Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012

Βρε δε γαμιέστε να ασπρίσετε!


Ο Χρήστος Λεοντής μελοποίησε το ποίημα του Γκίντερ Γκρας για την Ελλάδα


Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης εμπνεύστηκε από το ποίημα του Γερμανού νομπελίστα για την Ελλάδα και αποφάσισε να το μελοποιήσει.

Κινηματογραφική ληστεία στο Γομάτι

Tρεις ένοπλοι άντρες επιτέθηκαν σε 49χρονο οδηγό εταιρείας τσιγάρων στο Γομάτι Χαλκιδικής. Ακινητοποιώντας στη μέση του δρόμου το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, υποχρέωσαν το διερχόμενο από το σημείο υπάλληλο να σταματήσει το φορτηγό που οδηγούσε, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία.
Στη συνέχεια, οι δράστες, με την απειλή όπλου, ζήτησαν και πήραν από τον οδηγό 33.860 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 30/8 ΚΙΛΚΙΣ


Α.Ο.Σημάντρων - ΝΙΚΗ Πολυγύρου 1-3

Σε αγώνα προετοιμασίας, σήμερα, βρέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες των Σημάντρων και του Πολύγυρου.
Ο φιλικός αγώνας έληξε με αποτέλεσμα 1-3.

Βοθρολύματα σε κεντρικό δρόμο!

"Ερώτηση προς τον κ. Δήμαρχο Πολυγύρου:
Αν ο βόθρος που ξεχειλίζει στην αυλή του "Μπάκη" στον Πολύγυρο και τρέχουν τα λύματα στον κεντρικό δρόμο ήταν στην αυλή κάποιου δημοτικού "παράγοντα" θα τον κάνατε;

Παιδική Χαρά χωρίς χαρά! (Στον Πολύγυρο) (2)

Σχετική ανάρτηση ΕΔΩ

ΤΑ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ κ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Αυτοί οι άνθρωποι δε σας ενδιαφέρουν
κ. Αντιπεριφερειάρχα Χαλκιδικής;

Πέρα από τις «ήξεις-αφήξεις» του αντιπεριφερειάρχη μας για το μεταλλευτικό ζήτημα, πολλά ερωτηματικά προκύπτουν και για την ανθρωπογεωγραφια των προσκεκλημμένων του στη σύσκεψη που έκανε την περασμένη εβδομάδα στον Πολύγυρο, έπειτα από τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν κατά τις κινητοποιήσεις των αντιδρώντων στην επένδυση χρυσού.
Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης λοιπόν, προσκάλεσε για να ακούσει τις θέσεις ΜΟΝΟ της πλευράς αυτών που αντιδρούν στην επένδυση. Ποιούς; Το συντονιστικό φορέων και συλλόγων του πρώην Δήμου Σταγείρων Ακάνθου και τη βουλευτή Ιερισσού την κ. Κατερίνα Ιγγλέζη. 
Όλη η υπόλοιπη κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής έμεινε απέξω απ’ αυτή τη συνάντηση... Γιατί; Δεν έχουν κατά τον κ. Περιφερειάρχη αξία και

Απαντητική επιστολή στην ανοιχτή επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργου


Αγαπητέ συγχωριανέ Γιάννη γεια σου. Χάρηκα για την επιστολή που έδωσες στην δημοσιότητα για τους εξής λόγους: 
1) Είχα την εντύπωση ότι ήσουν υπέρ της επέκτασης της μεταλλευτικής δραστηριότητας. Δεν ξέρω πως μου δημιουργήθηκε αυτή η εντύπωση, αλλά μάλλον οφείλεται στην παντελή απουσία σου από όλες τις δραστηριότητες των κατοίκων της περιοχής και των φορέων της που είναι κατά της μεταλλουργίας χρυσού. Και έχουν γίνει εκατοντάδες τέτοιες.
Στην ιδιαίτερη πατρίδα μας την Ιερισσό, έχουν γίνει διαδηλώσεις, πορείες διαμαρτυρίας, συγκεντρώσεις ενημέρωσης, λαϊκές συνελεύσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις συμπαράστασης στον επιτροπών αγώνα κατά των μεταλλείων και πολλά άλλα. Όλες με

Α.Ο.Σημάντρων - ΝΙΚΗ Πολυγύρου

Σήμερα, 17/8/2012, η ομάδα του Πολύγυρου θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη των Σημάντρων.
Το παιχνίδι θα γίνει στα Σήμαντρα και στο Δημοτικό Στάδιο "ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΧΑΝΟΣ" στις 18:30.