Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012

Έλα, Παραδέξου το: Δεν Θέλεις Κανέναν!


Αλλά και τι να κάνεις κι εσύ καημένε ψηφοφόρε μου!
Βολεμένος για χρόνια με τα κόμματα εξουσίας, τα είχες συνηθίσει. Το γούσταρες αυτό το κράτος που είχες τη δυνατότητα με λίγα ή πιο πολλά ευρώ με ασήμαντες ή πιο σημαντικές γνωριμίες να κατορθώνεις να κάνεις τη δουλίτσα σου.
Σε διόριζε, σου κράταγε το επάγγελμα κλειστό και προστατευμένο, σε άφηνε να χτίζεις σε βουνά και λαγκάδια, σου έκανε χίλιες-δυό χάρες: διακανονισμούς με την εφορία, διαγραφές χρεών, σε άφηνε να μην αποδίδεις το ΦΠΑ, σου έκλεινε τσαχπίνικα το μάτι μπροστά στο γκισέ του ΙΚΑ. Σκουπίδια τα έβαζε αλλού,μακρυά από σένα, και σου έχτιζε γήπεδα στα βουνά (ήταν όνειρο του μακαρίτη του παππού σου να δει γήπεδο στον Άνω Τραγανώνα με 2 κατοίκους!), σχολεία των πέντε μαθητών και Νοσοκομεία χωρίς γιατρούς και νοσοκόμους.

ΔΗΜ.ΑΡ.: Θαυμάστε συνέπεια!

ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ, ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ... κ. ΙΓΓΛΕΖΗ!


Που είναι τα 10000 κ.μ όξινων νερών κ. Ιγγλέζη,
που διέσχισαν το χωριό και κατέληξαν στη θάλασσα;;;

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Έτσι είναι... 
Καθώς η βουλευτής του νομού μας, αντί να δείξει υπομονή και σεβασμό απέναντι στους επίσημους φορείς της πολιτείας, που ερευνούν το ζήτημα της όξινης απορροής, από τη στοά 53, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, η ίδια διακινεί καταγγελίες- εκτιμήσεις στον τύπο.
Εκτιμήσεις..., που έχουν εκπληκτική ομοιότητα με το«πόρισμα» που εξέδωσε από την περασμένη Παρασκευή το γνωστό αντιμεταλλευτικό blog «Παρατηρητήριο Mεταλλευτικών Δραστηριοτήτων...»....

“Μάθετε την αλήθεια για τη Ρόσια Μοντάνα. Όχι για το χρυσό της”

“Oρίστε, κύριοι. Όλος ο χρυσός μου. Μόνο αφήστε μας στην ησυχία μας.
Ένας άνθρωπος αξίζει περισσότερο από το χρυσό που φοράει. Το ίδιο και μια χώρα.
Μάθετε την αλήθεια για τη Ρόσια Μοντάνα. Όχι για το χρυσό της”.

Επίδειξη Ερασιτεχνικής Σχολής Χορού


Έγκριση 30 θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας στον Δήμο Αριστοτέλη σε συνεργασία με το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας & Παιδιού.


-Εγκρίθηκαν 30 θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας στο Δήμο Αριστοτέλη, στο πλαίσιο του Προγράμματος ‘‘ΑΡΩΓΗ’’
-Ξεκινά άμεσα η υποβολή αιτήσεων από τους ανέργους
 Μετά τη θετική αξιολόγηση της πρότασης που υπέβαλλε ο Δήμος Αριστοτέλη σε συνεργασία με το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας & Παιδιού,εγκρίθηκε η πρόσληψη συνολικά 30 θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για τον Δήμο Αριστοτέλη.

Εκδήλωση στην Παλαιόχωρα

Ο Σύλλογος Φίλων της Παράδοσης Πανζερβοχωρίων Χαλκιδικής διοργανώνει την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012, στις 20.00 στον αύλειο χώρο του παλιού Δημοτικού Σχολείου της Παλαιόχωρας τη 2η Συνάντηση Χορωδιών Παραδοσιακής Μουσικής.
Μια γιορτή της παράδοσης, ένα αντάμωμα χορωδιών, μια πολιτιστική βραδιά, ένα όμορφο γλέντι.
Πέρυσι για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε αυτή η συνάντηση με την ελπίδα να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός.
Η προσπάθειά μας στέφθηκε με επιτυχία και το ίδιο ελπίζουμε και για φέτος.
Εκτός από τη Χορωδία του Συλλόγου μας θα συμμετέχουν άλλες τρεις χορωδίες από τη Θεσσαλονίκη:

Επίκαιρος Διονύσιος Σολωμός


Η Χαλκιδική ζωντανά στο ραδιόφωνο του BBC

Συνέντευξη - παρουσίαση για τη Χαλκιδική παραχώρησε στο ραδιόφωνο τουBBC ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής & της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής κ. Γρηγόρης Τάσιος. Η συνέντευξη μεταδόθηκε ζωντανά με δορυφορική σύνδεση στην απογευματινή ζώνη (17:00 - 19:00) και στη δημοσιογράφο του BBC Manuela Saragosa.
Το συνεργείο του ραδιοφωνικού σταθμού βρέθηκε στη Βόρεια Ελλάδα μαζί με τον συνεργάτη του κ. Γιάννη Αγγέλου, στα πλαίσια ρεπορτάζ για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.

Στιγμιότυπο...