Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012

Κατάντια στην Νέα Καλλικράτεια.

Σε μία Καλλικράτεια που είναι βουτηγμένη στα σκουπίδια, οι παραλίες με χορτάρια, οι κεντρική πλατεία με τα ξερά συντριβάνια και το δημοτικό αναψυκτήριο (κάμπινγκ καταδρομέων) με δίχτυα παραλλαγής.
Ο δήμος Προποντίδας δουλεύει σε δύο ταχύτητες, με τα Μουδανιά να είναι σε εντελώς άλλο κλίμα με καθαρές πλατείες και πάρκα.
Οι τοπικοί άρχοντες τις Καλλικράτειας ασχολούνται με τα πόστα που θα κατέχουν και μοιράζονται μαγαζιά και καντίνες (Beach Bar) όσο οι αφελείς κάτοικοι συνεχίζουν και τους ψηφίζουν.

Το μήνυμα κι ...αυτός!

...περισσότερο από εμένα!

O συνδυασμός “Ανάπτυξη Τώρα” σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ

Το πρόγραμμα του συνδυασμού μας, από το 1998 που διεκδίκησε για πρώτη φορά την δημοτική αρχή, είχε και έχει στο θέμα της μεταλλευτικής δραστηριότητας μια και μοναδική θέση . Ναι στην μεταλλευτική δραστηριότητα στην περιοχή ,αλλά όχι στην μεταλλουργία Χρυσού που θα μετατρέψει τον χαρακτήρα της περιοχής από τουριστική σε περιοχή βαριάς χημικής βιομηχανίας και όχι στην μεταλλευτική δραστηριότητα στις Σκουριές , γιατι αυτό το βουνό τροφοδοτεί με νερό τη παραλιακή ζώνη του πρώην Δήμου Σταγίρων Ακάνθου και την Μ. Παναγία. Είναι αυτονόητο ότι χωρίς νερό η με μολυσμένο νερό δεν μπορεί να υπάρχει ζωή αλλά και καμιά ελπίδα για οικονομική ανάπτυξη .

Μεταγραφές στον Α.Ο.Γαλάτιστας (τμήμα μπάσκετ)!

Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για την ομάδα μπάσκετ της Γαλάτιστας αποτελεί η απόκτηση του πολύπειρου παίκτη Τσιούντου Άρη από τον Πολύγυρο καθώς και η απόκτηση σέντερ Μητρούση Γιάννη από τον Ερμή Καλαμαριάς, οι οποίοι έρχονται να προσδώσουν ποιότητα και να βοηθήσουν την ομάδα της Γαλάτιστας να υλοποιήσει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα!