Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

Σκουριές: η ειρηνική διαμαρτυρία που μετατράπηκε σε κόλαση (VIDEO)

ANTIGOLDGREECE
H πορεία στο βουνό, 7 χιλιόμετρα από το Χοντρό Δέντρο μέχρι τις Σκουριές.

Καρανάσιο και Δριβελέγκα, εσείς θα σεβαστείτε το πρόγραμμα του κόμματός σας με βάση το οποίο σας ψήφισαν οι συμπατριώτες σας;

«Συνεκτιμώντας τον μη σεβασμό στο πρόγραμμα με το οποίο εκλέχθηκα συνεργαζόμενος με τη ΔΗΜΑΡ, τον μη σεβασμό στην Προγραμματική Συμφωνία που ψήφισα και επειδή θεωρώ ότι δεν εισακούσθηκα μέχρι τώρα στις τεράστιες προσπάθειες που έκανα για τα ηθικά εθνικά ισοδύναμα, ότι τα δύο ενοχικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν σεβάστηκαν τις κόκκινες γραμμές, τα

Η συνείδηση του Θύμιου και του Γιάννη τι λέει;

«Η δική μου συνείδηση δεν μου επιτρέπει να ψηφίσω μέτρα που εξαθλιώνουν τους πλέον αδύναμους οικονομικά, φτωχοποιούν τη μεσαία τάξη, τους νοικοκυραίους αυτής της χώρας, δηλαδή χωρίς να υπάρχει προοπτική ότι έστω με αυτά τα άδικα και σκληρά μέτρα μπορούμε να κρατήσουμε όρθια την οικονομία και να ανατάξουμε την πορεία καταστροφής της χώρας»
(Νικ. Σταυρογιάννης, μέχρι πρότινος βουλευτής της Ν.Δ.)

Βορίδης: Ναι στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας

"Αυτά τα χέρια είναι καθαρά" !

ΕΙΝΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ ΤΗΣ κ. ΙΓΓΛΕΖΗ?

Έχει αναρωτηθεί η κ. Ιγγλέζη αν η υπόλοιπη κοινωνία
της Χαλκιδικής, επικροτεί τον πολιτικό της ακτιβισμό;

Χαλκιδική δεν είναι μόνο η Ιερισσός
...
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κατερίνα Ιγγλέζη, πλήρως υποταγμένη στο πνεύμα «μονά – ζυγά» δικά μου, που αποτελεί το μότο ζωής, όσων «επαναστατούν» ενάντια στην επένδυση χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική, βρήκε το κουράγιο μετά τα όσα έζησε σε Σκουριές και Πολύγυρο και έδωσε συνέντευξη στη Θεσσαλονικιώτικη ιστοσελίδα “seleo”, η οποία βρίσκεται αναρτημένη στο youtube.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΘΟΝΗΣ P/C

Γνωρίζατε ότι κάθε 30 ημέρες, είναι απαραίτητο να καθαρίσετε την οθόνη του υπολογιστή από το εσωτερικό; 
Πολλοί άνθρωποι αγνοούν αυτό το γεγονός και δεν ξέρουν πώς οι κατασκευαστές εκμεταλλεύονται αυτή η άγνοια για την αύξηση των πωλήσεων.

Για να καθαρίσετε την οθόνη από μέσα, απλά κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

Σκουριές: το νέο Κράτος του Τρόμου

Με το σοκ από την κόλαση που ζήσαμε χθες στις Σκουριές ακόμα υπερβολικά έντονο, βρίσκομαι μπροστά στον υπολογιστή προσπαθώντας να γράψω ένα “κανονικό” άρθρο. Αδύνατον. Δεν μπορώ να βρω τις εκφράσεις, δεν ξέρω αρκετά σχήματα υπερβολής, άλλωστε όσους υπερθετικούς βαθμούς κι αν χρησιμοποιήσω η πραγματικότητα αυτών που συνέβησαν χθες πάλι θα με ξεπερνάει. Οπότε θα τα γράψω απλά, όπως τα έζησα, και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...


Το ΚΚΕ για τα χθεσινά επεισόδια στις Σκουριές

Η Ν.Ε Χαλκιδικής του ΚΚΕ καταγγέλλει την κρατική τρομοκρατία και την καταστολή που άσκησε για άλλη μια φορά η συγκυβέρνηση των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ στο λαό της Ιερισσού που κινητοποιήθηκε ενάντια στην παράδοση του πλούτου της περιοχής στα μονοπώλια.
Είναι αποφασισμένοι να παραδώσουν τα πάντα στο μεγάλο κεφάλαιο για να αυξήσει τα κέρδη του. Εντείνουν την καταστολή για να τρομοκρατηθεί ο λαός, να μην αντιστέκεται. Οι εξελίξεις στις σκουριές είναι πλευρά της συνολικής αντιλαϊκής μέσα από την οποία προωθούν μέτρα κόλαση για τους εργαζόμενους.

Μοντάζ ..., στον Πολύγυρο


Τα συμφέροντα της «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ» ενάντια στη βούληση των κατοίκων. Η κυβέρνηση επιτίθεται σε πολίτες και περιβάλλον

Οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούν απαράδεκτη τη στάση της κυβέρνησης, που προωθεί ενάντια στη βούληση των κατοίκων της Β. Χαλκιδικής το επενδυτικό σχέδιο των χρυσοθήρων. Θεωρούν απαράδεκτες τις μεθόδους επηρεασμού, εκβιασμού, προβοκάτσιας αλλά και βίας, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα πρόσκαιρα συμφέροντα της «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ», καταστρέφοντας το δάσος του Κακκάβου, τα υπόγεια νερά και υποσκάπτοντας το μέλλον της περιοχής και των επόμενων γενεών.

Ανακοίνωση σωματείων εργαζομένων porto carras

Τα 3 σωματεία τον εργαζομένων του porto carras <<ΚΕΛΥΦΟΣ>>, <<ΕΝΟΤΗΤΑ>> <<ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ CASINO>> ανακοινώνουν ότι έχουν προβεί σε κατάληψη των γραφείων της κεντρικής διοίκησης του porto carras διότι τους οφείλονται δεδουλευμένα από την περίοδο του καλοκαιριού.

Αστυνομικές αυθαιρεσίες, Σκουριές - Πολύγυρος 21 Οκτ 2012

Ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ / ΕΚΜ Χαλκιδικής για τα χθεσινά επεισόδια στις Σκουριές

Η βόρεια Χαλκιδική και οι χιλιάδες πολίτες της, έζησαν χθες ακόμα ένα επεισόδιο καταστολής και αστυνομικής τρομοκρατίας, με απαγορεύσεις  χημικά, κυνηγητό και ξύλο. Η εταιρία "Ελληνικός Χρυσός" στην προσπάθειά της να επιβάλει την μεταλλουργεία χρυσού στην περιοχή, με τις ευλογίες και την κάλυψη της κυβέρνησης, έχει μετατρέψει την αστυνομία σε μπράβους της, η οποία και δεν διστάζει να χρησιμοποιεί αναίτια και απροκάλυπτη βία ενάντια σε απλούς ανθρώπους.

150 οι εργαζόμενοι που διαδήλωσαν Υπέρ των Μεταλλείων


Αυτή είναι η χθεσινή (21/10/12) αντιδιαδήλωση των εργαζομένωνοι οποίοι, αν και απειλήθηκαν από την Ελληνικός Χρυσός ότι θα απολυθούν (όπως αναφέρεται σε αναρτήσεις από διάφορα μπλοκ), μάλλον προτίμησαν να περάσουν το κυριακάτικο πρωινό τους με τις οικογένειές τους παρά να παραβρεθούν σε κινητοποιήσεις!!!
Κατά την άποψή μας, είναι και δεν είναι 150 άτομα!!!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ, 21-10-2012

ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ