Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012

Quiz...

Ποιο πολιτικό κόμμα εκφράζουν οι παραπάνω εικόνες;
(Εικόνες: πριν την 6η του Μάη, μετά την 6η του Μάη και ...μετά τις 17 Ιούνη!)

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ...;


Π. Ψωμιάδης: ΝΔ και Χρυσή Αυγή είναι αδελφές παρατάξεις

"Το ποσοστό της ΝΔ στην Ξάνθη θα είναι ανεβασμένο και μάλιστα πολύ. Εκτιμώ περισσότερο από 5 με 7 ποσοστιαίες μονάδες. Αυτό το συμπεραίνω από τις πολλές μετακινήσεις φίλων μας από τις αδελφικές κεντροδεξιές παρατάξεις προς την δική μας, δηλαδή από Μπακογιάννη, Καμμένο, Μάνο, Χρυσή Αυγή». 
Παναγιώτης Ψωμιάδης, υπεύθυνος προεκλογικού αγώνα της Ν.Δ. στη Βόρεια Ελλάδα!!!

ΑΥΤΟΣ, ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ;


Σκεπτόμενος Πολίτης
 «Υπάρχει μια πολύ πρόσφατη ασθένεια όπου μπερδεύεις αυτό που δεν βλέπεις με αυτό που δεν υπάρχει. Κάποιοι ωστόσο είναι μολυσμένοι με τη χειρότερη ασθένεια, όπου μπερδεύουν αυτό που δεν βλέπουν με αυτό που δεν μπορούν να δούν» (NNTaleb, «Η κλίνη του Προκρούστη», εκδ. Φερενίκη, 2011)
 ---------------------
Εκλογές πάλι την άλλη Κυριακή. Με τα ίδια διλήμματα, τα ίδια κόμματα, τα ίδια πρόσωπα, τις ίδιες θέσεις. Εντάξει, δεν είναι και όλα ίδια, τώρα έχουμε και προγραμματικές δηλώσεις κομμάτων (τι θα γίνει τις πρώτες 100 μέρες αν μας ψηφίσετε και γίνουμε κυβέρνηση κλπ).

ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...;


Παραφροσύνη αλά ελληνικά στο δρόμο για την Ποτίδαια


Απίστευτο κι όμως, δυστυχώς, αληθινό. Από τα 5,2 χιλιόμετρα του δρόμου από τα Μουδανιά μέχρι την Ποτίδαια θα δημοπρατηθούν μόνον τα 4,2! Το τελευταίο χιλιόμετρο, πριν από τη γέφυρα της Ποτίδαιας, μένει, τουλάχιστον προς το παρόν, εκτός δημοπράτησης. Ετσι, τα επόμενα χρόνια οι ταξιδιώτες προς την Κασσάνδρα ένα χιλιόμετρο πριν από τη γέφυρα της Ποτίδαιας θα φτάνουν σε μία στενωπό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την κυκλοφορία και φυσικά για την ασφάλεια.

Πες μας κι άλλα για τον Τσίπρα!


Πολύγυρος: Τουρνουά Σκακιού