Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Αλληλεγγύη

ΗΜΕΡΙΔΑ: Επιπτώσεις των νεονικοτινοειδών σκευασμάτων και της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη Μελισσοκομία

Οι χορηγοί του Α.Ο.Πολυγύρου στο Κλειστό Γυμναστήριο.


Άρχισαν να τοποθετούνται οι πρώτες πινακίδες των χορηγών του Α.Ο.Πολυγύρου στο Κλειστό Γυμναστήριο.
Ο Α.Ο.Π. ευχαριστεί θερμά όλους του επαγγελματίες που βοηθούν τον Όμιλο.
Θα ακολουθήσουν και άλλες πινακίδες και φυσικά όσοι επαγγελματίες ενδιαφέρονται για ανάλογη διαφήμιση μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. 6974073503 και 6945414113.
Ο Α.Ο.Π. ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ:

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΡΓΕΙ..., ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ!

...αμείλικτη!
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Αυτό σκέφτηκαν πολλοί Μαδεμοχωρίτες βλέποντας στo facebook και στη σελίδα «ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΩΝΙ», το σύνδεσμο της ανάρτησης που έγινε στο Θεσσαλονικιώτικο blog «ΤΑΧΑΛΙΑ», με το βίντεο... των πριν και μετά Χριστόν«προφητειών» του ιδρυτή του «παρατηρητηρίου...», που έγιναν τον περασμένο μήνα στη Θράκη.

«Έκτακτα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας και στάθμευσης σε οδούς του Πολυγύρου, λόγω πραγματοποίησης εκδηλώσεων στα πλαίσια της υποδοχής της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Άξιον Εστί».


Σε επιφυλακή για τον τουρισμό στη Χαλκιδική

«ΣΤΟΙΧΗΜΑ» Η ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
Ανοιγμα στις αγορές της Τουρκίας, της Ιταλίας και της Αυστρίας, ταυτόχρονα με την προσπάθεια να διατηρηθεί «ζεστό» το ενδιαφέρον των παραδοσιακών «δεξαμενών» από την Κεντρική Ευρώπη, περιλαμβάνει η στρατηγική των τουριστικών φορέων της Χαλκιδικής, ενόψει της τουριστικής σεζόν του 2013, μετά τη μείωση κατά 10% της κίνησης και περίπου 15% των εσόδων, που κατέγραψαν τα τοπικά θέρετρα το 2012.

“Ναι” στην εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική με όρους περιβαλλοντικής προστασίας λέει το CISD

Ανακοίνωση-παρέμβαση με αφορμή την κοινωνική ένταση που σημειώνεται στη Χαλκιδική με αφορμή τα σχέδια εξόρυξης χρυσού στην περιοχή Σκουριές εξέδωσε το Παρατηρητήριο Πολιτών για την Αειφόρο Ανάπτυξη (CISD).
Στην ανακοίνωση που συνυπογράφουν η πρόεδρος του Παρατηρητηρίου Μαργαρίτα Καραβασίλη και η γενική γραμματέας Μαρία Βιτωράκη γίνεται λόγος για “εγκλωβισμό μερίδας πολιτών” που αντιδρά σε επιλεκτική πληροφόρηση και για ανάγκη αποκατάστασης του δημοσίου διαλόγου από το ΥΠΕΚΑ.

Εργαζόμενοι Πόρτο Καρράς: «Το χρονικό του προαναγγελθέντος θανάτου»

«Το χρονικό του προαναγγελθέντος θανάτου» των συλλογικών εργασιακών σχέσεων, έχει ήδη υλοποιηθεί στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στο συγκρότημα του Πόρτο Καρράς. Η διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων μας, ξεκίνησε από πέρσι με τη μη πληρωμή των μισθών και δεδουλευμένων αποδοχών , η εταιρία κλιμάκωσε τον πόλεμό της σε βάρος μας με 51 απολύσεις συναδέλφων μας το τελευταίο 4μηνο μειώνοντας το προσωπικό κατά 50% . Επομένως οι εναπομείνασες θέσεις εργασίας αποτελούν όχι αναγκαιότητα αλλά συνειδητή επιχειρηματική τακτική της εργοδοσίας που οδηγεί στην αναστολή λειτουργίας του καζίνο.

ΛΗΓΜΕΝΑ...