Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

Τα πρακτικά της πρώτης σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών

Διαβάστε τα ΕΔΩ

Η πιο ανόητη πρόταση των ημερών...

"Κυβέρνηση προσωπικοτήτων" !!!

Διαφάνεια και στην οικονομία - Προτάσεις απο το Κόμμα Ελλήνων Πειρατών

Την Παρασκευή 11/05/2012 ο κ. Παπαδήμος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Παπούλια. Ο τελευταίος ζήτησε από τον Πρωθυπουργό ενημέρωση για την οικονομία, σημείωμα που εστάλη στον κ. Παπούλια μέσα στο σαββατοκύριακο. Αργότερα, ενώ ζητήθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η δημοσιοποίηση της επιστολής, ο κ. Παπούλιας αρνήθηκε.
Η πλήρης και σωστή πληροφόρηση των πολιτών αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την διαμόρφωση σωστών αποφάσεων, πόσο μάλλον η πλήρης και σωστή ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για την κατάσταση της οικονομίας, πριν τις συναντήσεις τους για σχηματισμό κυβέρνησης.

Ασήμαντο μπορεί να είναι, τυχαίο δεν είναι!

Αριστερά από την ηλεκτρονική "ΑΥΓΗ" (7-5-2012) ΕΔΩ  -  Δεξιά από την έντυπη "ΑΥΓΗ"  (7-5-2012) ΕΔΩ
Γιατί αλλοιώθηκε η φωτογραφία στην έντυπη "ΑΥΓΗ" στο σημείο της σημαίας της ΚΟΕ (Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδος) μία από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ;

ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ...!

Τι δουλειά έχετε εσείς κύριοι με τη ΒΑ Χαλκιδική;;;
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Φίλοι από τη Θεσσαλονίκη μας ενημερώνουν, πως πριν από λίγο σημειώθηκε ολιγόλεπτη διακοπή στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.
Ένας "ακτιβιστής του περιβάλλοντος"εισέβαλε στην αίθουσα και με έναν τηλεβόα..., επιχείρησε να ενημερώσει τους παριστάμενους δημοτικούς συμβούλους για τις "καταστροφικές επιπτώσεις της επένδυσης χρυσού στη Χαλκιδική"...

Τελευταία μετεκλογική μέτρηση


Ανοιξιάτικη Χαλκιδική


Μέρες τώρα η ατμόσφαιρα μυρίζει καλοκαιράκι, μέρες τώρα η θερμοκρασία είναι σκαρφαλωμένη κοντά στους τριάντα βαθμούς Κελσίου, που αν μη τι άλλο μάς προκαλεί για μια εξόρμηση στην παραλία! Πετσέτες θαλάσσης, μαγιό, αντιλιακά, καπέλα, ομπρέλες και τα σχετικά και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην ακρογιαλιά! Μια θάλασσα να την πιούμε στο ποτήρι, «λάδι», με το νερό της να μας ξυπνάει από το λήθαργο, να μας φέρνει ένα μικρό μούδιασμα από την πρώτη βουτιά, αλλά να μας κρατάει κοντά της, έχει τον τρόπο της, και τελικά να διώχνει όλες μας τις στενοχώριες και ανησυχίες!

Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής - Αγ. Δημήτριος "ΛΕΥΚΟ" Πολυγύρου


"Κοκορομαχία" πολιτικών

Ήρθαν στα χέρια Π. Τατσόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) και Σ. Σταυρίδης (ΔΡΑΣΗ) κατά τη διάρκεια συζήτησης στο   Focus Web TV

Ορυχείο Χρυσού στο Σέιχ Σου;

Κύριε Μπουτάρη, θα δεχόσασταν να γίνει στο Σέιχ Σου ορυχείο χρυσού, με ανοιχτή εξόρυξη σαν κι αυτό της Φωτογραφίας;
Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Θεσσαλονίκης, θα δεχόσασταν σύμβαση με την οποία ο Πάχτας θα κανόνιζε να πουληθεί το δικαίωμα για εξορύξεις σε 317.000 στρέμματα του δάσους του Σέιχ Σου από μια εταιρία στην άλλη , χωρίς το Ελληνικό δημόσιο να πάρει δεκάρα τσακιστή και με την απαλλαγή από την υποχρέωση να αποκατασταθούν οι τεράστιες ζημιές που θα είχαν γίνει στο περιβάλλον; Θα δεχόσασταν να: 

Ευχαριστήριο μήνυμα του Ευθύμη Καρανάσιου, Βουλευτή Χαλκιδικής


Αυτόν τον κούκλο ποιος θα τον πάρει;


Φωτογραφίες από ένα σκυλάκι που εγκατέλειψαν στο κτίριο της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ, (πάνω από τον "Αρβανιτίδη"). 
Τον αγαπήσαμε, τον φροντίσαμε, αλλά έχουμε σοβαρά προβλήματα στο να τον κρατήσουμε.
Είναι αρσενικός, δεν έχει χρονίσει, είναι αξιολάτρευτος, παιχνιδιάρης και πανέξυπνος.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ


ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ – ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ – ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ  ΣΤΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ 
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-05-2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 18.00 ..
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ :

Κάτι πάει στραβά...

...η γνωστή φυλλάδα ΑΥΡΙΑΝΗ υπέρ ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα;

Ο κύβος ερρίφθη...

ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ

Χρυσή Αυγή: οι λόγοι της ανόδου

Ανδρας, σχετικά νέος που στο παρελθόν έχει ψηφίσει και τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι το προφίλ του ψηφοφόρου της Χρυσής Αυγής, που με τα υψηλά ποσοστά που πέτυχε την περασμένη Κυριακή αλλά και τις πρώτες προκλητικές δημόσιες εμφανίσεις στελεχών της προκάλεσε συζητήσεις εντός, αλλά και εκτός Ελλάδας.
Ολα σχεδόν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης σχολίασαν αρνητικά την είσοδο του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου στη Βουλή, ενώ στην Ελλάδα μόνο μετά τις εκλογές και το 6,97% του κόμματος άρχισε η κοινή γνώμη να ασχολείται ουσιαστικά με το φαινόμενο «Χρυσή Αυγή».