Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Χαλκιδικιώτης Θέμης Τσούφης στο Ignite

Το ignite είναι διεθνές event δημιουργικότητας και καινοτομίας το οποίο άρχισε το 2006 από το Σιάτλ στην Αμερική, η συμμετοχή ομιλητή είναι έπειτα απο αυστηρή επιλογή. 
Στην Ελλάδα επιλέχθηκαν 20 άτομα μεταξύ 600+.  Ανάμεσά τους και ο Χαλκιδικιώτης επιχειρηματίας Θέμης Τσούφης!

Το αντικείμενο της παρουσίασης του ήταν το Branding of Greek

ΑΠΕΡΓΙΑ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ. ΤΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

ΑΠΕΡΓΙΑ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ. ΤΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ στις κατά τόπους συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ πλατεία Δημαρχείου 10:30 π.μ.
 Συναδέλφισσες συνάδελφοι
              Δεν έχουμε ούτε ώρα για χάσιμο. Απεργάζονται το ΧΑΜΟ μας, κυβέρνηση, Ε.Ε., Ε.Κ.Τ. Δ.Ν.Τ. (ΤΡΟΪΚΑ), πλουτοκρατία, με το ξεπούλημα του ΕΛΤΑ, με τα νέα βάρβαρα μέτρα.

low cost procedures! ΧΡΥΣΟΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ


Όπως έχουμε πει σε προηγούμενη ανάρτηση η ELDORADO GOLD δεν φημίζεται για την οικολογική της συνείδηση και την αξιοπιστία.
Δείτε πως αυτοπροσδιορίζεται η ίδια στο επίσημο site της στη Τουρκία.
Εταιρεία χαμηλού κόστους παραγωγής χρυσού!!!
Δεν χρειάζεται κάποιος να έχει πανεπιστημιακές γνώσεις για να καταλάβει τι σημαίνει αυτό!

Ταξίδια για την κόρη ή για το κράτος!

Πράσινη ελιά Χαλκιδικής: "Εξαιρετική σε σχέση με τα άλλα είδη ελιάς"

18χρονος χτυπήθηκε από ρεύμα και πέθανε

To απόγευμα της Πέμπτης ένας 18χρονος κατά τη διάρκεια εργασιών εσωτερικού καθαρισμού δεξαμενής επιχείρησης μεταποίησης ελιάς ιδιοκτησίας του πατέρα του, χτυπήθηκε από ρεύμα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Το δυστύχημα συνέβη στον Άγιο Μάμα Χαλκιδικής. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανιών, ενώ ενημερώθηκε σχετικά και η Τεχνική και Υγειονομική Επιθεώρηση Εργασίας Χαλκιδικής. (ΠΗΓΗ)

Διαμαρτυρία Ένστολων στον Πολύγυρο

Διαμαρτυρία Ένστολων, (Πυροσβεστών, Αστυνομικών) έξω από την Α.Δ. Χαλκιδικής, 21/09 /2012 . 
Οι ένστολοι επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Xαλκιδικής, κο Παπουτσή, προκειμένου να ενημερωθεί η φυσική και πολιτική ηγεσία.

"ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ?"


ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Αυτό ήταν το "ερώτημα-απάντηση"ανάρτησης, από την πλευρά των αυτόκλητων προστατών και των συμπαραστατών τους... 
Με φωτογραφίες επιχειρούσαν να "σβήσουν" αυτά, που άναψαν και κάποιοι απ' αυτούς, ενδεχομένως να έσβησαν κιόλας στις Σκουριές, στις 9 Σεπτεμβρίου. 
Εμείς και πάλι, δε θα υποστηρίξουμε, ότι όλοι όσοι συμμετέχουν σε μάχες τύπου "αντάρτικου πόλης" μέσα σε δάσος, είναι όλοι συλλήβδην εμπρηστές και με ελλειπή... οικολογική συνείδηση.

ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΛΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Τ.Δ. ΟΛΥΝΘΟΥ


===ΜΕ 4.034.222,67 € ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Π. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ Η ΣΥΛΛΟΓΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΛΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Τ.Δ. ΟΛΥΝΘΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
===ΣΤΟ ΕΣΠΑ ΤΟ 4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΛΥΒΩΝ
 Ακόμη ένα έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονία – Θράκη» για τον Δήμο Πολυγύρου, μετά από απόφαση του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα η πράξη «Συλλογή, μεταφορά, επεξεργασία και διάθεση λυμάτων οικισμού Όλυνθος Δήμου Πολυγύρου», προϋπολογισμού 4.034.222,67 €.

«Επτά χρόνια μετά την έναρξη της ποινικής διερεύνησης για την υπόθεση SIEMENS ουδεμία εξέλιξη! Αρνησιδικία;»


ΕΡΩΤΗΣΗ προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη SIEMENS υπέβαλαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ αυτών και ο Χαλκιδικιώτης βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δριβελέγκας.
Διαβάστε το κείμενο της ερώτησης: 
 Θέμα: «Επτά χρόνια μετά την έναρξη της ποινικής διερεύνησης για την υπόθεση SIEMENS ουδεμία εξέλιξη! Αρνησιδικία;»
 Κύριε Υπουργέ,

Επίκαιρη ερώτηση Δριβελέγκα για το πετρέλαιο θέρμανσης

Επίκαιρη ερώτηση που αφορά την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης υπέβαλε ο βουλευτής Χαλκιδικής Γιάννης Δριβελέγκας προς τον υπουργό οικονομίας.
Το πλήρες κείμενο της ερώτησης:
Προς : Τον κ. Υπουργό Οικονομίας
κ. Υπουργέ
Προκειμένου να κλείσει το πακέτο των 11.9 Δις ευρώ πληροφορούμαστε, από τα έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε., ότι διαμορφώνεται πρόταση για εξίσωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης.

ΚΟΥΙΖ: ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΤΙ... ΠΑΡΑΞΕΝΟ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ?

Βλέπετε κάτι το... αντιοικολογικό
σ 'αυτή την αφίσα-φωτό;
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Αυτή η αφίσα είναι ο "κράχτης", που επέλεξε το ανοιχτό συντονιστικό Θεσσαλονίκης, για να να προβάλει επικοινωνιακά αντιμεταλλευτική εκδήλωση στο πολυτεχνείου του Βόλου στις 29 Σεπτεμβρίου.
Η ασπρόμαυρη αφίσα, προέρχεται από τις "καλλιτεχνικές" φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν από τις πολλές φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες, που είχαν μαζί τους, οι διαδηλωτές στις Σκουριές, όπου σημειώθηκαν και πάλι δυστυχώς γεγονότα, που αμαύρωσαν τον "οικολογικό" χαρακτήρα της εκδήλωσης.
Κατά την άποψη μας, είναι απόλυτα δικαιολογημένη η επιλογή της από το "ανοιχτό συντονιστικό Θεσσαλονίκης", για τα μηνύματα που θέλει να περάσει στο

Προσφυγή για την επιστροφή των χρημάτων που απώλεσαν τα Ασφαλιστικά Ταμεία από το "κούρεμα".


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) ανακοινώνει ότι, προσφεύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας ζητώντας την επιστροφή των χρημάτων που απώλεσαν τα Ασφαλιστικά Ταμεία από το μονομερές «κούρεμα» των ομολόγων που αποφάσισαν κυβέρνηση και τρόικα στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του χρέους (PSI).
Η Ομοσπονδία, έχοντας πλήρη συναίσθηση των ευθυνών της, αλλά και των υποχρεώσεων της απέναντι στα μέλη της, αποφάσισε πέραν της προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας να προβεί και σε κάθε άλλη νόμιμη ενέργεια για την αναζήτηση των ποσών που χάνουν τα Ασφαλιστικά Ταμεία και οι ασφαλισμένοι εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ακόμη και της προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου, καθώς επίσης και στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΙΔΡΥΣΗΣ Τ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ / ΕΚΜ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ


Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου Έναρξη τμημάτων εκμάθησης παραδοσιακών Χορών