Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ

Πόρτο Καρράς... Θύμα της κρίσης ή της μεταλλείας της ΒΑ Χαλκιδικής;
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Πιστεύουμε ότι η είδηση της αναστολής της χειμερινής λειτουργίας του Πόρτο Καρράς είναι λίγο πολύ γνωστή σ΄όλους τους Χαλκιδικιώτες, ειδικότερα σ' εκείνους που απασχολούνται επαγγελματικά με τον τουρισμό. 
Τον πιο οδυνηρό αντίκτυπο είναι σίγουρο, ότι τον εισπράττουν οι εργαζόμενοι του συγκροτήματος, οι οποίοι μετατρέπονται σε εποχικοί στην ιδανικότερη των σεναρίων, που θα επικρατήσουν...

“Η επένδυση της Χαλκιδικής ήταν προαποφασισμένη”, δηλώνει η Μαργαρίτα Καραβασίλη!

antigoldgreece

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ με αφορμή την κοινωνική ένταση κατά του επενδυτικού σχεδίου εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική από το “Παρατηρητήριο Πολιτών για την Αειφόρο Ανάπτυξη” (CISD), έχει ήδη κυκλοφορήσει πολύ στο διαδίκτυο. Εμείς την δημοσιεύουμε απευθείας από τη σελίδα δημόσιας προβολής του CISD στο facebook, μαζί με τoν ελεύθερο διάλογο που ακολούθησε ο οποίος είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ενδιαφέρων για εμάς στη Χαλκιδική.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 7 Νοέμβρη

"Επισφαλής και προβληματική η λειτουργία του νοσοκομείου Πολυγύρου"

Σήμερα στον Πολύγυρο, στην Έδρα της Αντιπεριφέρειας Χαλκιδικής η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου και ΚΥ Νομού Χαλκιδικής διοργάνωσε Ενημερωτική Σύσκεψη με θέμα: "Προβλήματα λειτουργίας του Γ.Ν. Χαλκιδικής και των ΚΥ του Νομού Χαλκιδικής".
Στη Σύσκεψη παραβρέθηκαν:
η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ιγγλέση
ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Γιώργου

Να γελάσουμε ή να κλάψουμε;


ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

Του Βασίλη Τσούγκαρη
Σε μια χώρα διαλυμένη, μια χώρα κινδυνολογίας και εκβιασμών προς τους πολίτες της, μια χώρα που τα τελευταία χρόνια πεταχτήκαν στον κάλαθο των αχρήστων αγώνες και δικαιώματα για τα οποία στο παρελθόν χύθηκε αίμα, ένας κύριος – καίριος τομέας υπό διάλυση είναι αυτός της παιδείας.
Καταργήθηκαν μαθήματα και, τα προοδευτικά νομοσχέδια όπως τα σχεδίασαν οι «αρμόδιοι» έχουν σαν αποτέλεσμα από τις βαθμίδες εκπαίδευσης