Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

Ανακλήθηκε από τον ΕΦΕΤ η Coca Cola Zero

Διαβάστε το θέμα ΕΔΩ

Με τις υγείες σας σήμερα, με τις υγείες μας αύριο!


Ο Σαμαράς με τ' αγγούρια

Στο ευρωσκαμνί για τον Μπόμπολα

Είναι, τουλάχιστον, λίγο περίεργο τη στιγμή που το ταμείο είναι άδειο, το ελληνικό δημόσιο να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μην δυσαρεστήσει μια εταιρεία την οποία παρανόμως, σύμφωνα με την Κομισιόν, «προίκισε» με κρατικό χρήμα.
Και όταν λέμε κάνει τα αδύνατα δυνατά, εννοούμε ότι κάθεται μέχρι και στο εδώλιο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου και απειλείται με ευρωκαμπάνα αφού συστηματικά αποφεύγει να κάνει τα δέοντα προκειμένου να επιστραφεί δημόσιο χρήμα από την εταιρεία που συμμετέχει στην εκμετάλλευση του χρυσού της Χαλκιδικής.

Ακολουθώντας …το δρόμο για τη Σαλονίκη


Στη Θεσσαλονίκη, στη συνοικία της  Τούμπας, κρυμμένος σχεδόν πίσω από  τις πολυκατοικίες βρίσκεται  ο λόφος της Tούμπας, ο οποίος, παρά το εντυπωσιακό του μέγεθος, περνάει σχεδόν απαρατήρητος.

Άρση τιμωρίας αναπληρωτών που αρνήθηκαν διορισμό.

Ερώτηση προς τον υπουργό Παιδείας που αφορά την άρση της τιμωρίας αναπληρωτών ακπαιδευτικών που αρνήθηκαν τον διορισμό τους κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά, κατέθεσαν βουλευτές του ΚΚΕ .
Το κείμενο της ερώτησης:
Θέμα: Άρση τιμωρίας αναπληρωτών που αρνήθηκαν διορισμό.
 Αυτές τις μέρες καλούνται οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους για μια θέση αναπληρωτή ή ωρομίσθιου.
Οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί κάθε χρόνο βιώνουν την αβεβαιότητα και την αγωνία για το αν θα δουλέψουν, πού θα δουλέψουν, αν θα τα βγάλουν πέρα.

Εκδήλωση παραδοσιακής μουσικής προς τιμήν της Ξανθίππης Καραθανάση


--Συναυλία Παραδοσιακής Μουσικής προς τιμήν της Ξανθίππης Καραθανάση, την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012, ώρα 21:15, στην Κεντρική Πλατεία Αρναίας.
--Συμμετέχει η ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής της Θερινής Ακαδημίας Αρναίας και οι χορωδίες Αρναίας, Παλαιοχωρίου και Μ. Παναγίας.
Με μια ιδιαίτερη εκδήλωση συνεχίζονται τα «Θερινά Αριστοτέλεια 2012» καθώς, την Παρασκευή 20 Ιουλίου, ώρα 21:15, στην κεντρική πλατεία της πανέμορφης Αρναίας, η Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής της Θερινής Ακαδημίας θα παρουσιαστεί σε μια εκδήλωση προς τιμήν της μεγάλης Χαλκιδικιώτισσας ερμηνεύτριας Ξανθίππης Καραθανάση.

ΝΕΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΣΕ "ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ", ΑΠΟ ΑΝ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΕΜΠ


Επιτέλους, ανάπτυξη και οχι άλλες
φέρουσες ηλιθιότητες...

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
«Άσχετοι και όχι επιστημονικές αυθεντίες, όσοι επικαλούνται φέρουσες ικανότητες τις οποίες ανάγουν σε ιδεολογήματα».... υποστηρίζει ο Αναπληρωτής καθηγητής του ΕΜΠ Κίμωνας Χατζημπίρος!
 Στη Δευτεριάτικη έκδοση της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», δημοσιεύτηκε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του αναπληρωτή καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Κίμωνα Χατζημπίρου, αναφορικά με τις πολύ σοβαρές δυνατότητες ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας με βάση την καλλιέργεια ενός ελκυστικού επενδυτικού κλίματος.
Ένα κλίμα που κατά τον κ. Χατζημπίρο, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, είναι ιδιαίτερα εχθρικό εξαιτίας της παρουσίας φανατισμένων κατά τόπους ομάδων, που δρουν οργανωμένα με πρόσχημα την «προστασία του περιβάλλοντος» (Αλήθεια σας θυμίζει κάτι αυτό;).

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΚΙΑ


ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ