Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Σταϊκούρας στη Γαλάτιστα

Η ουρά του αλόγου

Από τα συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη, 8/9


"Μην γκρινιάζουμε αύριο ότι δεν μας προειδοποίησαν."

Ο Πέτρος Τατσόπουλος είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ακαδημία ποδοσφαίρου "ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ"


ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΦΟΥΣΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ..."

Έκαστος στο είδος του και το "παρατηρητήριο..."
στις φούσκες και τις απειλές του!!!
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Λάβαμε αυτό το email από την πολύ καλή φίλη του blog, αγωνίστρια της λογικής και της δημιουργίας και κατοίκου της περιοχής την κ. Ευγενία Μάρκου. 
Το email  απευθύνεται στον ιδρυτή του "παρατηρητηρίου..." με αφορμή την κατάπτυστη αναφορά-καταγγελία, που έδωσε στη δημοσιότητα.
 Ακολουθεί σχόλιο του blog.

Διαμαρτυρία Eπιτροπής αγώνα λαϊκής αγοράς Πολυγύρου


Συμπληρώσαμε πάνω από 20 χρόνια από τότε που σε ένα βράδυ ο τότε δήμαρχος Β.Β. έφερε την Λαϊκή αγορά από την πλατεία του σιντριβανιού εδώ που βρίσκεται σήμερα. Γιατί κανένας άρχοντας του τόπου μέχρι σήμερα δεν νοιάστηκε για το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργεί στο χώρο που βρίσκεται; Έως τώρα έχουν γίνει πλήθος αιτήσεων, ενώ υπάρχουν ακόμη και αιτήσεις με πολλές υπογραφές

Γιατί; Θα εγκαταλείψεις το θεάρεστο αυτό έργο;


Επίσχεση εργασίας στο SUPER TV


Επίσχεση εργασίας πραγματοποιούν, από την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, δημοσιογράφοι και τεχνικοί της χαλκιδικιώτικης τηλεόρασης  SUPER TV.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν δεδουλευμένα έως και 18 (!!!) μηνών.

Πού είναι αυτό το κωλοκράτος;

Πολύγυρος: Μείωση της παραγωγής κρέατος που φτάνει το 40% για το μοσχαρίσιο κρέας σημειώθηκε τα τριάντα τελευταία χρόνια


Κατακόρυφη πτώση στην παραγωγή κρέατος έχει σημειωθεί τα τριάντα τελευταία χρόνια αποκαλύπτοντας τη δεινή θέση της σημερινής κτηνοτροφίας και επιβάλλοντας πλέον επιτακτικά την λήψη μέτρων για την αναστροφή του αρνητικού κλίματος. Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της ΠΑΣΕΓΕΣ, που παρουσίασε στη 2η Γιορτή Κτηνοτροφίας στη Γαλάτιστα, ο πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου (Παράρτημα Κ. Μακεδονίας) Αθανάσιος Σαρόπουλος, κατά την τριακονταετία 1981 – 2011, η παραγωγή βόειου κρέατος έπεσε κατά 40%, του χοιρινού κατά 30%, του κατσικίσιου κατά 25% και του αιγοπρόβειου κατά 10%. 

Χαλκιδική: “λουκέτο” σε 13 μπαρ που λειτουργούσαν σε υδροβιότοπο Natura 2000

Τη διακοπή λειτουργίας και την επιβολή προστίμων σε 13 παραλιακά μπαρ που λειτουργούσαν σε προστατευόμενο υδροβιότοπο της Χαλκιδικής είχε ως αποτέλεσμα η κινητοποίηση τεσσάρων περιβαλλοντικών οργανώσεων.
Έτσι, ο δήμος Προποντίδας στη Χαλκιδική επέβαλε τις προβλεπόμενες ποινές για τα καταστήματα που λειτουργούσαν στον Άγιο Μάμα, υδροβιότοπο που ανήκει στο δίκτυο προστατευόμενων περιοχών Natura 2000.

"Εργαζόμενοι με κοινωνική υπεραξία..." !!!

Να σχολιάσουμε...;