Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ...???

Έχετε σκοπό να καταγγείλετε...
και τις εργασιακές τους συμβάσεις;;;
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Κυρία Ιγγλέζη, στις 18 Ιουνίου θα κλείσετε τα Μεταλλεία Κασσάνδρας;
… Τώρα που θα γίνετε κυβέρνηση;
Τι εννοεί η υποψήφια βουλευτής του Σύριζα κ. Ιγγλέζη, όταν σε πρόσφατη συνομιλία της στο facebook αποκαλεί τους εργαζόμενους στα Μεταλλεία Κασσάνδρας «σκλάβους» της"Ελληνικός Χρυσός", που θα «ξυπνήσουν κάποια στιγμή»;
-Είναι σκλάβοι, αυτοί που δουλεύουν και πληρώνονται στην ώρα τους; 

Τελικά δεν έχουν ... ούτε ιερό ούτε όσιο!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Αλήθεια ποιος νοσηρός εγκέφαλος συνέλαβε και υλοποίησε αυτό το κατάπτυστο σποτ της ΝΔ όπου προβάλλουν μία σχολική τάξη με μικρά παιδάκια τα οποία χρησιμοποιούν για να τρομοκρατήσουν για άλλη μία φορά τον Ελληνικό λαό με το δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή!
Άθλιοι έως το τέλος οι δύο ηγέτες του δικομματισμού δίνουν τα ρέστα τους προκειμένου να μείνουν στην εξουσία και την ... ασυλία τους!

"Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα"


Στου Κασιδιάρη το κεφάλι

Καρτερός Θανάσης - ΑΥΓΗ
Ακόμη πιο σκληρά, Αντώνη. Πες κι άλλα για τον ΣΥΡΙΖΑ που υποθάλπει την τρομοκρατία, που βοηθάει τους μετανάστες να καταλάβουν τις πόλεις μας, που καταστρέφει την Ελλάδα. Αμόλα κι άλλους συνεργάτες σου να δείχνουν την Αριστερά ως δύναμη που θέλει να υποδουλώσει και να «σοβιετοποιήσει» τη χώρα. Δώσε κι άλλο αέρα στον Φαήλο, στον Χρύσανθο, στον Μιχελάκη και τους άλλους κολλημένους μεσήλικους να καλούν σε πανστρατιά εν ονόματι της εμφύλιας εθνικοφροσύνης σου.

Ο Κασιδιάρης έχει μέλλον

Αν και οπωσδήποτε ήταν κάπως αγενής η επίθεση και η χειροδικία του Ηλία Κασιδιάρη εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, δεν θα πρέπει να βιαστούμε να τον καταδικάσουμε.
Η ιστορία μας έχει διδάξει πως οι φασίστες μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά, αν τους «σπρώξει» σωστά το Mega, o ΣΚΑΪ και -γενικότερα- οι νταβατζήδες της διαπλοκής. Πάρτε για παράδειγμα τον Μάκη Βορίδη.

ROUND 1...


Περιβαλλοντική δραστηριότητα


Οι επιθεωρητές καταγγέλλουν τους υπουργούς περιβάλλοντος…


Kαι μετά την πολύ αποκαλυπτική για το επίπεδο σοβαρότητας του ΥΠΕΚΑ αλληλογραφία μεταξύ του π. Χριστόδουλου και της Ειδικής Γραμματέως κας Καραβασίλη (δείτε εδώ, εδώ κι εδώ), διαβάστε και την παρακάτω είδηση από το skai.gr. Οι επιθεωρητές περιβάλλοντος κατηγορούν όλες τις ηγεσίες των Υπουργείων Περιβάλλοντος και ΥΠΕΧΩΔΕ των τελευταίων 10 τουλάχιστον ετών, για μη τήρηση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας και για συμμετοχή στην υποβάθμιση του περιβάλλοντος της χώρας! Συγκεκριμένα καταγγέλουν:

Θερινή ακαδημία παλαιάς και παραδοσιακής μουσικής


Δήμος Αριστοτέλη: 1ο Παιδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου


Ο Ευθύμης στον προεκλογικό αγώνα

Ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Ευθύμης Καρανάσιος συνεχίζει τις επαφές του με εκπροσώπους φορέων, παραγωγικών τάξεων και με πολίτες της Χαλκιδικής που επισκέπτονται καθημερινά το γραφείο του στον Πολύγυρο, ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Ο κ. Καρανάσιος πραγματοποιεί επίσης συναντήσεις με πολίτες σε χωριά του Νομού και συζητάει μαζί τους για τα καθημερινά προβλήματα και την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ελληνική οικονομία.

Ο Ντέταρι το γιορτάζει...

...και δικαιολογημένα! Η ομάδα του φέτος τα πήρε ΟΛΑ, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μπάσκετ ευρωπαϊκό!
-Φίλε Χρήστο, συγχαρητήρια!

Χαλκιδική: Το πρόγραμμά μας είναι οι αγώνες μας!


Τους πολύχρονους αγώνες των οικολόγων επικαλέστηκε ο Μιχάλης Τρεμόπουλος παρουσιάζοντας το πρόγραμμα των Οικολόγων Πράσινων για τη Χαλκιδική, μαζί με τους υποψήφιους στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, τον πανεπιστημιακό Γιώργο Τριανταφυλλίδη και τον διδάκτορα Οικολογίας Γιώργο Μπλιώνη.
Πρόκειται για ένα αναλυτικό πρόγραμμα 40 σελίδων, που αναφέρεται σε όλα τα προβλήματα που αφορούν τη Χαλκιδική και προτείνει λύσεις για μια αειφόρο προοπτική.