Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

Ούτε Βενιζέλος, ούτε Σαμαράς, ήρθε η ώρα της Αριστεράς!

Ομιλία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα στη Θεσσαλονίκη


Εργάτη, άνεργε, αυτοαπασχολούμενε, νέα, αγρότη, γυναίκα, συναγερμός
Εμπρός για ισχυρό ΚΚΕ στην βουλή και στο λαό.
               Για να χαλάσουμε τα σχέδια των βιομηχάνων, των εκμεταλλευτών και των κομμάτων τους, που θέλουν να αποδυναμώσουν ακόμα και να απαλλαγούν από το ΚΚΕ, που τους έχει γίνει βραχνάς. Ισχυρό ΚΚΕ για πιο ισχυρό ταξικό κίνημα, στους τόπους δουλειάς, στις συνοικίες, για να βάλουμε εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική και να νικήσει ο λαός.

ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ Η "ΤΟΞΙΚΗ" ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΕΛΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ? (Α' Μέρος)

Η φύση  "εκδικείται" τους δήθεν προστάτες της ...!
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΥΟΤΕΛΗ

Το ερώτημα που βάζει ο τίτλος αυτής της ανάρτησης δεν είναι ρητορικό. Το αντίθετο. Για την ακρίβεια είναι πέρα ως πέρα αληθινό. Αυτή τη στιγμή, αν κάποιος επισκεφθεί την περιοχή των τελμάτων της Ολυμπιάδας, θα συνάντηση βλάστηση... Όχι από γαϊδουράγκαθα, αλλά από λουλούδια και δέντρα. Εμείς την επισκεφθήκαμε και έχουμε φωτογραφίες στη διάθεση μας, που το αποδεικνύουν. Πως γίνεται όμως να υπάρχει βλάστηση σ' ένα μέρος, που έχει χαρακτηριστεί από τους ιεροκήρυκες της καταστροφής «τοξική βόμβα»?

Το καίμε και μόνοι μας...

Π.ΤΣΙΟΛΑΚΗΣ στην εφημερίδα "ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ"

Ευρηματικό και σίγουρα σωστό!


Συγκέντρωση ΚΚΕ Θεσσαλονίκη 14 Ιούνη 2012...

Γ. Θεωνάς: "Αν είσαι αριστερή κυβέρνηση, φεύγεις από το ευρώ"

Προς τον αυριανό πρωθυπουργό!!!


Μετά το ξεπούλημα 317.000 στρ. στην είσοδο του Αγίου Όρους έναντι 11 εκατ. ευρώ από τον (τέως υφ/γό του ΠΑΣΟΚ) Χρήστο Πάχτα προς τον Μπόμπολα της Ελληνικός χρυσός και τους συνεταίρους του καναδούς, με μόνο κέρδος για 10 περίπου χρόνια λίγες θέσεις εργασίας για την περιοχή και κάποια αντισταθμιστικά, παίζοντας χρηματιστηριακά παιχνίδια (2,6 δις ευρώ σημερινή αξία).

ΜΠΟΥΝΙΕΣ, ΚΛΩΤΣΙΕΣ...


Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ


Προτάσεις και λύσεις συζήτησαν χθες στην Ιερισσό οι Οικολόγοι Πράσινοι
Την Ιερισσό επισκέφθηκε χθες Τετάρτη 13-6-12, το απόγευμα, κλιμάκιο των Οικολόγων Πράσινων, με τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Χαλκιδικής και πρώην ευρωβουλευτή Μιχάλη Τρεμόπουλο, τον υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας και πανεπιστημιακό Γιώργο Τριανταφυλλίδη και τον υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας και διδάκτορα Οικολογίας Γιώργο Μπλιώνη.
Εκεί συζητήθηκαν τα μεγάλα προβλήματα της Χαλκιδικής,

Κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης ζήτησε ο Γ. Δριβελέγκας


Το ΠΑΣΟΚ δίνει βάρος στη σωτηρία της χώρας και την υπεύθυνη στάση για διακυβέρνηση εθνικής συνευθύνης, δήλωσε χθες στον Αλμυρό, σε προεκλογική συγκέντρωση στο εκλογικό κέντρο του κόμματος, ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιάννης Δριβελέγκας. Ο ίδιος τόνισε, ότι πρέπει να σπάσει ο τεχνητός διπολισμός, να ακυρωθούν τεχνητά και αδιέξοδα διλήμματα και σημείωσε πως αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ένα ισχυρό εκλογικά και κοινοβουλευτικά ΠΑΣΟΚ.
«Δεν υπάρχει στην πραγματικότητα καμία άλλη ρεαλιστική πρόταση, που να δίνει απάντηση στην αγωνία του ελληνικού λαού, με ασφάλεια και προοπτική», δήλωσε.

ΑΝΕΡΓΙΑ – ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ


ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΗΤΣΙΟΥ
Περιφερειακού Συμβούλου Κεντρ. Μακεδονίας
Υπ. Βουλευτή Χαλκιδικής
 Η Ελλάδα μας χρειάζεται καλύτερες μέρες, χρειάζεται ανάπτυξη και όχι ανεργία, που είναι ένα απ΄ τα πιο σοβαρά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.
 Οι διάφορες μετρήσεις και του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ και της Γιούροστατ ανεβάζουν το ποσοστό στο 22% και το συνολικό αριθμό των ανέργων στα 1.150.00 άτομα, ενώ το ποσοστό των ανέργων  νέων αγγίζει  το 40% που αντιστοιχεί σε 700.000 νέους.
 Το ζήτημα της ανεργίας αποτελεί βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.

Εκδηλώσεις στην Καλλικράτεια


Προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ιερισσό


Α. Πάνας: "...Οι κάτοικοι της Χαλκιδικής να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ"


Την Κυριακή 17 Ιουνίου ο ελληνικός λαός καλείται να ξαναψηφίσει με βασική επιδίωξη την διασφάλιση της χώρας.
               Ο Έλληνας πολίτης πρέπει να συμμετέχει σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές για να συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός ασφαλούς πολιτικού πλαισίου που θα τον βγάλει από τα διλλήματα και την ακυβερνησία.
               Το ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στοχοποιημένο ίσως περισσότερο από όσο του αναλογεί, έκανε λάθη, πήρε αποφάσεις και πληρώνει για αυτά τα λάθη τα οποία έκανε. Ζήτημα μας δεν είναι τα κόμματα αλλά η χώρα.

Το τηλεοπτικό σποτ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ