Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

ΚΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΙΣΜΑ

Ο μηνυτής της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ είναι ο εκπρόσωπος τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Χαλκιδικής!

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ

Κύριε Βενιζέλο, μια πολύ καλή λύση για σας θα είναι να κατεβείτε στις επαναληπτικές εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία (εξάλλου δεν υπάρχει και τίποτα σημαντικό που σας χωρίζει) Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να πάρετε και οι δύο μαζί το υψηλό ποσοστό των 20-25%

SOS! Εξαφάνιση!

Παλεύει για τις συμβάσεις των εργαζομένων... Sibilla

Ο αγώνας ενάντια στα μεταλλεία χρυσού, με μια άλλη "ματιά"

Όταν η "τέχνη" συναντά την "φύση" και όταν το "πρόβλημα" γίνεται "τέχνη", τότε το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι μοναδικό! 
Δείτε λοιπόν και με μια άλλη ματιά τον αγώνα όλων των κατοίκων της βορείου Χαλκιδικής ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στο βίντεο. (Ενεργοί Πολίτες Δημοτικής Ενότητας Αρναίας)

Παπαρήγα για τις πολιτικές εξελίξεις


«Η κάλπη ήταν προαποφασισμένη, όπως έδειξε η υποκρισία των διερευνητικών εντολών. Μπροστά στον ελληνικό λαό τώρα στέκεται ένα καινούργιο δίλημμα, δηλαδήένα παλιό δίλημμα με νέα μορφή: «κεντροδεξιά ή κεντροαριστερά», που μπορεί να το διαμορφώσουν «δεξιά κυβέρνηση ή αριστερή κυβέρνηση». Οι μεν κινδυνολογούν κυριολεκτικά και εκβιάζουν, οι άλλοι εφησυχάζουν και αφοπλίζουν το λαό. Σπέρνουν όλοι στο λαό χάρτινες προσδοκίες κι αυτές θα μετατραπούν σίγουρα σε ένα μεγάλο ποτάμι λαϊκής οργής και απογοήτευσης.

Ο Σαμαράς ζητά να γίνει πρωθυπουργός για να αλλάξει τους όρους του μνημονίου!!!

Πριν από λίγο βγήκε ο κ. Σαμαράς και με δήλωσή του μας είπε ότι προτεραιότητα είναι να αλλάξουμε τους όρους του μνημονίου. Δηλαδή μας είπε ότι τους όρους του μνημονίου που ο ίδιος υπέγραψε, τώρα είναι πολιτική προτεραιότητα να τους αλλάξουμε!!!

Στο τριμελές εφετείο ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλος

Στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων θα δικαστεί ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, κατηγορούμενος για υπεξαίρεση από τα δημοτικά ποσού ύψους 51,4 εκατ. ευρώ. Μαζί του παραπέμπονται άλλα 17 άτομα.
Ο πρώην δήμαρχος παραπέμπεται με βούλευμα του συμβουλίου εφετών και του έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της καταβολής χρηματικής εγγύησης 300.000 ευρώ.

Οι δηλώσεις των αρχηγών μετά τη σημερινή σύσκεψη


Δράκουλες των Μνημονίων

Καρτερός Θανάσης - ΑΥΓΗ
Ζητούνται επειγόντως θύματα. Αυτή θα μπορούσε να είναι η διαπίστωση, βλέποντας κανείς τα χθεσινά πρωτοσέλιδα στα "Νέα" (του ΔΟΛ) και στο "Έθνος" (του Μπόμπολα). Σύρριζα στο χείλος του γκρεμού ο ένας, Σύρριζα σε εκλογές υψηλού ρίσκου ο άλλος. Και στις δυο περιπτώσεις, όπως βλέπετε, το ίδιο παιγνιδάκι με τη λέξη σύρριζα, και τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια. Σύρριζα στη βλακεία που περνάει τον εαυτό της για εξυπνάδα και στις δυο περιπτώσεις, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.

Ενοικιάζεται...

Δείτε και τους χώρους...

6η ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΚΚΑΒΟ 2012

Για να γνωρίσουμε και να διατηρήσουμε τον τόπο μας…

6η Πεζοπορία στον Κάκκαβο
Σάββατο 19/05/2012
Συνάντηση στο Χοροστάσι Μεγ. Παναγίας, ώρα 9.00 π.μ.
· Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν όσοι είναι αποφασισμένοι να περπατήσουν (διαδρομή 2,30 ωρών), αλλά και όσοι θα μεταβούν στις Σκουριές με τα αυτοκίνητά τους για να απολαύσουν το δάσος και να συμμετέχουν στο υπαίθριο γλέντι που θα ακολουθήσει στο τέλος της πεζοπορίας.

Ο KID GALAX ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ VERYROUND

Ένα πρωί με γκρίζο ουρανό, τη Δευτέρα στις 14 Μαΐου, συναντήθηκα με τον Kid Galax για ένα καφέ σε ένα συνοικιακό στέκι της γειτονιάς του. Απλός, καθημερινός και με το ιδιαίτερο του στυλ μας μίλησε για τη δουλειά του, για την αγάπη του για τη μουσική, τις σκέψεις του για το μέλλον κ.α...
Η συνέχεια ΕΔΩ

Καθαρίζω τον τόπο μου, καθαρίζω την Ελλάδα (Παλαιόκαστρο)

Εξόρμηση καθαριότητας
Ο πολιτιστικός σύλλογος Παλαιοκάστρου και ο εξωραϊστικός σύλλογος του παλαιού οικισμού, καλεί τους κατοίκους του παλιού και του νέου χωριού μας, καθώς και όσους τους ενδιαφέρει το καθαρό περιβάλλον, το Σάββατο 19 Μαΐου 2012, να καθαρίσουμε από τα σκουπίδια, ένα τμήμα της παλαιάς εθνικής οδού Παλαιοκάστρου - Πολυγύρου.
Τόπος συνάντησης τα γραφεία του συλλόγου μας στις 17:30 ώρα.
Για περισσότερες πληροφορίες στον Νίκο Βαβδινό τηλ. 6947 269791.
Το Δ.Σ.

Σημάδια παρακμής και διάλυσης.


Παρατηρούμε τελευταία, να  κόβονται παράνομα διάφορα δένδρα, όπως πουρνάρια,  πεύκα και ελιές από απομακρυσμένα σημείααπό τις όχθες των ρεμάτων, από τα πρανή των δρόμων, ακόμη και από τις αυλές των εξοχικών,  για παράνομο εμπόριο ή και για κάψιμο στις θερμάστρες.

«Καθαρίστε τη Μεσόγειο» στο Δήμο Σιθωνίας


Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε η συλλογικότητα και η αφύπνιση της κοινωνικής μας συνείδησης είναι σημαντικότερες από ποτέ!
   Σε πείσμα των καιρών, η εκστρατεία καθαρισμού ακτών, βυθού και άλλων φυσικών περιοχών «Καθαρίστε τη Μεσόγειο», έρχεται πιστή στο ετήσιο ραντεβού της για να συμβάλει στην περιβαλλοντική ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων μας και να «συστρατεύσει» πολίτες, θεσμικούς και άλλους φορείς για τη διαφύλαξη του πολύτιμου φυσικού μας πλούτου.

Κύριε Βαρνάβα...

Σήμερα γίνεται επίσχεση εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου!
Κύριε Βαρνάβα, με την ιδιότητα του Προέδρου της ΟΕΝΓΕ, μήπως μπορείτε να μας ξεκαθαρίσετε τη διαφορά μεταξύ των εννοιών ΑΠΕΡΓΙΑ και ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ;
Απ' όσο ξέρουμε:
Στην απεργία γίνεται παρακράτηση μισθού και οι εργαζόμενοι δεν έχουν υποχρέωση να βρίσκονται στην εργασία τους. Αντίθετα, 
Στην επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι αμείβονται κανονικά και είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται στην εργασία τους αν και δεν προσφέρουν υπηρεσίες.
-Κύριε Βαρνάβα, είναι έτσι; 
-Αν είναι έτσι, τηρούνται τα παραπάνω; Εμείς δε διαπιστώσαμε κάτι τέτοιο!
Συναδελφικά
Ιατρός, του Νοσοκομείου Πολυγύρου

Βρέθηκε σπίτι για τον κούκλο...

Βρέθηκε οικογένεια για τον Alex (σχετική ανάρτηση ΕΔΩ)
εδώ στον Πολύγυρο!
Ας μάθουμε επιτέλους να αγαπούμε και να σεβόμαστε όλα τα ζωντανά σαν πλάσματα του ίδιου Θεού !!!
Σας ευχαριστούμε πολύ 
!

Πρόσκληση Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Ν. Καλλικράτειας

Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους δημότες μας να παρευρεθούν στην ετήσια απολογιστική συγκέντρωση, του δημάρχου του δήμου Ν. Προποντίδας, που θα γίνει το Σάββατο 19/05/2012 και ώρα 19.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτηρίου πολλαπλών χρήσεων, στη Ν. Καλλικράτεια (δίπλα στο Αστυνομικό Τμήμα).
    Ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης θα θέσει για συζήτηση προβλήματα του δήμου μας, όπως:

Οι προδότες τώρα προσπαθούν να διαλύσουν το αντιμνημονιακό μέτωπο!


Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
Ο δικομματισμός μετά το “χαστούκι’ του Ελληνικού λαού στις εκλογές της 6ης Μαΐου “τρέμει” όχι για την σωτηρία της πατρίδας μας αλλά για την δική του σωτηρία μια και το μέλλον πολλών στελεχών του (ηγετικών και μη) φαντάζει … τρομακτικό!
Έτσι ξανάρχισαν (με την υποστήριξη των γνωστών δημοσιοκάφρων) τους εκβιασμούς και την παραπληροφόρηση με σκοπό να τρομοκρατήσουν για άλλη μια φορά τους Έλληνες πολίτες για την προοπτική του “χάους” αν δεν τους επιτρέψουμε να συνεχίσουν να είναι και πάλι οι νταβατζήδες μας!

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ;;;


Δημοτικοί Άρχοντες της Θεσ/νίκης,
θλιβερό το ατόπημα σας
 !
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
«Τέρατα και σημεία», όπως λένε και στην καθομιλουμένη, σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του σημερινού δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης. Χωρίς καμία προειδοποίηση και ενταγμένο στα εκτός ημερησίας διάταξης θέματα, το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης ξεκίνησε, άκουσον-άκουσον, με το θέμα της επένδυσης χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική και στο Δήμο Αριστοτέλη ειδικότερα.
Με βάση τα όσα έχουμε πληροφορηθεί και θα σας τα μεταφέρουμε με κάθε ακρίβεια και ειλικρίνεια, αυτό που έγινε το μεσημέρι στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης, αποτελεί μέγιστη προσβολή στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Ο Τσίπρας και οι άλλοι αρχηγοί...

Μόλις έλαβε ο Αλέξης Τσίπρας τη διερευνητική εντολή για τη διαπίστωση της δυνατότητας σχηματισμού κυβέρνησης που να έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής, συναντήθηκε με τους υπόλοιπους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής και τους είπε: "Ελάτε όλοι να δούμε αν μπορούμε να σχηματίσουμε κυβέρνηση".
Αμέσως ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος σηκώνονται και πάνε προς το μέρος του.
Μόλις τους βλέπει ο Τσίπρας τους λέει: - Πού πάτε κύριοι;;; !!!
Σαμαράς - Βενιζέλος : Μα εσύ δεν είπες να έρθουμε όλοι;;;;
Τσίπρας: Όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι εκτός από τους μνημονιακούς!!! 

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΤΑΙΕΙ...