Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ανυπακοή! Εξέγερση παντού!


Oι Ενεργοί Πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Αρναίας στο πλευρό του Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομου Μαϊδώνη.

"Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε και εμείς από την πλευρά μας ως Ενεργοί Πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Αρναίας είναι να συνυπογράψουμε την επιστολή  που απέστειλαν η Πρωτοβουλία Πολιτών και Φορέων Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου, ενόψει της εκλογής νέου μητροπολίτηκαι να ευχηθούμε η χάρης του Αγίου Πνεύματος να φωτίσει και να μας προσφέρει τον άξιο συνεχιστεί του αείμνηστου μητροπολίτη Νικόδημου." (Ρ: Η επιστολή που αναφέρεται ΕΔΩ)

"ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΕ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΜΕ, ΑΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ"

Μίλησε για θανάτους παιδιών... 
και τον χειρόκροτησαν!
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Ο ιδρυτής του «παρατηρητηρίου γερμανικών συμφερόντων» διατύπωσε αυτή τη φράση – σοκ, απευθυνόμενος σε ομοτράπεζους και ομοϊδεάτες του της διανομαρχιακής επιτροπής Έβρου - Ροδόπης κατά των μεταλλείων, στο περιθώριο της «επιθεώρησης» που έκανε την προπερασμένη Κυριακή στην περιοχή.
Τη φράση αυτή και πολλές άλλες, «οικολογικών» αντιλήψεων και προθέσεων, μπορεί να τις δει και να τις ακούσει κάποιος σε σχετικό βίντεο διάρκειας 11 λεπτών, που έχει ανεβεί ήδη στον ιστότοπο omnia tv.

«ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΕ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ»


Και τώρα, σιωπή!
Οι φαρμακοποιοί εκτελούν κανονικά (;) συνταγές, οι ασφαλισμένοι παίρνουν τα φάρμακα τους, και όλα καλά όλα ανθηρά, μέχρι την επόμενη φορά που θα επαναληφτούν τα ίδια, και η φορά αυτή δεν θα αργήσει να έρθει .
Απορώ πως ησυχάζουμε ΟΛΟΙ τη στιγμή που η αρρωστημένη κατάσταση στο χώρο της υγείας εξακολουθεί να υφίσταται.
Η κυβέρνηση (η ποια;) κατάφερε και τα μπάλωσε, γλυτώνοντας έτσι, η καλύτερα παίρνοντας «παράταση» από την λαϊκή εξέγερση.

Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Χαλκιδικής

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ 26 ΣΕΠΤΕΜΠΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΣΕΒ
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!
Πολίτες της Χαλκιδικής, 
Η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, διαψεύδοντας πλήρως τις προεκλογικές δεσμεύσεις των τριών αυτών κομμάτων για επαναδιαπραγμάτευση – απαγκίστρωση από τα μνημόνια και εξαπατώντας το λαό, προετοιμάζει, εφαρμόζοντας πιστά το μνημόνιο, με το νέο πακέτο αντικοινωνικών μέτρων τη μεγαλύτερη λεηλασία, που έχει υποστεί διαχρονικά η κοινωνία και η χώρα μας.

Κάλεσμα της ΕΛΜΕ Χαλκιδικής: ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ!


ΣΤΡΑΤΩΝΙΣΙΟΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ... ΤΟ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ..." ΣΑΣ ΑΓΑΠΑ... ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ...!

Το μόνο που το ενοχλεί..., είναι όταν σας βλέπει έτσι!
Η γεμάτη παραλίας σας, το... αρρωσταίνει!
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Τα μάθατε τα νέα; 
Το «παρατηρητήριο γερμανικών συμφερόντων» μέσω νέας και κυρίως «φιλικής» ανάρτησης προς το Στρατώνι και τους κατοίκους του, αναρωτιέται με ισχυρές δόσεις παραπόνου, γιατί η στάση και η δράση του εκλαμβάνεται ως εχθρική από τους Στρατωνίσιους...
Γιατί τέτοια συμπεριφορά απέναντι στο

Ερχόμαστε για τον χρυσό!

Φλας αριστερά από το Ρεύμα

Στον ΣΥΡΙΖΑ αρχίζουν να διαμορφώνονται οι αντιθέσεις στην ευρωπαϊκή στροφή 
Άρχισαν τα εσωκομματικά όργανα στην Κουμουνδούρου καθώς είναι πλέον ορατό στον ΣΥΡΙΖΑ ότι οι αντιθέσεις στο εσωτερικό του οξύνονται τόσο εξαιτίας της ευρωπαϊκής στροφής όσο και ενόψει της μετατροπής του σε ενιαίο κόμμα.
Η τελευταία, μέσω της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης, που πλέον μετατίθεται για τον Νοέμβριο, θα αποτελέσει ισχυρή δοκιμασία και στο εσωτερικό του πολυτασικού Συνασπισμού αλλά και στο πεδίο των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΝ ''ΕΧΕΙ'' ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗΣ...


Ο Γ. Δριβελέγκας για τα Ειρηνοδικεία Συκιάς Ιερισσού


“Συνδρομή της ΕΕ για την υλοποίηση της επένδυσης χρυσού της Χαλκιδικής” …και πράσινα άλογα!


Την περασμένη εβδομάδα έκανε το γύρο των ιστολογίων και των ΜΜΕ μια είδηση με τίτλο “Τη συνδρομή της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα στην προπαρασκευή της επένδυσης στα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής προσφέρει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή”. Τα καθεστωτικά ΜΜΕ άρχισαν πάλι τους επαίνους για τη “μεγάλη επένδυση” που τώρα πια “θα παρακολουθείται στενά από την Ε.Ε”, οι υπέρμαχοι της επένδυσης πανηγύρισαν και αυτοί που έψαχναν άλλοθι για να στηρίξουν την καταστροφή της Χαλκιδικής, το βρήκαν. Όλα καλά, η επένδυση θα έχει τη βούλα της Ε.Ε., εσείς γιατί φωνάζετε;

Αύριο, Τετάρτη 26/9: ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΔΑΜΕΡΙΟΥ


Ανοιχτή Επιστολή
Προς την Ιερά Σύνοδο και κάθε πολιτικό και κοινωνικό Φορέα 
Για την ανάδειξη σε Μητροπολίτη Ιερισσού  του π. Χρυσόστομου Μαϊδώνη
 Όπως σας  είναι γνωστό , από τις 16 Σεπτεμβρίου 2012 , μετά την κοίμηση του Μακαριστού Μητροπολίτη Ιερισσού Νικοδήμου , έχει χηρέψει η εν λόγω θέση της Μητρόπολής μας , και σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται η πλήρωση της ,μετά από εκλογή που θα λάβει χώρα στην τακτική γενική Συνέλευση της Ιεράς Συνόδου στην Αθήνα το διάστημα από 02 έως 05 Οκτωβρίου 2012.

Η αλήθεια για τα μεταλλεία της Χαλκιδικής

Σε 15,5 δις ευρώ ανέρχεται σύμφωνα με τις κοινές εκτιμήσεις, υπέρμαχων και πολέμιων, η αξία των μεταλλευμάτων που βρίσκονται στην Χαλκιδική. Ο Χρυσός βέβαια δεν βγαίνει από την Γη με το κόσκινο όπως την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Σήμερα επιβάλλεται χημική παρέμβαση σε μια δασική περιοχή που θυμίζει μεσογειακή ζούγκλα από την βιοποικιλότητά της.
Η περιεκτικότητα του εδάφους σε χρυσό στην περιοχή, είναι 0.8 γραμμάρια ανά τόνο.
Επί 2.500 χρόνια έχουν εξορυχτεί περίπου 30 εκ. τόνοι,από τα οποία τα περίπου 20 εκ. βγήκαν από το 1927 επί εποχής Μποδοσάκη.

ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ Ή ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ


Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, νέοι και νέες
Συντριπτικό πακέτο μέτρων κοινωνικού ολοκαυτώματος προωθεί η τρόικα εσωτερικού ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ υλοποιώντας μέχρι κεραίας τις επιταγές της τρόικα, και του ελληνικού και διεθνούς κεφαλαίου. Η κυβέρνηση προχωρά σε εγκληματική λεηλασία  όσων έχουν απομείνει από τα εργατικά-λαϊκά εισοδήματα και δικαιώματα, με στόχο  δήθεν την αποφυγή της χρεοκοπίας, ενώ οδηγεί ολοταχώς στη χρεοκοπία τουπαραγωγικού ιστού της χώρας και του λαού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ


ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΑΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
Μισθός παχυλός ,ποσοστά επί των κερδών...
Επειδή εδώ και 12 χρόνια διαδίδεται ότι οι προπονητές της ομάδας μας πληρώνονται αδρά και έχουν στήσει επιχείρηση στο γήπεδο, είμαστε αναγκασμένοι να'' ανακατευτούμε όπως λέγαν οι παλιοί με τα πίτουρα και τις κότες'' και να προτείνουμε στους ανώνυμους σχολιαστές της Ρεσπεντζα ή σε κάποιον άλλον "φίλο" μας να αναλάβει το ταμείο και την οικονομική διαχείριση της ομάδας μας .
Υποχρεώσεις του ταμία είναι οι εξής