Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

Μια σύντομη ιστορία του Μνημονίου

Ήρθε η ώρα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ !


Εκλογές 17ης Ιουνίου 2012

Επίθεση του Δημάρχου Κορδελιού-Ευόσμου και ομάδας τραμπούκων σε μέλη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής 15 Ιουνίου εξαμελής ομάδα υποψηφίων και μελών της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., ενώ έκανε αφισοκόλληση και διανομή προεκλογικού υλικού στην περιοχή του Κορδελιού, από το Δήμαρχο Κορδελιού-Ευόσμου και τη συνοδεία του. Στα επανειλημμένα ερωτήματα των μελών της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. αν στην περιοχή του

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΑΠΕΘΑΝΕ, ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ.


Ολίγον παραφρασμένο και προσαρμοσμένο στις σημερινές συνθήκες, έχουμε.
1974 :
Η Ε.Ρ.Ε. (Εθνική Ριζοσπαστική Ένωση) απέθανε,
ΖΗΤΩ Η Ν.Δ. (Νέα Δημοκρατία).
1981 :
Η Ε.Κ. (Ένωση Κέντρου) απέθανε,
ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. (Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα).
2012 :
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΑΠΕΘΑΝΕ,
Ζήτω ο ΣΥΡΙΖΑ;

Στις αυριανές εκλογές ...


Η ψυχανάλυση του ΣΥΡΙΖΑ

Καρτερός Θανάσης - ΑΥΓΗ
Εκλογές κι αυτές οι αυριανές! Αν το έλεγε κανείς πριν από μερικούς μήνες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του αγωνιώδους 4% και 5% θα ήταν τον Μάη δεύτερο κόμμα και θα διεκδικούσε τον Ιούνη την πρώτη θέση -και άρα την ανάδειξή του σε θεμέλιο αριστερής κυβέρνησης-, ίσως και να τον κλείναμε στο Δαφνί. Ή εν πάση περιπτώσει να τον περιλαβαίναμε με την κατηγορία του βολονταρισμού, πράγμα που είναι ακόμα χειρότερο.
Και όμως συνέβη, όσο κι αν δεν προλαβαίνουμε καλά-καλά να το συνειδητοποιήσουμε. Ο δικομματισμός ζει μαύρες μέρες.

Ορμύλια 21 & 22 Ιουνίου: "Μήδεια του Μποστ"

Λίγα λόγια για το έργο.

Από το αστυνομικό δελτίο Χαλκιδικής


Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΩΝ


Πανοραμική φωτό της παραλίας του Στρατωνίου,
την επομένη της όξινης απορροής, από τη στοά 53.
"Δυστυχώς" ήταν και παραμένει γαλάζια, παρά τις ευχές
 και τις προσευχές... των εγκάθετων ψευτοοικολόγων!
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Άφωνη... και συγκλονισμένη... η κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής, παρακολούθησε και παρακολουθεί το μπαράζ αποκαλύψεων... του εγκάθετου «αρχιπροστάτη του περιβάλλοντος» και των παπαγάλων του, σχετικά με το συμβάν της όξινης απορροής που σημειώθηκε στις 11 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, στη στοά 53 του Μαντέμ Λάκκου.
Οι όξινοι..«κομάντο», αφού πρώτα μας φλόμωσαν με τα ανακριβή «πορίσματα»  και τα ασύστολα ψεύδη τους, περί «ανεξέλγκτης ροής των όξινων νερών  μέσα στο Στρατώνι», για «λάκκους που άνοιξε η εταιρεία δίπλα στην παραλία», για«γαργάρες»«κουκουλώματα» και τα τοιαύτα, σήμερα προχώρησαν και στηδημοσίευση του «πλούσιου» φωτογραφικού τους υλικού, από την «πρωτοφανή καταστροφή».

Το μήνυμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου 2012


Νίκος Χ.Καραμανλής
Δικηγόρος, Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Ν. Χαλκιδικής
Οι σύγχρονες δημοκρατίες είναι δημοκρατίες πολιτικών κομμάτων και η κρίση στην Δημοκρατία μας δεν μπορεί παρά να είναι και κρίση των πολιτικών κομμάτων και βεβαίως της κοινωνίας μας.
              Ωστόσο η ανάδειξη νέου Κοινοβουλίου στις 17 Ιουνίου 2012 για δεύτερη φορά προς τον σκοπό σχηματισμού κυβέρνησης αποτελεί απόδειξη ότι το πολιτικό

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΡΙΨΕΩΝ, ΣΙΘΩΝΕΙΑ, Kυριακή, 8η Ioυλίου 2012


Την Κυριακή 08 Ιουλίου 2012, στο Δημοτικό γήπεδο Νικήτης θα πραγματοποιηθεί η 11η διεθνής συνάντηση ρίψεων “Σιθώνεια 2012”. Στη συνάντηση αυτή θα συμμετάσχουν και αθλητές-αθλήτριες υψηλού Παγκοσμίου, Ολυμπιακού και Ευρωπαϊκού επιπέδου,  κάτοχοι ρεκόρ, πολλοί φιναλίστ σε μεγάλα πρωταθλήματα, οι περισσότεροι Έλληνες-Ελληνίδες ρίψεων και  μικροί Αθλητές  ομάδων στίβου συλλόγων ΣΕΓΑΣ.

Βούλιαξε το Σύνταγμα !

"Βούλιαξε κυριολεκτικά" χθες το Σύνταγμα από το "ΜΕΓΑ" πλήθος της προεκλογικής συγκέντρωσης του Σαμαρά!
Στη φωτογραφία μας, από τις εργασίας αποκατάστασης της πλατείας, σήμερα το πρωί!!!
Δείτε φωτογραφίες της συγκέντρωσης στη συνέχεια...

Το Στρατώνι σήμερα

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Δ.Ε.ΑΡΝΑΙΑΣ
Δείτε την όξινη απορροή μέσα στο Στρατώνι σήμερα,από τη στοά 53 του Μαντέμ Λάκκου παρά την προσπάθεια των εργαζομένων και μηχανικών, που με κίνδυνο της υγείας τους κατάφεραν να περιορίσουν την έκταση που είχε πάρει την Τετάρτη το βράδυ. 
Οι φωτογράφοι της εγκληματικής εταιρίας κατέγραψαν την έκταση της καταστροφής την πρώτη ημέρα αλλά κρύβουν τα ντοκουμέντα για ευνόητους λόγους.

Κυκλοφόρησε το περιοδικό "ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ" (69ο τεύχος)

Θα το βρείτε στα γνωστά σημεία διανομής (βλέπε δεξιά στήλη ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ)

ΝΔΣΟΚ!


Για την μεγαλειώδη νίκη της Αριστεράς!

Γιάννης Λούλης: Οσοι ψηφίσουν την απαξιωμένη Ν.Δ. θα... κρατάνε τη μύτη τους


Ο πάλαι ποτέ στενός συνεργάτης και επικοινωνιολόγος του Κώστα Καραμανλή χαρακτηρίζει «απαξιωμένο κόμμα» τη Νέα Δημοκρατία, αποκαλεί τον Αντώνη Σαμαρά «τον πιο αντιδημοφιλή ηγέτη της Μεταπολίτευσης» και εκτιμά ότι όσοι ψηφίσουν «την πολιτικά ημιθανή Ν.Δ.» θα το κάνουν «κρατώντας τη μύτη τους»!
Ο Γιάννης Λούλης καταθέτει αυτές τις απόψεις σε άρθρο του στην εφημερίδα «Ημερησία» σε έναν δεκάλογο, όπως τον αποκαλεί, για τις επερχόμενες εκλογές στον οποίο συνοψίζει ενδιαφέροντα συμπεράσματα.