Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012

Ομάδα Πυροπροστασίας Εθελοντών "Ο ΙΤΑΜΟΣ"


4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 2012


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΩΡΑ 21.30
ΤΙ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΜΩΡΗ; (Α. Παναγιωτοπούλου, Α. Καλλίτση, Μ. Θεοχάρη)
Θεατρική παράσταση με τους Άννα Παναγιωτοπούλου, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Χρύσα Ρώπα, Αντώνη Καφετζόπουλο, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Γιώργο Γαλίτη.
Δηλώνουν αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι να κινητοποιήσουν, σε πανελλαδικό επίπεδο, όλους τους Έλληνες με γέλια, γέλια, γέλια, μπρίο και τρελό κέφι!!!

ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ...


Ένταξη του ΕΠΑΛ Νικήτης στο ΕΣΠΑ

Η κατασκευή κτιρίου Επαγγελματικού Λυκείου Νικήτης και η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, που αποτελεί πρόταση του Δήμου Σιθωνίας, αξιολογήθηκε θετικά από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Η κατασκευή νέου κτιρίου για το ΕΠΑΛ Νικήτης αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων ολόκληρης της Σιθωνίας.

Αριστερή … κολυμβήθρα του Σιλωάμ;


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Η βούληση αλλά και η αποχή του λαού έδωσαν ένα εκλογικό αποτέλεσμα το οποίο επέτρεψε με νόμιμο τρόπο να σχηματιστεί κυβέρνηση!
Επισημαίνω το νόμιμο τρόπο για να πω ότι θα πρέπει να τις δώσουμε τον εύλογο χρόνο για να μας δείξει τις προθέσεις αλλά και τα πρώτα της αποτελέσματα!

ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH VOLLEY


Ο θεσμός του NORTH AREA CUP beach volley (ανδρών και γυναικών) διεξάγεται τα τελευταία πέντε χρόνια με μεγάλη επιτυχία από τα αθλητικά καταστήματαvolleystore σε άρτια συνεργασία με την ομοσπονδία του beach volley, σε διάφορες τοποθεσίες του βορειοελλαδικού χώρου.
Το φετινό καλοκαίρι θα διεξαχθούν συνολικά πέντε (5) τριήμερα τουρνουά όπου αναμένεται να συμμετάσχουν, σε κάθε τουρνουά, περισσότερες από 50 ομάδες ανδρών και γυναικών (περίπου 100 αθλητές) από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Από το αστυνομικό δελτίο


Ευχαριστήρια επιστολή για παροχή ιατρικής φροντίδας

Προς: Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Παύλος»
Τμήμα: Διοίκησης
Κοινοποίηση : Δήμαρχο Νέας Προποντίδας
Θεσσαλονίκη, 21 Ιουνίου 2012
Κύριοι,
Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να εκφράσω δημόσια την απόλυτη ικανοποίησή μου για τις παρεχόμενες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας από το κέντρο υγείας Ν. Καλλικράτειας. Είμαι κάτοικος Λακκώματος,

Η ευθύνη ... της αποχής!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Οι εκλογές έγιναν και παρόλη την κρισιμότητα τους  η αποχή πλησίασε το 40%.
Πραγματικά είναι λυπηρό να βλέπεις και να ακούς (νέους συνήθως) ανθρώπους να δηλώνουν (χωρίς καν να έχουν διάθεση να το συζητήσουν) ότι επιλέγουν να απέχουν γιατί απλά δεν ενδιαφέρονται, ή δεν γουστάρουν, ή και το γνωστό «όλοι είναι ίδιοι οπότε γιατί να χάσω την ώρα μου»!