Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012

Ο Πάνος Καμμένος στον Πολύγυρο

Ο πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος πραγματοποίσε απόψε, Κυριακή 3 Ιουνίου 2012 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, προεκλογική ομιλία στην πλατεία Επιμελητηρίου.
 Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ομιλία του:
 -Η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά και του Συμπιλίδη δεν είναι η Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή που έβαλε την Ελλάδα ισότιμη στην Ευρώπη των εθνών. Τώρα Σαμαράς και Βενιζέλος μας έχουν στην Ευρώπη των τοκογλύφων τραπεζιτών, της Μέρκελ και του Σόϊμπλε.

ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩ...


Περιπατητική διαδρομή στα Σιδηροκαύσια


Ολοκλήρωση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους στο Δήμο Αριστοτέλη

==>Ολοκληρώνονται με επιτυχία τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους στο Δήμο Αριστοτέλη
==>Υποβάλλονται νέες προτάσεις για την υλοποίηση Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους, περιόδου 2012-2013
Ολοκληρώνονται σε λίγες ημέρες τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους, περιόδου 2011-2012, τα οποία υλοποίησε το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αριστοτέλη σε συνεργασία με τον Δήμο και την Ειδική Γραμματεία Διατροφής και Άθλησης.

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ...


Ο Ελληνικός Χρυσός (Καμιά σχέση με μεταλλεία)


Διαβάζω μια συνέντευξη του  Albrecht Ritschl, στο SPIEGEL ONLINE της 21-6-2011, στην οποία ο καθηγητής οικονομικής ιστορίας στο LSE, μεταξύ πολλών άλλων αναφέρει, ότι το Γερμανικό κράτος δεν πλήρωσε στην Ελλάδα ούτε πολεμικές αποζημιώσεις, αλλά κυρίως, δεν εξόφλησε ούτε το αναγκαστικό δάνειο που πήρε από την Ελλάδα κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. (ΕΔΩ