Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

"Πατρική" συμβουλή...


ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ Ε.Ε ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ (video)

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Το Επιμελητήριο Έβρου διοργάνωσε στην Αλεξανδρούπολη ημερίδα σχετικά με την εξόρυξη χρυσού. 
Το πολύ ενδιαφέρον σημείο αυτής της εκδήλωσης ήταν η παρουσία του κ. Γιώργου Κρεμλή σε ρόλο κεντρικού εισηγητή, ο οποίος είναι υπεύθυνος για θέματα περιβάλλοντος της ευρωπαϊκής επιτροπής, με εξειδίκευση το νομοθετικό πλαίσιο που εφαρμόζεται για τις εξορυκτικές βιομηχανίες σ΄όλη την

Ρατσιστής ο δασκαλάκος...!

Παλιός "αθλητής" και "εκπαιδευτικός", σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Αρναίας προπηλάκισε τον προπονητή της ομάδας της "Νίκης" Πολυγύρου, ο λόγος:
-Επειδή η ομάδα της "Νίκης" Πολυγύρου χρησιμοποιεί έγχρωμο ποδοσφαιριστή Πορτογαλικής υπηκοότητας, φοιτητή σε Ελληνικό Δημόσιο Πανεπιστήμιο!!!
Ο απαράδεκτος "εκπαιδευτικός" Κ.Ν. (Ρ: αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του εκπ/κού) απευθυνόμενος στον προπονητή είπε: "...πρέπει να ντρέπεσαι που χρησιμοποιείς μαύρο ποδοσφαιριστή...". 

ΑΠΟΛΛΩΝ Αρναίας - ΝΙΚΗ Πολυγύρου 2-2

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι του Απόλλωνα Αρναίας και της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου, για το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, και τέρματα 2-2.
Η ομάδα του Πολύγυρου προηγήθηκε με 0-2 στο ημίχρονο με δύο τέρματα που πέτυχε ο

Ο Πολύγυρος και πάλι στα ...αζήτητα;

Το νέο ρυθμιστικό σχέδιο της Θεσσαλονίκης στη τελευταία του και μάλλον οριστική μορφή μπορούμε να δούμε στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου και προστασίας Περιβάλλοντος Θεσσαλονίκης (ΕΔΩ). 
Παρατηρώντας το Χάρτη της εικόνας  (μπορείτε να τον βρείτε σε μεγάλο μέγεθος ΕΔΩ) παρατηρούμε ότι ο Πολύγυρος είναι και πάλι εκτός σοβαρού προγραμματισμού τουλάχιστον ως προς τους οδικούς άξονες, συγκεκριμένα:

Εκδήλωση μνήμης των Εθνικών Ευεργετών!

Στην εικόνα βλέπουμε την επίσημη ανακοίνωση της Π.Κ.Μ. για τον εορτασμό της ημέρας των Εθνικών Ευεργετών. Διαβάστε την και ...
Στην εκδήλωση, σήμερα 30/9/12 στο ηρώον της πόλης του Πολύγυρου, παραβρέθηκαν:

ΤΟ ΝΕΟ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ... ΤΟΞΙΚΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΗ ΜΙΣΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ!!!


Τα σχέδια τους για την βορειοανατολική Χαλκιδική ...
 Υποενότητα Βορειοανατολικής Χαλκιδικής: ορίζεται η περιοχή που περιλαµβάνεται  εντός των εδαφικών – διοικητικών ορίων του δήµου Αριστοτέλη, συµπεριλαµβανοµένης  και της δηµοτικής ενότητας Ζερβοχωρίων του δήµου Πολυγύρου. Ορίζονται οι εξής κατευθύνσεις για την Υποενότητα: