Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012

Σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Αυτοσχέδιο θερμοκήπιο είχε 44χρονος στην αυλή τού σπιτιού του στην Καλάνδρα Χαλκιδικής. Σε αστυνομική έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή του τρία δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,2 μέτρα, τα οποία καλλιεργούσε σε ισάριθμες γλάστρες, και μικροποσότητα χασίς. Ο δράστης συνελήφθη. (ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ)

Σύλληψη 56χρονου στην Κασσάνδρα για μη καταβολή χρεών

Στα δίχτυα της αστυνομίας πιάστηκε το πρωί, στην Κασσανδρεία Χαλκιδικής, ένας 56χρονος για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατά το χρονικό διάστημα του Μαρτίου 2009 – Ιανουαρίου 2011. Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 202.883 ευρώ.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 98 του Ποινικού Κώδικα και του άρθρου 25 παρ. 1δ’ του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Η Χρυσή Αυγή στα βήματα των ναζί: Μετά τους μετανάστες, επιθέσεις και σε ομοφυλόφιλους

Μετά τις επιθέσεις σε μετανάστες, η Χρυσή Αυγή επιτίθεται και σε ομοφυλόφιλους. Μάλλον δεν αργεί κι η ώρα που θα κάνει το ίδιο και προς όσους έχουν διαφορετική πολιτική ιδεολογία.
Το βράδυ της Δευτέρας, στην πλατεία Ομονοίας, δύο άντρες έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από ισάριθμα μέλη της οργάνωσης, όταν τόλμησαν να αποδεχτούν τη διαφορετικότητα τους.

Goin Through - Κλείστε μου το στόμα

Προσφορά "κοινωνικού έργου" ...

Ανακοίνωση Δήμου Πολυγύρου

Από τον Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι τα θερινά δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας θα συνεχιστούν έως την Παρασκευή 31 Αυγούστου. 
Την εβδομάδα 3-7 Σεπτεμβρίου δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια, λόγω απαραίτητων εργασιών συντήρησης του λεωφορείου, ενώ από τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου η Δημοτική Συγκοινωνία θα πραγματοποιεί τα χειμερινά δρομολόγια.

«Στο φως του φεγγαριού»

Η ΙΣΤ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, συμμετέχοντας στον φετινό εορτασμό του θεσμού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου με τίτλο «στο φως του φεγγαριού», ανακοινώνει ότι την Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012 οι αρχαιολογικοί χώροι της Ολύνθου δήμου Πολυγύρου και του Ιερού του Άμμωνος Διός (Καλλιθέα) Δήμου Κασσάνδρας θα είναι ανοιχτοί για το κοινό κατά τις ώρες 8:00 έως 12:00 μ.μ. 
Η Προϊσταμένη της Εφορείας

ΠΑΜΕ για το συλλαλητήριο στη ΔΕΘ


Η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (Π.Α.ΜΕ) ενημερώνει σχετικά με τις δράσεις του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ (αυτοαπασχολούμενοι), της ΠΑΣΥ (μικροί αγρότες), της ΟΓΕ (γυναίκες) και του ΜΑΣ (σπουδαστές), των ταξικών συνδικάτων και

ΣΥΝΑΥΛΙΑ LOCOMONDO