Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012

Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ υπέγραψε ο Πολυγυρινός Θωμάς Αμπαράς

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ υπέγραψε ο Θωμάς Αμπαράς. Ο νεαρός γκαρντ που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και τα δύο τελευταία χρόνια ακολουθεί το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας, έφτασε η ώρα να υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο και το έκανε ενώπιον του προέδρου της ομάδας Μπάνε Πρέλεβιτς.

Ο νέος φωτισμός στην είσοδο του Πολύγυρου και οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες

Εργασίες για το νέο φωτισμό στην είσοδο της πόλης του Πολύγυρου γίνονται αυτές τις μέρες!
Εκτίμησή μας είναι πως ο Δήμος μάλλον θα εντοπίσει και όλες εκείνες τις παράνομα τοποθετημένες διαφημιστικές πινακίδες και θα τις ξηλώσει!
Πέραν της ασχήμιας που δημιουργούν, αποτελούν σοβαρότατο κίνδυνο στην οδήγηση, αφού ο οδηγός ψάχνει τις πινακίδες οδικής σήμανσης οι οποίες είναι "πνιγμένες" μέσα στις διαφημιστικές!
-Παρεμπιπτόντως: Η Τροχαία, αυτά δεν μπορεί να τα επισημάνει στη Δημοτική Αρχή;

Βρουτσο-Στουρναρέικα

Καρτερός Θανάσης - ΑΥΓΗ
Θρίαμβος! Είναι οριστικό! Ο Στουρνάρας και ο Βρούτσης συμφώνησαν να μην πειράξουν τις συντάξεις από 700 ευρώ (μικτά εννοείται) και κάτω. Η κυβέρνηση θα κόψει κομμένες συντάξεις, θα σακατέψει σακατεμένους μισθούς, θα στείλει κόσμο και κοσμάκη στην απόλυση διά της εφεδρείας και στην ανεργία διά της ύφεσης, αλλά όλα κι όλα. Έχουν και κάποιο ανθρωπισμό, κάποια αίσθηση κοινωνικής αλληλεγγύης, βρε αδελφέ, ο Στουρνάρας και ο Βρούτσης. Εξ ου και προτάσσουν τα στήθη τους: Κάτω τα χέρια από τα γεροντάκια των 700 ευρώ!

Συνεχίζεται το «πάρτι» Μετά τον Πολύδωρα, διορίζει συγγενείς και ο Τραγάκης

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το πάρτι αδιαφανών προσλήψεων συγγενών και ημέτερων στη Βουλή, παρά τις πομπώδεις διαβεβαιώσεις του προηγούμενου προεδρείου ότι η συγκεκριμένη διαδικασία θα γίνεται αυστηρά μέσω ΑΣΕΠ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση 9890/7048/31-7-2012 του προέδρου της Βουλής, στο γραφείο του Α’ αντιπροέδρου του κοινοβουλίου Γιάννη Τραγάκη διορίστηκαν οι: Καλλιόπη Λεοντή του Παντελή, Όλγα Τσαβλίρη Παναγιώτη, Κωνσταντίνος Τυράσκης του Πέτρου και Στυλιανός Γιαλέλης του Γεωργίου. Όπως μάλιστα γράφει το parapolitka.gr, η κυρία Καλλιόπη Λεοντή είναι αδελφή του γαμπρού του κ. Τραγάκη.

Πώς θα πληρωθούν τα τέλη κυκλοφορίας

Στο πλαίσιο του περιορισμού των δαπανών, περίπου 5,5 εκατ. φορολογούμενοι δεν θα πάρουν εφέτος το ειδικό σήμα των τελών κυκλοφορίας για το 2013 σε έντυπη μορφή. 
Οι κάτοχοι των αυτοκινήτων θα έχουν μόνον την απόδειξη της τράπεζας ότι πλήρωσαν το ποσό που αναλογεί στον κυβισμό ή στους ρύπους. Όσοι δεν πληρώσουν, θα χρεωθούν το ποσό στον φόρο εισοδήματος του 2013, ως ληξιπρόθεσμη οφειλή, μαζί με τις αντίστοιχες προσαυξήσεις.

Χρεώσεις … 5 Αστέρων!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Τα τελευταία χρόνια σιγά σιγά και ύπουλα έβαλαν στην ζωή μας τα περίφημα πενταψήφια τηλεφωνικά νούμερα με τις “υπέρογκες” χρεώσεις. Όλοι ενθυμούμαστε ότι αυτό το τηλεφωνικό πλιάτσικο ξεκίνησε πρώτα από ανόητες κουτσομπολίστικες ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές οι οποίες καθιέρωσαν αυτή την μορφή επικοινωνίας (για την αποστολή SMS) με δόλωμα κάποια γελοία και ... 

Ο Πρόεδρος του ΟΑΚΑ