Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΩΡΑ!...

Από: Fimotro
Πριν ακόμα μπει για την εγχείρηση στο μάτι του ο Σαμαράς ,σας έγραψα ότι οι γιατροί θα του απαγορεύσουν τουλάχιστον για δύο μήνες τα αεροπορικά ταξίδια. Σήμερα αποκαλύπτονται οι συστάσεις των γιατρών για... 40 αταξίδευτες μέρες στον πρωθυπουργό και βλέπουμε για τα υπόλοιπα το Σάββατο, όταν θα γίνει ο επανέλεγχος του ματιού.

Πάγκαλος ως συνήθως: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ (τουλάχιστον!)

Κι όμως αυτόν τον ...άνθρωπο τον είχαν για σημαία στο ...Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα!!!
Ακούστε στο βίντεο τι είπε πάλι: "Θεωρώ τον ΣΥΡΙΖΑ μη δημοκρατικό κόμμα, περιθωριακό όπως η Χρυσή Αυγή, με διαφορά στυλ".

Αντιδήμαρχος να σου τύχει...

"Ποσό 3 εκατομμυρίων ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό αντιδημάρχου που έχει εκλεγεί σε πόλη της Στερεάς Ελλάδας εντόπισε το ΣΔΟΕ."
-Αν είναι μόνο μιας θητείας ...πολλά είναι !!!

"Κατασκευή δικτύων μεταφοράς ακαθάρτων και αντλιοστασίων Σταγείρων-Στρατονίκης

-Εντάσσεται στο ΕΣΠΑ το έργο: “Κατασκευή δικτύων μεταφοράς ακαθάρτων και αντλιοστασίων Σταγείρων-Στρατονίκης, Δήμου Αριστοτέλη”.
-Χρηματοδοτείται με προϋπολογισμό 1.969.600,00€ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονίας-Θράκης 2007-2013».
-Διασφαλίζονται στο σύνολό τους οι απαραίτητοι πόροι για την ολοκλήρωση του Βιολογικού Καθαρισμού Στρατωνίου, Σταγείρων και Στρατονίκης και την περιβαλλοντικά ασφαλή διαχείριση των λυμάτων των τριών οικισμών.
Η πρόταση που υποβλήθηκε από το Δήμο Αριστοτέλη για την υλοποίηση του έργου: “Κατασκευή δικτύων μεταφοράς ακαθάρτων και αντλιοστασίων Σταγείρων-Στρατονίκης, Δήμου Αριστοτέλη”, αξιολογήθηκε θετικά.

ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ...


«Η Ελλάδα ανθίζει» στην Αυστρία! (βίντεο)

«Η Ελλάδα ανθίζει» είναι ο τίτλος της τηλεοπτικής παραγωγής του αυστριακού σκηνοθέτη Fabian Eder και της συζύγου του, ηθοποιού Julia Stemberger. Το εν λόγω ντοκιμαντέρ γυρίστηκε με την συνεργασία του ΕΟΤ Αυστρίας και έχει ως στόχο να αποκαταστήσει την εικόνα της Ελλάδας στην αυστριακή και γερμανόφωνη δημοσιότητα και να διασκεδάσει τις εσφαλμένες εντυπώσεις που συχνά καλλιεργούν τα γερμανόφωνα ΜΜΕ και όχι μόνο, για την Ελλάδα. 

«Αντάμωμα των επαναπατρισμένων πολιτικών προσφύγων»

Την Κυριακή 1η Ιούλη στη Νάουσα ξαναδιοργανώνεται από την Περιφερειακή Επιτροπή της ΠΕΑΕΑ- ΔΣΕ, η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση «Αντάμωμα των επαναπατρισμένων πολιτικών προσφύγων», αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, απογόνων και φίλων που συγκεντρώνονται από όλες τις γωνιές της χώρας.
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, όπως και πολλά παραρτήματα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, δρομολογεί, για τη Θεσσαλονίκη, Πούλμαν για την εκδήλωση που θα ξεκινήσουν από το Άγαλμα του Βενιζέλου στις 08:30 το πρωί.

Καπνός και φωτιά και ...πολιτισμός!

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, λένε, και μάλλον έτσι είναι!
Αυτό που συζητιέται τις τελευταίες μέρες στην Πρωτεύουσα του Νομού, στον Πολύγυρο, είναι για τα βιβλία της κινητής βιβλιοθήκης της πρώην ΤΕΔΚ Χαλκιδικής.
-Πού βρίσκονται;
Πολλοί μιλάνε για ατελείωτο πλιάτσικο!!! Είναι έτσι;
Να θυμίσουμε πως το αυτοκίνητο που εξυπηρετούσε την κινητή βιβλιοθήκη

Συν τρεις μήνες στρατιωτική θητεία;

Ανοιχτό μένει το ενδεχόμενο αύξησης της στρατιωτικής θητείας κατά τρεις μήνες, όπως προκύπτει από δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας  Πάνου Παναγιωτόπουλου.

Μεθοδική και αναίμακτη … Γενοκτονία!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Η είδηση …
Ανατριχιαστικά είναι τα αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού που δόθηκαν στην δημοσιότητα και δείχνουν μία Ελλάδα που όχι απλώς γερνάει, αλλά μία Ελλάδα που έχασε μέσα σε μόλις δέκα χρόνια περισσότερους από ένα εκατομμύριο Έλληνες (!), στην – δημογραφικά – χειρότερη περίοδο από την δεκαετία του 1940!
Ο σχολιασμός …