Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Διεθνής διάκριση για τον Γιάννη Μπουτάρη

«Δήμαρχος του μήνα» για τον Οκτώβριο αναδείχθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα citymayors.com.
H ιστοσελίδα, η οποία τους δύο προηγούμενους μήνες είχε απονείμει την ίδια διάκριση στο δήμαρχο του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον και στο δήμαρχο της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ, εξήρε τη διαχείριση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης,

Είσαι ο 12-36, είμαι ο Σπύρος.

Είσαι ο 12-36, είμαι ο Σπύρος. Δεν χάρηκα που σε γνώρισα, βασικά χεσμένο σε έχω, αλλά αφου θέλω να σου πω 2-3 πραγματάκια που μου περνάνε από το μυαλό, θα στα πω. Εσύ και η διμοιρία σου με διακριτικό το κίτρινο παραλληλόγραμμο, ορμάτε σαν αφηνιασμένοι (του κώλου), σε μια ομάδα διαδηλωτών, που είχαν εγκλωβιστεί στην αφετηρία του

ΤΟ ΥΠΕΚΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ" ΜΥΘΟ

Το ΥΠΕΚΑ για πολλοστή φορά διαψεύδει το "παρατηρητήριο..."
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Μόλις ένα εικοσιτετράωρο κράτησε ο νέος "οικολογικός" μύθος του "παρατηρητηρίου μεταλλευτικών δραστηριοτήτων", που συνοδεύτηκε από προσκλητήρια, τύμπανα και ιαχές πολέμου. 
Το ΥΠΕΚΑ με αποψινή του ανακοίνωση κατέρριψε και αυτό το μύθο σαν χάρτινο πύργο, διαψεύδοντας εκ νέου τους ισχυρισμούς της εν λόγω ΜΚΟ...

Να ξεβρωμίσει ο τόπος…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ.

Το ΥΠΕΚΑ δεν απέστειλε κανένα έγγραφο, πουθενά και μάλιστα επείγοντος χαρακτήρα στις 10 Οκτωβρίου 2012, που να αφορά τη δραστηριότητα της εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ» στη Χαλκιδική.
Η Γενική Γραμματεία Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, απάντησε με δύο έγγραφα (28/9 και 4/10/12) προς τη Γενική Δ/νση Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, ύστερα από αίτημά της, με πρόσθετες διευκρινίσεις για την εγκεκριμένη Τεχνική Μελέτη του έργου (Δ8-Α/Φ7.49.13/2809/349/10-2-2012) των Σκουριών Χαλκιδικής.

Τι υποστηρίζει το ΥΠΕΚΑ για την υλοτόμηση του δάσους στις Σκουριές

Κανένα έγγραφο δεν έχει αποσταλεί που να αφορά την «Ελληνικός Χρυσός»
Απάντηση σε δημοσίευμα του ιστολογίου (blog) «Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων» δίνει το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ).
Το δημοσίευμα μιλούσε για επείγον έγγραφο του υπουργείου προς το Δασαρχείο Αρναίας, με το οποίο δινόταν εντολή για υπογραφή "Πρωτοκόλλου Εγκατάστασης και Υλοτόμησης" με την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός για 3.273 στρεμμάτων αρχέγονου δάσους στις Σκουριές και 857 στρεμμάτων στον Κοκκινόλακκα.

ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΤΑ ΤΕΛΗ, Ο Φ.Α.Π, ΚΑΙ ΤΑ «ΛΗΓΜΕΝΑ».

Του Βασίλη Τσούγκαρη

Λοιπόν, έχουν μεγάλη πλάκα αυτοί που υποτίθεται μας κυβερνούν.
Το τι σκαρφίζονται για να πάρουν από τον λαό και το τελευταίο «λεπτό» (όχι ευρώ), δεν περιγράφεται.
Το ότι ζουν σε άλλη χώρα, αν όχι σε άλλη διάσταση, δεν σηκώνει συζήτηση.
Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς;
Άντε τυχαία, να πούμε για τα τέλη κυκλοφορίας.
Δε λέω, καλό το νέο σύστημα χωρίς τα

KILLER: "Εργαζόμενοι με κοινωνική υπεραξία"

ΦΩΤΟ από ΕΔΩ

Ζητήματα καρδιάς

Καρτερός Θανάσης - ΑΥΓΗ
Έχουν ένα χούι οι διαδοχικοί αυτουργοί των Μνημονίων: Εμφανίζονται κάθε τόσο να κάνουν με το νου τους μπαϊράμι. Να βλέπουν φως εκεί που δεν το βλέπει κανείς άλλος, να ανακαλύπτουν χαμόγελα πίσω από γκριμάτσες αριθμών και δανειστών. Να το παίζουν σίγουροι, σωτήρες, τροπαιούχοι, μόλις εισπράξουν ένα χτύπημα στον ώμο από τους σκληρούς -επιπέδου μαφίας μιλάμε- συνομιλητές τους, συνοδευόμενο από το τετριμμένο: Καλά τα πάτε, συνεχίστε, μένουν πολλά να κάνετε ακόμα.

Τελικά είμαστε στην αρχή! Δεν είδαμε τίποτα ακόμα!


"Σ' ένα ανίκανο κράτος που δε "χορταίνεις" να το βρίζεις"!


Δεν θ' αφήσουν τίποτα ...όρθιο!


ΓΕΥΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΞΙ ΧΩΡΩΝ

Συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Πολυγύρου κ. Αστέριου Ζωγράφου και των εκπαιδευτικών από σχολεία της Κύπρου, της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Ρουμανίας, της Πολωνίας και της Εσθονίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Πολυγύρου.
Οι εκπαιδευτικοί φιλοξενούνται από το Δημοτικό Σχολείο Ορμύλιας στο πλαίσιο

ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΡΙΞΤΕ ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ...

Κύριε Εισαγγελεύ διερευνήστε ποιοί κρατούν
το κράτος σε ομηρία και παίζουν με τους θεσμούς του
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
...για να βρείτε ποιοι καταλύουν το Σύνταγμα και τους νόμους...
Την εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε η πρόσφατη καταγγελία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Θεσσαλονίκης για την καταστρατήγηση του ωραρίου και τις απλήρωτες υπερωρίες συναδέλφων τους, κατά τη διάρκεια των πρόσφατων αστυνομικών επιχειρήσεων στις Σκουριές στις 9 Σεπτεμβρίου.

Θεσσαλονίκη: Πρόταση - «βόμβα» για προφυλάκιση 29 ατόμων

Πρόταση - «βόμβα» κάνει ο εισαγγελέας για την υπόθεση των υπερβάσεων στο έργο κατασκευής του δρόμου Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου.

Ο εισαγγελέας εισηγείται στο δικαστικό συμβούλιο όχι μόνο την παραπομπή σε δίκη 29 ατόμων, αλλά ζητά τη σύλληψη και την προφυλάκισή τους! Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι ο αδερφός του Παναγιώτη Ψωμιάδη, Διονύσης, νυν αντιπεριφερειάρχης, ο πρώην νομάρχης Κώστας Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Τσαμασλής, ο Λευτέρης Τζιόλας, ο Ιωάννης Λεμπετλής και άλλα άτομα που διετέλεσαν νομαρχιακοί σύμβουλοι, καθώς και υπάλληλλοι.
Τι αντιμετωπίζουν
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εμπλεκόμενοι στη

Εορτασμός Μακεδονικού Αγώνα


Μουσική βραδιά

Νότες και μελωδίες μοναδικές από τον κόσμο της ελληνικής μουσικής θα γεμίσουν την βραδυά όσων παρευρεθούν σήμερα στο cafe bistro ¨Φουαγιέ¨, στην Αρναία Χαλκιδικής στις 21:00. Ο σολίστ Παναγιώτης Μαρκογιαννάκης στο πίανο σας υπόσχεται μία μοναδική βραδυά γεμάτη υπέροχη μουσική που θα σας ταξιδέψει! Να είστε όλοι εκει!
Είσοδος ελεύθερη
Φουαγιέ cafe bistro
Αρναία Χαλκιδικής