Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

Αθωώθηκε ο Κ. Βαξεβάνης

Αθωώθηκε τελικά ο Κ. Βαξεβάνης την ενοχή του οποίου για τη δημοσιοποίηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα με τη χρήση του Τύπου είχε προτείνει νωρίτερα ο εισαγγελέας.
Διαβάστε για το θέμα ΕΔΩ.

Μπάχαλο το ΠΑΣΟΚ

Ο Θανάσης Δημόπουλος νέος προπονητής της ΝΙΚΗΣ

Ο Θανάσης Δημόπουλος είναι ο νέος προπονητής στη ΝΙΚΗ Πολυγύρου.
Το άλλοτε λαμπρό αστέρι του Παναθηναϊκού, Ηρακλή, ΠΑΟΚ αλλά και της Εθνικής Ελλάδος, έρχεται να ενισχύσει την ομάδα του Πολύγυρου με τις γνώσεις και την εμπειρία του και πιστεύουμε να λειτουργήσει σαν πόλος έλξης στα νέα παιδιά του Πολύγυρου.

Οι έξι συν δύο διαφωνούντες που ανάβουν φωτιές σε ΠΑΣΟΚ και κυβέρνηση


Έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θεωρούνται οι πλέον «επικίνδυνοι» να καταψηφίσουν το νέο πακέτο των μέτρων, ενώ στη ΔΗΜΑΡ δηλώνουν πλέον επισήμως ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν τα εργασιακά κι αν αυτά είναι σε ένα άρθρο με τα υπόλοιπα μέτρα, δε θα ψηφίσουν όλο το νομοσχέδιο.

Θεσσαλονίκη: Αντιφασιστικό τριήμερο


ΕΡΙΝΥΕΣ

Λίγες οι πολιτικές του μέρες...

...ή το ΠΑΣΟΚ θα διαλυθεί ή αυτόν θα διώξουν από την προεδρία!

Με σχετική άνεση ...μπαίνουν στη Βουλή ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ !!!

Αύριο 2/11/2012 στο "ΠΟΝΤΙΚΙ"

Μωρές παρθένες

Θανάσης Καρτερός - ΑΥΓΗ
Από μια άποψη είναι για λύπηση, εδώ που τα λέμε, η ΔΗΜ.ΑΡ. και το ΠΑΣΟΚ. Διότι αφού στήριξαν ως παρατρεχάμενοι τον Σαμαρά στον τεράστιο εκβιασμό κατά της κοινωνίας - το πακέτο ή το χάος. Αφού χόρεψαν ως μωρές παρθένες μαζί του τον χορό της επιστροφής στη δραχμή, αν δεν ληφθούν τα σκληρότερα των μέτρων. Αφού εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα στις περί νέας ενωτικής κουλτούρας -με τον Σαμαρά!- και στα περί εθνικής ανάγκης να υποκλιθούμε για να πάρουμε τη δόση. Αφού όλα αυτά, τώρα γίνονται θύματα όχι του Σαμαρά, αλλά της υποταγής τους.

Ενώ οι άλλοι ήταν πανέτοιμοι και ικανοί...!

Περισσότερα ΕΔΩ

kakaboss band - βίαιο καθεστώς

ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΩΤΗ...;


48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 6-7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2012


Σε έκτακτη  συνεδρίαση που πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (και στα πλαίσια των αποφάσεων του Γενικού Συμβουλίου), εκτιμώντας αφ’ ενός την ακόμη μεγαλύτερη επιβάρυνση της Ελληνικής κοινωνίας από τις προτεινόμενες ρυθμίσεις που προβλέπονται στον προϋπολογισμό, και αφ’ ετέρου τα νέα μέτρα που κατατίθενται στη Βουλή, τη Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012, με τα οποία διευρύνεται και εντείνεται η κοινωνική βαρβαρότητα, η αδικία, η φτώχεια και η εξαθλίωση των εργαζόμενων και των κοινωνικά ασθενέστερων, 
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ:

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ 100 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ


Η εισηγητική ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα
 «Οι μέρες που περνάμε περικλείουν γεγονότα κρίσιμης σημασίας, που μπορεί να οδηγήσουν σε μία μικρή ή μεγαλύτερη νίκη του λαού, όσο αφορά την στάση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας απέναντι στα νέα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση. Το παν εξαρτάται απ' την υπεύθυνη, μαζική και μαχητική στάση του λαού μπροστά στην 48ωρη απεργία που πρέπει να πάρει τον χαρακτήρα ενός

A.O.Πολυγύρου - Α.Ο.Σίθωνες