Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ "ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ"...

Τη γη της ΒΑ Χαλκιδικής, ποιός θα
την απελευθερώσει από την παρουσία τους;
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Η χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε το «Ανοικτό συντονιστικό Θεσσαλονίκης ενάντια στα μεταλλεία»,  το δεκανίκι κάποιων ντόπιων εμπόρων περιβαλλοντικής προστασίας, αποτύπωσε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, την αλαζονεία, την αναίδεια και την αφύσικη μα πάνω απ’ όλα συνεπή ροπή στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, που χαρακτηρίζει τόσο τους ίδιους, όσο και τους προστατευόμενους τους «αγωνιστές» και «αγωνίστριες» της βρεγμένης χαρτοπετσέτας...

Φόλες


"στη γειτονια μου, πανω απο το θεατρο,  (Ρ: Πολύγυρος) καποιοι υπανθρωποι εχουν βαλθει να εξοντωσουν ολα τα ζωακια μας εδω περα. Προσοχη σε οσους εχουν κατοικιδια οταν τα βγαζουν βολτα. 
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ! Τι σας πειραξαν τα καημενα τα ζωακια, ΑΨΥΧΑ ΟΝΤΑ!!!!!!! ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗ"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

“ΧΑΘΗΚΕ” το έργο του οδικού δικτύου Γαλάτιστας-Θέρμης.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με λύπη και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ότι ματαιώνεται οριστικά το έργο “Βελτίωση του οδικού δικτύου Γαλάτιστας-Θέρμης”.
Πριν από τρεις μήνες με δελτίο Τύπου ο Δήμαρχος Πολυγύρου μας πληροφόρησε για την “θετική εξέλιξη της πορείας του έργου”, ενώ στο Δημοτικό Συμβούλιο του Ιουνίου, όπου εκφράσαμε τις έντονες ανησυχίες μας για την ματαίωση του έργου, η Δημοτική Αρχή μας καθησύχαζε ότι “όλα πάνε καλά”.
Τελικά το έργο “χάθηκε” οριστικά, χωρίς κανείς να μας δώσει καμμία εξήγηση.

“Ο Πρόεδρος του Τ.Σ Γαλαρινού έκλεβε νερό από το αρδευτικό δίκτυο”


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Πέμπτη, 05/07/2012, συνελήφθει από κατοίκους του Γαλαρινού να κλέβει νερό από το δίκτυο άρδευσης ο Πρόεδρος του Τ.Σ Γαλαρινού, Γαλαρινιώτης Γεώργιος.
Το περιστατικό κατήγγειλαν στον αρμόδιο τοπικό Αντιδήμαρχο, κύριο Πύρρο, στον τοπικό υδρονομέα του Δήμου και στο Αστυνομικό Τμήμα Γαλάτιστας οι ίδιοι οι κάτοικοι του χωριού, όργανο δε της Αστυνομίας κατέγραψε το περιστατικό.
Έγγραφη καταγγελία έκαναν οι κάτοικοι και στον Δήμαρχο.
Όμως πέρασε μία εβδομάδα χωρίς να υπάρξει καμμία αντίδραση και καμμία απάντηση από την Δημοτική Αρχή.

Από το αστυνομικό δελτίο Χαλκιδικής