονται στις λίμνες της περιοχής.
Kαι δείτε τι συμβαίνει στη Φινλανδία, όπου τα μεταλλεία υποτίθεται ότι λειτουργούν άψογα και χωρίς προβλήματα στο περιβάλλον!