Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Ανατροπή τώρα!!! Πολιτική Παρέμβαση 10 ενεργών πολιτών


Η προεκλογική περίοδος σχεδιάστηκε και διεξάγεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποτραπεί κάθε συζήτηση για την ουσία των μέτρων της 2ης δανειακής σύμβασης και του μνημονίου.
Ήθελαν και μάλλον το πέτυχαν να μη γίνουν κατανοητές οι συνέπειες των μέτρων (άμεσες και μεσοπρόθεσμες) στους εργαζόμενους και τη χώρα.
Κυρίως ήθελαν να μη φανεί που πραγματικά το πάνε οι δανειστές, αφού όλοι ξέρουν, πολύ περισσότερο οι ίδιοι, πως το ονομαστικό χρέος που συσσώρευσαν στη χώρα δεν πρόκειται να πληρωθεί.

Δεν θέλουμε να μας ξανασώσουν!

Τα ..."καθαρά χέρια" με περιοριστικούς όρους και εγγυήσεις!

Ελεύθερος με την καταβολή εγγύησης 120.000 ευρώ και με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας, ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες με επίκεντρο την υπεξαίρεση των 51,4 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του δήμου.

Είναι ψέμα ...

Όχι, κατηγορηματικά λέμε όχι! Είναι ψεύδος ανυπόστατο! Το διαψεύδουν οι πάντες!
Ο σε αργία και για λίγο καιρό περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας και επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της Ν.Δ. στην Μακεδονία και Θράκη Παναγιώτης (Πανίκας) Ψωμιάδης αύριο θα έρθει στη Χαλκιδική (τη ...γλιτώνει ο Πολύγυρος) κανονικά με το γνωστό βαν του και όχι καβάλα σε άλογο! 

Καλό νήμα...

Διαβάζουμε στο Facebook Πολυγυρινού Πολίτη:
"Στον Πολυγυρο πολιτευτης κομματος που ειναι "σε αναστολη λειτουργείας" αναμενεται να κανει διαγγελμα τις δυο επομενες μερες για να ''ταραξει τα λιμναζοντα νερα" οπως ακουστηκε να λεει προχθες σε παρεα."
-Εμείς δεν ξέρουμε τίποτα, ο "καιρός θα δείξει"!

MME...


REICHSTAG VS TOUMPA


Νέο Μνημόνιο μάς ζητάνε μετά την «διάσωση» της Ισπανίας!


Η κρίση στην Ισπανία, που είχε ως τελικό αποτέλεσμα την ένταξή της στους μηχανισμούς «διάσωσης», έδειξε πόσο απότομα βαθαίνει η ίδια η κρίση του καπιταλιστικού συστήματος, με την ευρωζώνη και το ευρώ  να βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα. Αυτή η εξέλιξη εντείνει τις πιέσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιθέσεις σε βάρος των λαών και των εργαζόμενων σε όλη τη Ευρώπη, στο όνομα της στήριξης των Τραπεζών και του ευρώ. Άλλωστε, στην Ισπανία το βασικό διακύβευμα αποτελεί το πώς θα στηρίξουν τις τράπεζες…

Εκδήλωση ΝΟΔΕ Χαλκιδικής


Περιοδεία Ψωμιάδη στη Χαλκιδική


Την Τρίτη 12 Ιουνίου ο Επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Βόρειας Ελλάδας της ΝΔ κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης θα επισκεφτεί τη Χαλκιδική. Το πρόγραμμα της περιοδείας του είναι το ακόλουθο:
 17.30 Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΑ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (Δημαρχείο Ν. Προποντίδας)

Προεκλογική κίνηση Ν.Δ. στη Χαλκιδική


Η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Αριστοτέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Χαλκιδικής και υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στο νομό, θα πραγματοποιήσουν περιοδείες στον Δήμο Αριστοτέλη σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.
 ΔΕΥΤΕΡΑ 11/06/2012:
19.00 Πυργαδίκια
20.00 Γομάτι
21.00 Μ. Παναγία

17 Ιούνη: Η (κατά) ...δυση Βενιζέλου!

Η Δημοκρατική Αριστερά στη Χαλκιδική

Στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα, για τις εκλογές της 17ης Ιούνη, ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Γρηγόρης Ψαριανός θα περιοδεύσει στη Χαλκιδική την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012.
Το πρωί της Τετάρτης θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους του Gerakina Beach
Το βράδυ της Τετάρτης θα εμφανιστεί στα δύο τοπικά τηλεοπτικά κανάλια.

ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, Η ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ...

Όλο το ..."μέλι" είναι  αλληλεγγύη
και η ενότητα μας
 !!!
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Αυτό που διαβάσαμε στην ιστοσελίδα του halkidikinews.gr για την κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στη διοίκηση και τους εργαζομένους του Αγροτικού Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Νικήτης, με θέμα την υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας, δεν μας προκάλεσε έκπληξη ή ρεβανσιστικές διαθέσεις...
 Κάποιοι θα το περίμεναν εξαιτίας της πρόσφατης ανακοίνωσης- «καταπέλτη» του συνεταιρισμού εναντίον της μεταλλευτικής δραστηριότητας.
 Ενδεχομένως να κρίνουν με βάση τα προσωπικά τους χαρακτηριστικά. Σ' εμας πάντως αυτή η πληροφορία, προκάλεσε περισσότερο λύπη και προβληματισμό. Το γράφουμε και το εννοούμε.

Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στον Πολύγυρο


ΤΡΙΤΗ 12/6:
20:00 Συγκέντρωση στον Πολύγυρο, με ομιλήτρια την Α. Χριστιανού, υπ. Βουλευτή Χαλκιδικής.Ανακοίνωση Δήμου Πολυγύρου

Καλούνται οι δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων, που για οποιoδήποτε λόγο δεν απεγράφησαν στο Εθνικό μητρώο δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων να προσκομίσουν υποχρεωτικά στο τμήμα πρόνοιας (κτίριο παλιάς Νομαρχίας, γραφείο 37 και 38) είτε οι ίδιοι είτε εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι τους τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Θεωρημένο φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας.
2. Φωτοτυπία εκκαθαριστικού ή βεβαίωση απόδοσης Α.Φ.Μ.
3. Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
4. Οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Μ.Κ.Α.

Εκδήλωση Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοκάστρου


ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΣΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑ


10η Ιουνίου του 1944 ... Μέρα Μνήμης!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Σήμερα συμπληρώνονται εξήντα οχτώ χρόνια από την 10η Ιουνίου του 1944, όπου στο Δίστομο του νομού Βοιωτίας έγινε κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο μια εκ των μεγαλύτερων σφαγών αμάχων από τις στην Ελλάδα Γερμανικές κατοχικές δυνάμεις. 
Οι νεκροί του Δίστομου έφτασαν τους 228, εκ των οποίων οι 117 γυναίκες και 111 άντρες, ανάμεσά τους 53 παιδιά κάτω των 16 χρόνων.

Σενάρια νέου κεντροαριστερού κόμματος


Τα σενάρια τις τελευταίες μέρες δίνουν και παίρνουν. Ένα απ’ αυτά κάνει λόγο ακόμα και για τη δημιουργία νέου κομματικού σχηματισμού εντός της νέας Βουλής με την ανεξαρτητοποίηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και τη συνεργασία τους με τη ΔΗΜΑΡ.Έμπειρα στελέχη του ΠΑΣΟΚ παρακολου­θούν με προσοχή την ευρωπαϊκή περιοδεία του Φώτη Κουβέλη τις τελευταίες μέρες

Ιφικράτης Αμυράς: Δεν έχω καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ

Σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Αμυράς είπε ότι δεν είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά αυτοπροτάθηκε στην εκλογική επιτροπή, η οποία απέρριψε την πρότασή του. Επισήμανε ότι από τα εφηβικά του χρόνια ανήκε στην επαναστατική αριστερά και από κει και πέρα παρέμεινα ανένταχτος. Αυτοχαρακτηρίστηκε πολιτικό πρόσωπο, «δεν δήλωσα ποτέ περιθωριακός και ούτε έχω κρυφτεί», ανέφερε.

Φασισμός !