Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012

Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με +3,5%

Περισσότερα ΕΔΩ

Καταστροφικές οι συνέπειες από την τιμή της πράσινης ελιάς Χαλκιδικής


Προς το τέλος βαδίζει η συγκομιδή της πράσινης ελιάς Χαλκιδικής και οι παραγωγοί κάνουν ταμείο: 0,47-έξοδα=0 (Μέσος Όρος Τιμής πράσινης ελιάς – έξοδα = μηδέν) . Για τους περισσότερους το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Αυτό αποτυπώνει στα πρόσωπά τους τα χαρακτηριστικά της κατήφειας και του σκεπτικισμού!!!
Κατήφεια, γιατί για μια ακόμη χρονιά βλέπουν τους κόπους τους να πηγαίνουν χαμένοι. Διότι για τις όποιες ποσότητες κατάφεραν να παραδώσουν, ο μέσος όρος δεν ξεπέρασε τα 0,50 € το κιλό, που σημαίνει όσα χρήματα κι αν πάρουν δεν θα μπορέσουν να καλύψουν τα έξοδά τους.

ΑΡΑΧΝΙΑΣΑΝ...


"ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΥΣ"

"Δουλεύουμε για να πάμε ψωμί στις οικογένειες μας
και όχι από χόμπι"
 τόνισαν οι μεταλλωρύχοι
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλαν προς πάσα κατεύθυνση οι εργαζόμενοι των Μεταλλείων Κασσάνδρας μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του "ΤV Χαλκιδική" .
Ο πρόεδρος του σωματείου υπογειτών Άγγελος Δεληγιόβας και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Αρβανίτης προσκεκλημένοι από κοινού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού αναφέρθηκαν στις επιθέσεις και στις προβοκάτσιες που σημειώνονται σε βάρος των εργαζομένων από εξτρεμιστικά στοιχεία. 

Συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γ. Δριβελέγκα σχετικά με τους οικονομικούς ελέγχους σε Δευτεροβάθμιες Συνεταιριστικές Οργανώσεις

Βίντεο από τη συζήτηση στη Βουλή σήμερα 18/10/2012 της Επίκαιρης Ερώτησης του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής  Γιάννη Δριβελέγκα σχετικά με τους οικονομικούς ελέγχους σε Δευτεροβάθμιες Συνεταιριστικές Οργανώσεις.

Δήλωση της Α. Ξηροτύρη για τη μεταλλουργία χρυσού στη Χαλκιδική

ΔΗΛΩΣΗ
"Συνεχείς παρεμβάσεις της βουλευτού Ασημίνας Ξηροτύρη και της ΔΗΜΑΡ για τη Μεταλλουργία χρυσού στη Χαλκιδική"
Με αφορμή σχετική ανάρτηση στο blog σας (http://respentza.blogspot.gr) θα ήθελα να επισημάνω τα εξής: Η μέχρι σήμερα στάση μου για το μεγάλο θέμα της μεταλλουργίας χρυσού στην Χαλκιδική ήταν και παραμένει σταθερή κοντά στον αγώνα των κατοίκων της περιοχής για να αποτραπεί η μεγάλη περιβαλλοντική επιβάρυνσή της.

S.O.S ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ


Το Υπουργείο “Περιβάλλοντος” έδωσε το “πράσινο φως” στην ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ να ξυρίσει το αρχέγονο δάσος των Σκουριών. Το ξεκοίλιασμα του βουνού προγραμματίζεται να ξεκινήσει πολύ σύντομα.
Η καταστροφή της Χαλκιδικής από την επονομαζόμενη “χρυσή επένδυση” δεν είναι κάπου μακριά στο μέλλον αλλά είναι ήδη εδώ. Συμβαίνει αυτή τη στιγμή.
Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου ανεβαίνουμε στον Κάκαβο για να διαδηλώσουμε ενάντια στην καταστροφή. Συγκέντρωση στην Ιερισσό στις 10:30 για να ξεκινήσουμε όλοι μαζί
Ενημερώσεις για τις τελευταίες εξελίξεις στις Σκουριές θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες:

Λάκκωμα: Το χωριό της λακκούβας...

Προς τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Ν. Προποντίδας και Κοινοτικούς Συμβούλους του κοινοτικού διαμερίσματος Λακκώματος που εψήφισα και εκλέχτηκαν στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές.
Θα ήθελα να δηλώσω χωρίς ίχνος αιδούς ότι:

Πολύγυρος: Εδώ ...Λιλιπούπολη