Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2012

Παλαιοχώρι: Διαδήλωση υπέρ της επένδυσης χρυσού!

Τα ΜΑΤ έβαλαν τη φωτιά στο δάσος στις Σκουριές (;)

Σκουριές: 15 συνολικά προσαγωγές

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας, αυτή τη στιγμή, έχουν μεταφερθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο, οχτώ (8) Μεγαλοπαναγιώτες ενώ μεταφέρονται με αστυνομικά οχήματα και τρεις (3) Ιερισσιώτες.
Άλλα τέσσερα (4) άτομα (δεν είναι Χαλκιδικιώτες), έχουν συλληφθεί και μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Ιερισσός: Συγκέντρωση για τις προσαγωγές

Πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα Ιερισσού για να διαμαρτυρηθούν για τις προσαγωγές διαδηλωτών.

Εγγραφές αθλητών στον Α.Ο.Π. "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"


Στη Γαλάτιστα για τη Γιορτή Κτηνοτροφίας ο Μ. Χαρακόπουλος

Η ενίσχυση της κτηνοτροφίας με επενδύσεις αλλά και νέες μεθόδους ανάπτυξης αποτελούν τους στόχους του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπως επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός, Μάξιμος Χαρακόπουλος, σε ομιλία του στην Γαλάτιστα Χαλκιδικής, όπου επισκέφτηκε σήμερα τα περίπτερα της έκθεσης της 2ης Γιορτής Κτηνοτροφίας (7-9 Σεπτεμβρίου).

Δήμος Αριστοτέλη 9/9/2012

Από το "μέτωπο"

Η Αργεντινή και τα τρίκυκλα

Καρτερός Θανάσης - ΑΥΓΗ
Αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε: Η Ν.Δ. και οι εντιμότατοι φίλοι της στα ΜΜΕ έχουν το ταλέντο να πηγαίνουν την ατζέντα και την κουβέντα παντού, εκτός από την ταμπακέρα που άνοιξαν για να μας χώσουν μέσα και να μας φουμάρουν με την άνεσή τους οι δανειστές. Μέχρι την Αργεντινή που λέει ο λόγος - και η πράξη…- μπορούν να φτάσουν, αρκεί να ξεφύγουν από τους «κακόμοιρους» τους Έλληνες, τους κάδους σκουπιδιών της πρωτεύουσας και των περιχώρων, τους αριθμούς της φρίκης για την ανεργία και την ύφεση και φυσικά την επερχόμενη νέα και μεγαλύτερη απ’ όλες επέλαση σωτηρίας των ιθαγενών.

Προσαγωγές διαδηλωτών

Έχουν γίνει προσαγωγές διαδηλωτών από τη διαδήλωση στις Σκουριές και αυτή τη στιγμή μεταφέρονται στην Αστυνομική διεύθυνση Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο.

Την Τρίτη ξεκινούν οι εργασίες βελτίωσης της οδού Θέρμης - Γαλάτιστας προς Χαλκιδική

Την ερχόμενη Τρίτη θα ξεκινήσουν οι εργασίες διαπλάτυνσης και βελτίωσης της επαρχιακής οδού Θέρμης – Γαλάτιστας, που οδηγεί στην Χαλκιδική, στις οποίες θα εργαστούν περίπου 150 ντόπιοι για διάστημα 30 μηνών.
Την έναρξη των εργασιών ανακοίνωσε χθες το βράδυ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος στο πλαίσιο επίσκεψής του στην 2η Γιορτή Κτηνοτροφίας στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής (7-9 Σεπτεμβρίου), επισκέφτηκε εργοτάξιο της εταιρείας - στην Αγία Αναστασία - που θα αναλάβει την ανακατασκευή.

Σκουριές, 9/9/2012

Η μάχη στις Σκουριές

Τους πέντε έχουν φτάσει οι τραυματίες στις Σκουριές, στη συγκέντρωση κατά των μεταλλείων, ένας εκ των οποίων είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος. Ο ένας τραυματίας έχει δεχτεί χτύπημα με γκλομπ. 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι διαδηλωτές κατά των μεταλλείων έχουν υποχωρήσει στο σημείο Οξάρες.
Πηγή: alterthess.gr

Φωτιά στις Σκουριές

Φωτιά έχει ξεσπάσει στις Σκουριές, αυτή τη στιγμή  κατευθύνονται, προς τις Σκουριές, 5 οχήματα με 10 πυροσβέστες και ένα πεζοπόρο τμήμα 12 ατόμων.

ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΕΣ GO HOME, ΞΑΝΑ...!

Μην ξανάρθετε ΠΟΤΕ στα Μαδεμοχώρια, με τέτοιες διαθέσεις...
Σε αναζήτηση ανοικτών οδικών αρτηριών...., για να επιστρέψουν στο Κιλκίς, μαθαίνουμε ότι βρίσκονται περίπου 30 αυτοκίνητα (από τα 150 συνολικά που ξεκίνησαν από την Ιερισσό), των οποίων οι επιβαίνοντες από το πρωί βρέθηκαν στην περιοχή μας, για να λάβουν και αυτοί με τη σειρά τους στην "ειρηνική επιχείρηση" κατάληψης του εργοταξίου των Σκουριών.

Η μάχη του Χρυσού


Χιλιάδες διαδηλωτές αναμένεται να βρεθούν και σήμερα στο όρος Κάκαβος, στη θέση Σκουριές, προκειμένου να εμποδίσουν την έναρξη των εργασιών στα μεταλλεία της περιοχής. Από το πρωί κόσμος φτάνει στην πλατεία της Ιερισσού, ενώ δεκάδες διαδηλωτές καταφθάνουν από τη Θεσσαλονίκη. 
Συνεχής ενημέρωση:
19:15: Οι διαδηλωτές έχουν υποχωρήσει στο σημείο Οξάρες μετρώντας 5 τραυματίες. Ο ένας τραυματίας έχει δεχτεί χτύπημα με γκλομπ και του έχει προκληθεί αιμόπτυση.

Τραυματίστηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις Σκουριές

Ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, όπως δηλώνει ο ίδιος, τραυματίστηκε από ρήψη χημικού στη συγκέντρωση των κάτοικων στις Σκουριές
Όπως δηλώνει ο βουλευτής εκτός από αυτόν τραυματίστηκε μια ακόμη γυναίκα στο κεφάλι με τον ίδιο τρόπο. 
Ο κ. Διαμαντόπουλος υποστηρίζει ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν από την πλευρά της αστυνομίας. (ΠΗΓΗ)

Πεδίο μάχης το δάσος των Σκουριών

Φωτιές, χημικά και πετροπόλεμος συνθέτουν το σκηνικό στο δάσος των Σκουριών όπου συνεχίζεται η ενταση μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών κατά των μεταλλείων.

ΝΙΚΗ Πολυγύρου - ΑΕΤΟΣ Βαρβάρας 3-1

Με πολύ καλή εμφάνιση η ΝΙΚΗ Πολυγύρου, στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου, κέρδισε τον περυσινό πρωταθλητή Χαλκιδικής ΑΕΤΟ ΒΑΡΒΑΡΑΣ με τέρματα 3-1.
Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια των αγώνων κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής.
Η σημερινή παρουσία της ομάδας του Πολυγύρου (με πολλές απουσίες) ενθουσίασε τους φίλους της, που βρέθηκαν στο γήπεδο, και όλοι ελπίζουν σε μια πολύ καλή πορεία στο κύπελλο και το πρωτάθλημα Χαλκιδικής.
Δείτε το φύλλο αγώνα στη συνέχεια. (υπογραμμισμένα τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της ΝΙΚΗΣ που πέτυχαν τα τέρματα)

Εκδήλωση απονομής βραβείων

"ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ" ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ

Ανάβουν φωτιές στο δάσος, για να καταλάβουν
το εργοτάξιο. Ο ορισμός της οικολογικής συνείδησης!
Οι εμπρηστές της "οικολογίας" χρησιμοποιούν και πάλι τη μέθοδο της πρόκλησης πυρκαγιών για να εγκλωβίσουν και να αποπροσανατολίσουν ταυτόχρονα τις αστυνομικές δυνάμεις, όπως έκαναν και στις 5 Αυγούστου.
Ανάβουν φωτιές μέσα στο δάσος. Αυτή τη φορά όπως πληροφορούμαστε, τις φωτιές τις ανάβουν χρησιμοποιώντας κάποια εύφλεκτα σπρέι...

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ- ΔΕΚΑΔΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΕΝΤΟΠΙΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Σε εξέλιξη βρίσκεται όπως μαθαίνουμε ο κλεφτοπόλεμος των προστατών της ΒΑ Χαλκιδικής και των ξενόφερτων εξτρεμιστών συνεργών τους με τις αστυνομικές δυνάμεις. Το σχέδιο τους και αυτή τη φορά καλά οργανωμένο με στόχο την ανακατάληψη των Σκουριών. 
Η πομπή των 150 αυτοκινήτων, που ξεκίνησε από την Ιερισσό, στην περιοχή του Γοματίου έσπασε στα δύο. Περίπου 50 αυτοκίνητα κινήθηκαν προς το Χονδρό Ραχώνι με σκοπό να προσεγγίσουν το εργοτάξιο από την πίσω πλευρά και τα άλλα 100 αυτοκίνητα συνέχισαν κανονικά την πορεία τους προς το Χονδρό Δέντρο.

"ΕΞΩ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ"

Οι κάτοικοι των Μαδεμοχωρίων βγήκαν στους δρόμους για 
να υπερασπιστούν το μεροκάματο και τις περιουσίες τους
Με κεντρικό σύνθημα «ΕΞΩ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ», εκατοντάδες κάτοικοι από το Παλαιοχώρι και τη Μ. Παναγία, εντελώς απροειδοποίητα, συγκεντρώνονται αυτή τη στιγμή στις εισόδους των χωριών τους.
200 και πλέον κάτοικοι του Παλαιοχωρίου και 100-150 κάτοικοι της Μ.Παναγίας, όπως μάθαμε, κατέβηκαν στο δρόμο. 
Υποστηρίζουν πως βρίσκονται στο πόδι προκειμένου να

Ο ορισμός του "ερασιτεχνικού" αθλητισμού !

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ…

Ενέργεια από ζάχαρη... (σάπια φρούτα, ζαχαροκάλαμο...)

Δείτε τι μπορεί να κάνει κάποιος μόνος του! 
Eίναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!
O άνθρωπος αυτά που έκανε ήθελε να τα δώσει να γίνουν σε εθνικό επίπεδο. 
Έστελνε μέιλ στον Παπανδρέου, από πριν γίνει πρωθυπουργός, και φυσικά δεν πήρε καμία απάντηση...

ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ... ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ


Οι Βαλκάνιοι τουρίστες έσωσαν τη Χαλκιδική

Σωτήριοι αποδείχθηκαν τόσο οι Βαλκάνιοι όσο και οι Ρώσοι και οι Ουκρανοί τουρίστες τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν για τις επιχειρήσεις του τουρισμού στα τρία «πόδια» της Χαλκιδικής, αφού, όπως καταδεικνύουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι Ελληνες φέτος δεν έκαναν διακοπές. Η πτώση από την ελληνική αγορά ξεπερνάει και το 50%!

Εντυπωσιακή συγκέντρωση κατά του χρυσού στη ΔΕΘ


Με εξαιρετικό τρόπο ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του τριημέρου δράσεων, ενάντια στα μεταλλεία χρυσού, που οργανώνουν οι επιτροπές αγώνα των κατοίκων των «στοχοποιημένων» περιοχών, το ανοιχτό συντονιστικό Θεσσαλονίκης ενάντια στα μεταλλεία χρυσού και η επιτροπή αλληλεγγύης στη Χαλκιδική (της Αττικής).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ EL DORADO ΚΑΙ ... ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ" !

Ο Δήμαρχος της EL DORADO και τα τσιράκια του, καταγγέλουν λίγα άτομα μεταξύ των πολλών, ως υπαίτιους για τα γεγονότα του Μαρτίου,στο Δημαρχείο Ιερισσού!!!!
Όπως θα διαπιστώσετε διαβάζοντας,ένας και μοναδικός στόχος αυτής του της ενέργειας, είναι ο αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης, Μιχάλης Βλαχόπουλος και οι πλέον κοντινοί του άνθρωποι. Υποψήφιοι, γραμματείς, υδραυλικοί, ξαδέρφια και μπατζανάκια!!
Εμείς,θα πούμε στον Δήμαρχο της καταστροφής, πως δεν είναι μόνο αυτοί οι λίγοι που πρέπει να υπολογίζει σαν αντιπάλους στα άνομα σχέδιά του! Είμαστε χιλιάδες και μετά από αυτή του την ενέργεια, θα γίνουμε ακόμα

Εκδήλωση στην Ορμύλια

ΚΑΛΕΣΜΑ
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ορμύλιας Τάσος Σαραφίδης σας καλεί σε εκδήλωση στις 12 του Σεπτέμβρη και ώρα 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Ορμύλιας με θέμα:
«ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗ Β.Α. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ»
Θα υπάρξουν εισηγήσεις: