Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012

25% Έλληνας, 100% ρατσιστές

25% Έλληνας
(σύμφωνα με την κασιδιάρικη λογιστική)

Στο πρωτοφανές επεισόδιο που έγινε στη Βουλή χτες, ο θαυμαστής του Χίτλερ Ηλίας Κασιδιάρης αποκάλεσε “κατά 25% Έλληνα” τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Α. Παπανδρέου, μια φράση που έκανε αίσθηση. Ο χιτλερικός βουλευτής το είπε αυτό σε μια παρένθεση της ομιλίας του, όταν αναφέρθηκε σε ένα, όπως το είπε, “ιστορικό παράδοξο, μια ειρωνεία της ιστορίας”. Είπε λοιπόν ο θαυμαστής του Χίτλερ ότι στη μάχη του Κιλκίς, στον δεύτερο βαλκανικό πόλεμο, όταν ο ελληνικός στρατός κατέλαβε την πόλη κάνοντας έφοδο με εφόπλου λόγχη, έπεσαν ηρωικά  5.000 άνδρες, μεταξύ των οποίων και ο λοχίας πεζικού Παπανδρέου Νικόλαος.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη εκπέμπει S.O.S.


Του Αλέξανδρου Β. Αγιομαμίτη
Το κτήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης έχει άμεση ανάγκη της στοργής και της αγάπης μας
Η αναπλασμένη οικία Τραγανού, όπου στεγάζεται η Βιβλιοθήκη του Δήμου Πολυγύρου, εκπέμπει S.O.S προς κάθε κατεύθυνση και αξιώνει άμεσες παρεμβάσεις προκειμένου να ανασταλούν φθορές που επιδεινώνονται επικίνδυνα.
Τις αναφέρω επιγραμματικά:

ΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ USB...


ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Ανεπιθύμητη η Μέρκελ στην Ελλάδα!

Ανεπιθύμητη η Μέρκελ στην Ελλάδα

Ξεσηκωμός, όλοι στους δρόμους ενάντια σε κυβέρνηση και ΕΕ
Η αναγγελία της επίσκεψης Μέρκελ είναι πρόκληση για το λαό. Η γερμανίδα καγκελάριος είναι ανεπιθύμητη. Επικεφαλής μιας ΕΕ που με πρόσχημα το χρέος και εργαλείο τα Μνημόνια μετατρέπει τους εργαζόμενους της Ευρώπης σε δούλους του γερμανικού και ευρωπαϊκού κεφαλαίου. Εκπροσωπεί μια Ευρώπη που ενώνεται ενάντια στους εργαζόμενους και συμμετέχει στην πολεμική εκστρατεία των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ ενάντια στους λαούς του πλανήτη για να κερδίσουν αγορές και πλουτοπαραγωγικές πηγές οι πολυεθνικές.

Χρέος και ευθύνη για τα μεταλλεία Χρυσού

Λυπάμαι, γιατί καθυστερημένα διάβασα τα σχόλια και τις απόψεις που τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο και που αφορούν τα μεταλλεία χρυσού στην Χαλκιδική.
Λυπάμαι ακόμη, γιατί διάβασα απόψεις-κριτικές και σχόλια, επίσης, εκτός των άλλων, και από πανεπιστημιακούς δασκάλους, πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, που δεν συνάδουν, ούτε με την θέση και το αξίωμα, (δεν λέω λειτούργημα), που ασκούν, αλλά ούτε και με την φυσική τους παρουσία σαν απλοί πολίτες, σε μια χώρα που δοκιμάζεται σε πολλούς τομείς στις μέρες μας.

«Μπετόν αρμέ» Έβρος – Ροδόπη. ΟΧΙ στον χρυσό και από το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ

Ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση κατά των επενδύσεων χρυσού στέλνουν Ροδόπη και Έβρος. Μετά τις ομόφωνα αρνητικές θέσεις που εξέφρασαν τα Δημοτικά Συμβούλια Σαπών – Μαρώνειας, Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνής, όχι στον χρυσό, όχι στο κυάνιο, είπε το βράδυ της Τετάρτης και το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης που συνεδρίασε στην Κομοτηνή.

Νέα από την "ευτυχισμένη", λόγω εξορύξεων χρυσού, Φινλανδία!

 Ένα ωραίο άρθρο μου έστειλαν πρόσφατα φίλοι από το Κιλκίς.
Αναφέρεται στη Φιλανδία, χώρα μοντέλο για τους επίδοξους ανά τον κόσμο χρυσοθήρες.
Οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι μεγάλες αποστάσεις από κατοικημένες περιοχές δημιουργούν τις θεωρητικά ιδανικές συνθήκες για τις ποιο βρώμικες μεταλλευτικές δραστηριότητες...τις εξορύξεις χρυσού! Έτσι αποτελούν το τέλειο άλλοθι για το πατρονάρισμα των ανθρώπων που αντιδρούν, όπως στη περιοχή μας.